6
-
#6 én meg úgy emlékszem, hogy tulajdonképpen ők lettek az új ádám és éva, és az egész földi történelem megint kezdődött elölről. jó képregény volt. -
Librarian #5 De milyen ostobának tüntetik fel a vámpírokat itt!
Egyrészt asszem az állati vért kevésbé szeretik a vámpírok, másrészt az emberek sem zabálják fel az összes disznót/szarvasmarhát/tyúkot...stb. Gondolom nem kell magyaráznom miért.
Egyébként szerintem jó film lesz. Nem tudom felidézni, hogy Will Smith-et láttam-e valaha rossz filmben. Ez persze nem garancia, de a story alapján más színész nem fogja elrontani a szereplésével a filmet... XD (Max a kutya?) -
Wittgen #4 Nem feltétlenül, mivel állati véren is elélhetnének. -
rolika #3 hát ja :)
és különben is, az utsó emberre vigyáznia kéne a vámpíroknak, mint a hímestojásra :D -
Nyarlathotep #2 Dehogy csak egy ember van... lesz még egy pont feka csaj is! Régen volt egy képregény, amiben egy barlangász lement barlangászni, és mire feljött a világon meghalt mindenki... aztán talált egy csajt valamilyen hajóban, és onnan már ketten voltak, aztán jól meghülyültek és kinyirták magukat. :) -
Wittgen #1 Én nem ismerem a könyvet, de ha 1 ember van már csak életben a Földön, meg egy rakat vámpír, akkor ezt a sztorin már nehéz még 1x elsütni, gondolom...