Buliszervíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretem a Buliszervíz filmeket de mióta láttam a Project Xet azóta nálam az A BULIFILM 😄 Mindenkinek ajánlom, tényleg érdemes megnézni 😊) https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045?sk=app_358886300808892
Pipör
És van már 3ik része is most néztem meg és szokásos minõség!!!

Buliszervíz 3 (Van Wilder Freshman Year) (2009) DvdRip UR Xvid (feliratos)

szines feliratos amerikai vigjáték/comedy,98 perc,rapidon

Rendezõ: Harvey Glazer
Szereplõk: Jonathan Bennett, Kristin Cavallari, Jerry Shea, Nestor Aaron Absera, Steve Talley, Nic Nac, Meredith Giangrande

A Van Wilder sorozat a harmadik részéhez érkezett: A fõszerepében az ifjabb Van Wilder (Jonathan Bennett) áll, aki igyekszik apja nyomdokába lépni, amikor a Coolidge fõiskolába felvételt nyer. A suli azonban nem éppen lazaságáról és a partijairól híres, épp ellenkezõleg: egy szigorú intézet, amit hihetetlenül vaskalapos dékán vezet.Sõt még ennél is lehet rosszabb, ugyanis a suliba járó csajok egytõl-egyig szüzességi fogadalmat tettek. A tûrhetetlen helyzet természetesen nem maradhat sokáig így: Van Wilder gondoskodik róla, egy csaj se maradjon érintetlen és egy srác se józan...

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

SNAKE01
elsõ rész jóak,másodikat is meg kell néznem akkor :C

Épp most néztem meg a második részt.
Jó film<#nyes>
Ajánlom mindenkinek<#eljen>

[HUN]FaTaL
Az egy az hatalmas film nemtudtam hogy van második része lekapom (õõõ lerohanok a boltba és megveszem) és megnézem😄

http://goo.gl/gd6Zi5

én tegnap néztem meg a második részt, nekem tetszett 😄D

ColdFire
nem láttam még :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

legnagyobb film 😄 de nem is tudtam hogy van 2. resze 😮 meg kell neznem
TCelica
hello
egy link segítségével jutottam ide 😄D
mit írjak? <#whatever> <#miaz>
szép napot

Pheaper
szintúgy 😄D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

én is ezt jegyeztem meg a legjobban <#idiota>
télleg nem rossz film

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

vegicsek
Ebben fejik meg a kutyát ugye?
Egyedül ez a rész maradt meg bennem, mert majdnem elokádtam magam.<#idiota>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Tinman
1 liter szervÍzet kérek <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SimaSuna
jófilm..szeressük.
ez a 2. sem volt olyan rossz..
Taj mahal bandalabad vagy hogy írják a nevét 😊
Pheaper
Buliszervíz (Van Wilder: Party Liaison, 2002)

Színes magyarul beszélõ amerikai-német vígjáték, 92 perc, 2002

Stáb:

rendezõ: Walt Becker
operatõr: James R. Bagdonas
zene: David Nessim Lawrence
producer: Robert L. Levy
látvány: Rachel Kamerman
vágó: Dennis M. Hill

Szereplõk:

Ryan Reynolds (Van Wilder)
Tim Matheson (Vance Wilder)
Kim Smith (Casey)
Kal Penn (Taj Mahal Badalandabad)
Daniel Cosgrove (Richard Bagg)
Tom Everett Scott (Elliot Grebb)
Tara Reid (Gwen)

Tartalom:

Van Wilder (Ryan Reynolds) imád egyetemre járni. Ezért nem hajlandó befejezni, és ezért kezdi már a hetedik évét az ódon falak között a régi és egyetlen céllal: mindenképpen elkerülni a diplomát és a felnõtt életet! Nincs is ebben semmi meglepõ, a megnyerõ fiatalember az egyetem királya. Õ szervezi a legjobb bulikat, õ issza a legtöbbet, õt tisztelik az elsõévesek srácok és az õ lába elõtt hevernek (vagy térdelnek) a lányok. Imádja a botrányt, szereti az õrült hangulatot, lelkesedik, ha sok sört lát egy helyen, és az ellen sem tiltakozik, ha söröshordót a helyi szépségkirálynõ csapolja neki. Csak a tanárok nem tudják elviselni. Megesküsznek, hogy mindenáron megszabadulnak tõle: levizsgáztatják. És mert a baj nem jár egyedül, az egyetemi újság ifjú újságírónõje (Tara Reid) is színre lép, hogy kérdéseivel zaklassa az aranyszívû aranyifjút.

Buliszervíz 2.:A party újra indul
(Van Wilder 2: The Rise of Taj)

színes szinkronizált amerikai vígjáték, 97 perc, 2006

rendezõ: Mort Nathan
forgatókönyvíró: David Drew Gallagher, Brent Goldberg, David Wagner
zeneszerzõ: Robert Folk
operatõr: Hubert Taczanowski
producer: Peter Abrams, Robert L. Levy, Andrew Panay, Elie Samaha, Natan Zahavi
vágó: John Axness, Sherwood Jones

szereplõ(k):
Kal Penn (Taj Mahal Badalandabad)
Lauren Cohan (Charlotte Higginson)
Daniel Percival (Pipp Everett)
Glen Barry (Seamus O'Toole)
Anthony Cozens (Gethin)

Tartalom:
Taj, az indiai fiú, Angliába érkezik, hogy a szigetország legnagyobb presztizsével bíró egyetemén megmutassa mindenkinek, hogy mi az igazi szórakozás, mit tanult a korábbi "fõnöktõl" , a buliban verhetetlen Van Wildertõl... Taj ezért figyelmét egybõl a bulik szervezésére irányítja. Ezen törekvését és perzse az orgiákba torkolló partikat, azonban az egyetem szigorú tanárai nem nézik túl jó szemmel. A buli mégis elkezdõdik és ezzel a véget nem érõ kacagás és szivatás is, ami teljesen kifordítja az elit iskola sötét mindennapjait.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz