17
  • Deryck
    nem volt az a kifejeztt jó film. 1x megnézhető, de annyira nem jött be. túl sok volt benne a értelmetlen cselekedet. pl amikor a csaj és a csávó eljut a kamerás szobába. az ajtó felett volt 2 fegyver is erre ahelyett h kifutnának a házból fegyverrel visszamennek a szűk kiszámíthatatlan alagútba. ja meg amikor a rendőrt hátbakéselik. az ember komolyan kiröhögi azt a szerencsétlent aki nem képes felfogni h mi történik. bár ez a heéyzetfelismeréses probléme a csajra és a férfira is vonatkozik. a végén az a vicc h amit egy férfi enm tudott megcsinálni azt egy nő elvégzi a film utolsó 5-10 percében: lemészáról mindenkit. Aztán jön a happyend amikor a férfi még életben van... de legalább sok vér volt benne.
  • csuszi
    7-es
  • ffxi
    A csaj miatt néztem meg a filmet :P
  • NZiM
    Ma néztem meg. Szerintem egy uncsi, értelmetlen, debil film, abszurd befejezéssel. Hollywood arat megint, hiába a magyar vonal...
    3/10 szerintem.
  • Falatka2003
    Elég korrekt filmecske, nem világmegváltó, de nem aludtam be rajta. A fényképezés, a beállítások, a színek, mind elég nyomasztóra sikeredtek. (Egyébként amennyire tudom, a fejesek szegény rendezőnek még azt is megszabták, mikor mehet WC-re, szal úgy nehéz. De első próbálkozás, megmutatta. És tényleg nem rossz.)
  • Jack Bauer ahős
    Hasonló vélemény
  • Acheron
    Jah a vége tényleg máshogy kellett volna alakuljon,talán még jobb is lett volna úgy mert ad egy kis komor hangulatérzést a végére,meg igen a valóságban szerintem már rég elvérzett volna,de hát tiszta húlivad
  • Acheron
    Láttam a filmet,és szerintem is elég korrekt kis thriller,könnyed szórakozás a thriller rajongóinak,érdemes megnézni,readásúl,én csak a film végén döbbentem rá mikor olvastam az értékeléseket az Imdb-n,hogy hoppá Antal bácsi rendezte,ennek nagyon örültem.
  • DAud001
    Menéztem. Jó volt, nagyon élveztem végig, de a befelyezés kicsit furcsa volt; a férjnek sztem addigra már jóval... "halottabbnak" kellett volna lenni meg minden. Na mind1, pörgős volt, meg az eleje is jó, csak pont előtte néztem meg a fűrészt, és ahhoz képest pedig mérhetetlenül "üresnek" éreztem.
  • winnie
    hehe, szerintem éppen az eleje, a beszélgetés, az a pörgés volt a legjobb a filmben. semmi bemutatás, hámozza ki a néző a beszélgetésből a viszonyokat.
  • 00000000000000
    Megnéztem. Tetszett. Hibaként egyedül talán a hosszú bevezetést, a kocsiban ülő párt rónám fel, de miután megérkeznek a motelbe, pörög az egész, és végig izgalomban tart. A képek nagyon jól sikerültek tényleg, kihasználták a tükröződő felületeket. Na meg a zene, ahogy vége lett... Azis nagyon király volt.

Erős, nagyon erős közepes: 78%
  • AljasGetto
    A cikkből mintha az jönne le, hogy egy thriller kb. 50%-ról indulhat...
    ... tehát a lentebbi 40% akkor nem is olyan rossz...
  • Mr Csé
    szar
  • Andrews2007
    Hát számomra nagyon gyengus volt a szinészek gengék voltak szar volt a xszinészvezetés talán. A forgatókönyv meg leginkább gyomrot szivet agyat felforgatóan szar. Uwe boll szinthez kezdett má közeledni náklam pedig láttam már kb 300 thrillert horrort.

40% max nálam.
  • pauly
    Egyszer meg lehet nezni...
  • Wittgen
    Az operatőri munka nekem is nagyon bejött, csak kár, hogy a film nagyon kiszámítható.
  • 00000000000000
    Ma nézzük moziban, remélem jó lesz. Szurkolok neki. Ha hazajövök írok róla pár sort.