Sziget 2007 - Nagy nevek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
Én tavaly voltam elõször, de csak egy napra! Kicsaltak a hawerok. 😛
Korábban én is úgy voltam vele, hogy drága mulatság, meg hogy nem ismerek túl sok elõadot a felhozatalból, pedig az átlagosnál jóval több zenét hallgatok/ismerek talán. Nah, mind1. Kimentünk Prodigy-re és nagyon fasza volt! A jegyet ott vettem, budán a kolinkba volt szállásom, de így is kb. 10K-m bánta. Én viszont nem bántam meg, hogy kimentem. Rengetegféle ember, látnivaló, zene. A kaja se olyan eget rengetõen drága, a pia meg ha már kint van az ember, akkor szintén nem sajnálja rá a pénzt, hiszen a helyet, a feelinget meg kell fizetni, de ezzel nincs semmi probléma.
Az, hogy a hét végére már nagy a mocsok meg szintén olyan dolog, amit el kell fogadni... szigetre nem fürödni jár az ember. Jah, és ha azt hiszed, hogy nem jó a felhozatal, mert nem ismersz senkit, akkor se fogod magad rosszul érezni vagy unatkozni, mert az tutifix, hogy fogsz olyan sátrat találni, ahol akkor épp a kedvedre való zene szól, még ha az elõadót nem is ismered!
Szal, nem tartom magam nagy fesztivál látogatónak, de sztem legalább egyszer mindenkinek kötelezõ elmenni Szigetre. A mai tömegkultúra egy szelete, és jó ha tud az ember róla korrekt véleményt alkotni, hozzászólni a szigetes eszmecseréknek. De fõként azért is, mert nagyon fasza élmény/emlék egyben!
Idén a TOOL pedig musthave! <#nevetes1>
Jövõ hétfõn találkozunk a nagyszinpadnál! 😉
písssz

szacsi
számodra.

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
õõõ, a Tool azért nem éppen a tipikus "rockerek zenéje"...de mindegy. általánosítások rox. :c

:-O http://www.ashes.hu O-:

nem tudom nekem valahogy sosem tetszett. kb olyan, mint egy majális. pfujj. mindenhol gagyi, az emberekrõl 1 szót sem ejtenék. az idei sziget ráadásul az 'újkori' szigetek közül a leggyengébb felhozatallal rendelkezik.. pfujj.

<#violent>

Blackmail the Universe

6. éve akarok elmenni de idén se valószinû hogy megyek esetleg jövõre
túl drága nekem ott minden külföldieknek biztos megéri és olcsó de magyarnak lenni ott már nagyo nszar úgy tudom

korrekt cikk, grat

BlackShadow
mindjárt indulok sátrat állítani 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

← ElőzőOldal 2 / 2