24
Ultra Mobile PC
-
AC2 #24 de xD -
High end PC #23 rosszul tudod, van nekik :) -
#22 igen, csak tudtommal sonynak nincs érintőképernyője:) -
High end PC #21 jelenleg a HTC Shift és a Sony VGN-UX380 közt hezitálok... Mindegyik kurva jól néz ki, kb egy árban vannak, de mintha a Sony eősebb masinának tűnne. hmm... -
#20 telefonos umpc nincs, max egy usb-s pendriveszerű cuccal rakhatsz bele simkártyát
amúgy HTC X9500 Shift jó választásnak tűnik -
High end PC #19 Én is vennék UMPC-t, valami megabrutált, de ahogy látom ez a kategória 500-600 e. HUF körül van, annyit pedig még én sem adnák érte, inkább fullozom az asztali PC-ém. Olyan 300 e. HUF-ot még kiadnék egyért, bár már azért is húzom a szám, ekkora árfekvésben mit tudtok javasolni? Amolyan mindenes készülékre vágyom (UMPC+GPS+telefon). -
zoli47 #18 Az Mio, nem? -
#17 LOL:D -
AC2 #16 LOL, pont mondani akartam hogy nekünk a navigációnk Maio, aztán látom hogy ez Sony Vaio :D -
#15 Ez szintén ebben az árban van, csak többet tud:
TabletKiosk i7209
900 Mhz, 30 giga, 512mb ram, 1,3 megapixeles kamera, bluethooth, wifi, 4 db usb 2.0, videó kimenet -
#14 egy ilyant külföldön 650$-ért, azaz kb 120e Ft-ért adnak:
Sony VAIO VGN-U8G
Intel celeron 900Mhz, 20 giga, 256 ram, 800x600-as felbontás, wlan, 1 usb bemenet -
MrTressy #13 Csak egy csöppet drága 6 kilóért -
#12 ha valaki ilyet akarna annak ajánlom a sony ux umpc-t (nfsu2 elfut rajta) -
AC2 #11 Annyiér én is összerakok egyet... -
#10 500+:) -
#9 nem rossz de mégis mennyiért?:D -
#8 - processzor: Intel Celeron M353 ULV 900 MHz
- munkamemória: 512 MB
- érintőképernyő: 7 col (WVGA)
- merevlemez: 40 GB
- videókártya: Intel GMA900 megosztott memória
- csatlakozók: USB 2.0, VGA, kártyaolvasó (CF II, SD, MMC, xD)
- hálózat: 10 / 100 Mbit
- WLAN 802.11 b/g / Bluetooth 2.0
- akku élettartama: 3,5 óra
- operációs rendszer: Microsoft Windows XP Tablet Edition
- tömeg: 779 g -
#7 -
#6 lesz?
már van:) -
#5 Bizony, az ár az egekben lesz...
Meg az ember megveszi, aztán majd csalódhat, h mit tud, mit nem tud... nem hiszem, h a teljesértékű pc-nél játékgépet értelmeztek... HA -főleg manapság - egy HD videót nézne emg az ember - amihez ugye kell processzor, megnézném hogy muzsikálna... mert gondolom nem az egész kütsü egy hűtőbordára van integrálva... midnenesetre olyan , mint egy PDA... az is fejlődik , és kb árban is ott van, mint majd ezek lesznek... és abban ált. van GPS is... tehát nem szabad minden jóba beleszaladni, mert koppanás lehet... -
#4 Nem lehet rossz, de én nem vennék ilyet, én összetörném, bár lehet ha ien jó cuccom lenne jobban vigyáznék rá, de akkor is bármikor kicsúszhat a kezedből, leeshet,stb... most is ütésálló telóm van ... :D -
AC2 #3 "teljesértékű PC-ként használható" - Nah erre befizetek... -
#2 Biztos érdemes lehet de biztos rohadtul drága is. -
#1 Kinek mi a véleménye ezekkel a kütyükkel kapcsolatban?
Érdemes ilyent venni?
Az Ultra-Mobile PC - ultra hordozható PC, röviden UMPC - elnevezés jól tükrözi azt a célt, amit ennek az új kategóriának szántak: egy kicsi, könnyű, bárhová magunkkal vihető, ugyanakkor teljesértékű PC-ként használható személyi számítógép megvalósítása.