3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#25 5G felett nem váltják át, CSAK akkor, ha p2p-t is használ.
- legalábbis én így tudom. -
#24 5G felett anélkül is fizethet, mert átváltják szerintem automatikusan a drágább csomagra. A p2p hálózat használatot szerintem kevésbé tudják bizonyíthatóan ellenőrizni, inkább a forgalomlimittel védekeznek. -
atomkrumpli #23 5G felett véletlenül bekap valami p2p hálózatot építő/használó vírust (pl: Storm worm) aztán fizethet mint a katonatiszt ? -
#22 általába mindennél igy van hogy a kisbetüs részbe dugják a "fontos" infot -
#21 Tiszta T-nyom. :-)
-
#20 Felhívnám a figyelmet rá, hogy a korlátlanság nem feltétlen igaz.
Apróbetűs rész, nagyban:
A szolgáltató jogosult az előfizetést a Vodafone Internet 5G tarifacsomagra átváltani és számlázni ha az előfizető fájlcserélő alkalmazást használ és a tárgyhavi forgalma meghaladja az 5 Gigabájtot (extrém használat).
Vagyis a gyakorlatban 5 giga a korlát.
Egyébként én még annó a Voda GSM modemes netjével szoptam nagyon, miután egyoldalúan módosították a szerződést, forgalomkorlátot vezetve be, majd azt még csökkentették is.
Annak érheti meg, akinek nincs lehetősége ADSL-re vagy kábelnetre, esetleg laptoppal dolgozik, és sokat van mozgásban. -
AC2 #19 Ez a topik is elérte a magyar színvonalat, grat mindkettőtöknek -
#18 jovan f..sztarisznya húzok innen... -
#17 Na 9964 kb/s-el húzz innen...
f..sztarisznya... -
#16 válaszoltam arre a nyomorult hszedre.. -
#15 Ez kiafaszt érdekel? -
atomkrumpli #14 Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel
kapcsolódik a témához ??? -
#13 nem tudom te miröl beszélsz.. 13k ft ugy hogy hogy tv,telefon,net szoval.. még meg is éri.. de nem ide tartozik csak azért megemlitem nem anyuka apuka fizeti.. -
#12 azért csinálta jól a voda, mert bárhová mész, neted tuti lesz - mégha lassú is (gprs), de egyébként edge már szinte mindenhol van és a 3g is egyre több helyen elérhető, szóval szerintem ez csak ideiglenesen lényeges, mert egy éven belül szinte mindenhol elérhető lesz a 3g -
Le vagyok maradva... -
#10 3G, EDGE vagy GPRS
mindig az elérhető leggyorsabbat használja és képes köztük váltani azt hiszem -
#9 Mert egyébként korlátlan?
Gondolom lefedettség függő a szolgáltatás, vagy nem? -
#8 5000 / hó, de elvben neki még elég lassú is hiszen - mint írtam - nagyon sok helyen 3 megabites letöltést és akár 1 megabit közeli feltöltést tudsz vele elérni. Egyetlen kikötés, hogy nem használhatsz semmiféle fájlcserélő szolgáltatást, mivel akkor nem tekintik korlátlannak (de mondjuk a fizetős ftp nincs megtiltva :) -
#7 Haveromnak is van alőfizuja, ő kipróbálta: Budapesten és egy a fővárostól nem túl távoli településen is ment neki a 3G. A sebesség 2 és 3 megabit között volt, ami azért elég durva! -
#6 A UPC hogy jön ide?
Nagyon ügyes vagy, hogy anyuka tud fizetni neked egy internet elérést. Grat. -
#5 És mennyit fizetsz érte? -
#4 nekem csak ennyi -
Matte #3
A lenti kora esti eredmény, ez pedig egy ilyen általános éjjeli. Simán tölt lefelé 170 / 180 kb-al. -
Matte #2 -
Matte #1 Kb 1 hete kezdtem használni Pécsett a Voda netjét. Tapasztalatokat, sebességeket, problémákat....mindent ami ezzel kapcsolatos......írjatok.