63
A legujabb NFS mobilon!
-
#23 aham, több mint valószínő, hogy azon menni fog -
stream man #22 akko ez megy a k800 -as mobilomon?
-
zoolee #21 Hát de UFF...
N-gage -e men 2003 ban a tony hawk nak jobb volt a graff ja... -
#20 szevasztok!valaki tudna adni linket ahonnan motorolaj v360-ra a carbit letom szedni?176x220 !vagyha iet nemtudtok akkor oat ahonnan értelmesebb gameket lehet szedni!a nem értelmessel gondolok a:kyoshus,suhanbongo,mahjong,space impact 3,mario,santa claus!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Szabi1991 #19 menni fog, max kilóg XD
(de akkor nállam is ) -
#18 még nem tudjuk
a kis felbontás miatt kétlem :(
-
martinho040150 #17 én a pc-s verzsönt várom,de sztetek a mobilos fog menni w300-in?
-
#16 hát én is remélem, hogy menni fog az én k750i-men is, de a tapasztalat azt mondja bennem, hogy ne is álmodjak xD
A Most Wanted már nem is lett megcsinálva 240*320-nál kissebb képernyőjű telókra (és az volt a legutóbbi NFS mobilra, később adták ki, mint a Carbont. Ami ugyancsak akadozott már K750i-n) -
zritya #15 Szerintem nem kell hozá K800i mert a kiesebb tudásu telokonis elmegy csak széthuza a képet.....enyi -
#14 nagyon szaggatni fog k700-on, ezt 100%-ra meg tudom mondani, talán még k750i-n is. Az EA mobile 3D játékok általánan a kevésbé optimalizált játékok közé tartoztak. (na jó, a Fight Night Round 3 3D szuper volt minden telón :D) -
#13 Jah sztem is simán elmegy. Carbon is elment és ez is hasonló, talán egy picit jobb. De gondolom itt is lesz rosszab meg jobb kiadás is, a carbonnál is igy volt. -
#12 szaggatás = nem megy rajta -
Szabi1991 #11 az EA mindig is a bevételre ment :D
tuti elfog futni egy k700i-n is, max picit szaggatni fog :)) -
Szabi1991 #10 képek alapján látszik, hogy lesz D1GP szerű driftverseny,Gyorsulási, és körverseny :D -
#9 Nembiztos. Majd kiderül. Remélem 6680on elmegy. -
#8 Nemrosz, de ez a nézet nem valami jó sztem. -
#7 szal akkor egy PSP árába kerülő mobilon lehet játszani ilyenekkel -
#6 bár én ezt várom nagyon:
Burnout Mobile
-
#5 az megvan^^ -
#4 minimum k800 fog kelleni -
#3 hm ez egész jó lesz:p
schrank: K700-on is lehet ilyennel játszani sztem... -
#2 hány ft-os telókon lehet ilyenekkel szórakázni -
#1 Hello!
Igen, a Pro Street is megjelenik mobilra. Ez a negyedik NFS mobilon.
Négy képet már közzé is tettek:
Nekem ugy tünik egy picit a képek alapján mindha az autó forog csak, bár nem hinném hogy ilyen lesz mivel a korábbiak se ilyenek voltak, nem hiszem hogy az EA visszafejlődne...
Sztem a megjelenés kb ugyanakkor lesz mikor a PC-snek is.