Bio-Diesel Repce & Étolaj
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy van. Kisebb hömérsékleten az étolaj dermedtebb a szokásos dizel üzemagyagénál. De akár minuszban is indul, csak türelem kell hozzá.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
akkor most mirõl beszélünk?? motorolaj hejett mondjátok,vagy üzemanyag ???
<össze zavarodott>össze zavarodott>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Üdv
ui.: Bocs ha rosszul fogalmaztam még reggel van...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha étolajjal is akarod üzemeltetni, akkor átkell alakítani az autót. Nem nagy vasziszdasz, egy origi autó átalakításí költsége 100ezret sem éri el külföldön. Azért külföldön, mert hazánkba tilos étolajat rakni a dizel autókba! Ha megfognak vele a fináncok, akkor nagyot kaszálnak rajtad. Ha mégis akarod az étolajat, max 5 littyo gázolajhoz tegyél csak egy liter étolajat. Olcsobban autokázol, motor teljesítmémy szinte nem változik. De kilehet mutatni igy is ha mintát vesznek a tankból.
Mol elkezdett árulni nõvényi alapu üzemanyagokat, a Neo Evo Dizel pl. ( ez a reklám helye, mol anyagi juttatásban részesít. :DD :) Nem fullosan növényi, hanem van benne. Nekem benzines autóm van, 95-ös helyett átáltam már a Neo Evo benzinre. Motor jobban érzi magát. Ott ahol max 70-ig tudtam felgyorsulni álló helybõl, ezzel az üzemanyaggal 110 volt a max két személlyel.
ezt nekem nem meséled be,tiszta étolajjal ,és semmi keverés??
Magyarországon most létesítettek biodiesel elõállító üzemet
napraforgóból készül asszem
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
totalcar-ba volt hogy 1 Mercedest étolajjal üzemeltettek - ott azt mondták semmi különbség nincs, szerintem + van saját tapasztalat
a tv2-n is volt a VW Passat azzal már 10000KM mentek de azokúj étolajjal
az én kocsima elötte 532eKM volt és a hátsódob nem volt rajta
mióta rajta van azóta -5kmh
a porlasztócsúccsoknál látszótt a gyurmaszerú étolaj:-(
3liter étolajat kevertem 2liter gázolajhoz
személyes tapasztalat: 143km/h végsebesség helyett max 125km/h
ha két ember ül bele aki minimum 100kg akkor max 100km/h
eddig 20mp alatt volt 100km/h-n most ez kb 25%-al több
fogyasztás az 5.5Literrõl 6.5Literre ugrott
az étolaj ingyért van a gázolaj kb most 265Ft/L ezért éri
szerintem egyáltalán nem MCDonalds szaga van
mantam már tiszta étolajjal is - alapjárat akkor nem volt, nehezebben indult és nyomni kellet a gázt hogy le ne fulladjon kb max 100km/h volt
54Lóerõs az autóm és 5sebességes vátó van benne
elkezdett 14Liter-t fogyasztani 1 O gyûrû hibája miatt a dúsítónál volt
szétszedtem és 1 évig nem használtam most össze raktam és nem indult el behúzatva sem
az adagolóba lerakódhatott az étolaj(bekocsonyásodott)
szerintetek mit csináljak az adagolót szétszedem akkor tutti nem rakom össze