Egyszerűsödnek az Intel márkanevei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
QX6700
ez eddig is el volt baszva.
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=222030
mi van a kepen? core 2 extreme
es hol irja ki hogy ez quad? egyedul a specifications-ban
Szoval eddig se volt olyan jo a jelolel, de ez az uj egyszeruen ........., nevetseges.
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=222030
mi van a kepen? core 2 extreme
es hol irja ki hogy ez quad? egyedul a specifications-ban
Szoval eddig se volt olyan jo a jelolel, de ez az uj egyszeruen ........., nevetseges.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
ha Q6600-t rendelsz, akkor azt kapsz, mert az van ráírva a dobozra, nem az hogy E6600. Sztem elég egyértelmü.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Jó volt ez a rendszer már kezdtem megjegyezni...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Nem tudom, hogy jobb lesz-e az új nevekkel, vagy nem.
Az viszont biztos, hogy egy nagykerben megrendeltem 2 db core 2 Q6600-at, elmentem érte, kifizettem, majd elémtoltak 2 db E6600-at. Majd amikor kérdeztem, hogy most mi a szitu, akkor az volt a válasz, hogy az nagyon kurrens holmi és sokkal drágább is. Persze többször is rákérdeztem, hogy Q6600, meg hogy négymagos? No most akkor ki a hülye? Csak azt akarom ezzel mondani, hogy van akinek így sem elég egyértelmû.
Az viszont biztos, hogy egy nagykerben megrendeltem 2 db core 2 Q6600-at, elmentem érte, kifizettem, majd elémtoltak 2 db E6600-at. Majd amikor kérdeztem, hogy most mi a szitu, akkor az volt a válasz, hogy az nagyon kurrens holmi és sokkal drágább is. Persze többször is rákérdeztem, hogy Q6600, meg hogy négymagos? No most akkor ki a hülye? Csak azt akarom ezzel mondani, hogy van akinek így sem elég egyértelmû.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Eddig ha a "Core2 Duo" részt nem láttad, csak annyit tudtál, hogy E6600, akkor tudtad, hogy az kétmagos Core2 Duo, ha pedig Q6600, tudtad, hogy egy Core2 Quad prociról van szó. És azt is kideríthetted ránézésre, hogy az E6700 komolyabb CPU-t takar, mint az E6300.
Nem hiszem, hogy ha a névben a végképzés így megy tovább, ne bírnánk eldönteni, melyik-melyik.
Nem hiszem, hogy ha a névben a végképzés így megy tovább, ne bírnánk eldönteni, melyik-melyik.
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)