85
Hour of Victory
  • bgabor
    Éppen ezért nem kéne leszólni az Airborne-t. Mutass nála jobb friss 2.vh-s FPS-t!
    Ideg szétb@ssz :)
    Most vagyok ott ahol az öreget kell védeni, meg tankkal menni.
    Rohadt nehéz rész.
  • Shep
    nincs ennek demoja, hogy ne a fullt kelljen leszednem? Annyira lehúzza mindenki, hogy ezt már nekem is látnom kell. :)
    Csak felbontást lehet!
  • Balumann
    Hát ez a játék valami hihetetlen (sajnos negatív értelembe). Tudtam h gyenge játék lesz az eddigi információk alapján, én azért bíztam benne, hogy lövöldözni talán lehet benne rendesen, meg lesz valami jó kis háborús jelleg (képek és videók alapján volt).
    Dehát ez basszus...
    -grafika ronda, bár ez nem lenne gond
    -irányítás katasztrófa, célzás nagyon rossz és gagyi jelleg, mintha súlya se lenne a fegyvernek. Lassan megy, de helyből felugrik simán has magasságig...
    -AI -ról ne is beszéljünk, kb. a Mesterlövészhez hasonló (rosszpcjatekok blogon bemutatott játék)
    -semmi háborús jelleg, se hangok se kép terén. Menet közbe időnként robban egyet alattunk vagy közelünkben a föld, egyébként semmi...

Azthittem a MoH A -nál rosszabb játékot e témában nem adhatnak ki már, de ez mindent felül múlt. Abba legalább az irányítás, grafika és a hangok tényleg nagyon jók voltak, ebbe még az se. Szinte értelmetlen.

Ebből a játékból elég volt ez az 5 perc játék, törlöm is le. Nem ér meg ennyi helyet.
  • Alwares
    Ez Xbox-on is egy bukás/szar volt, nem is tudom minek adták ki PC-re...
  • bauer15
    hello nem tudjátok mi lehet a baj?
    elindítom a játékot és belépve a menübe csak a katonák váltakozását lehet látni nics semmi szöveg nyomok egy Esc-t és kilép
    2 fajta crackel próbáltam eddig
  • Balumann
    Na jó, nagyon szép a zenéje, de így h 50.-jére hallom ugyan azt így már inkább idegesítő, és ki se lehet kapcsolni. -.-
  • Balumann
    Én most telepítem a játékot, jó zenéje van, szép képek vannak a telepítőbe.
  • tibiszabo

nem is szedem le akkor
  • grebber
    Förtelmesen ronda! Ez Unreal Engine 3?? Na akkor ez edig a max negativ értelembe amit kihoztak belöle!
  • tibiszabo
    Tényleg ennyire rossz gém???
  • keepernext
    Hogy kell beállítani??
    Csak a felbontást találtam
    Én nem találtam sem a dvd-n, sem a telepített könyvtárban.
  • Bence94
    be tudod másolni a gépigényt?
    Csináltam pár képet:

• Bence94
    feltudod rakni a gépigényét?
  • Gabe18
    Talán a 360-at nem a rá készült egyik leggagyibb játék alapján kéne megitélni.Ez kb olyan mintha azt mondanád hogy "ma láttam egy Trabantot...ááá,el is vette a kedvem a Ferrari megvételétől".
  • timantes
    de, Minin***-n fennvan, amugy baromira optimalizálatlan a játék amugy jó lenne
    A Vitality-s cracket külön nem lehet letölteni?
  • timantes
    tényleg szánalmas játék , elis vette a ekdvem egy x360 megvételőtöl , ez a játék olyan mint egy 6 évvel ezelőtti játék , cod 1 is jobb nála...
  • alma2
    hat o ize, le ne toltsetek :)
    hogy lehet valami ilyen csunya mindez unreal3-as engine-nel. A cod1 is legalabb 100x latvanyosabb osszkepben, hihetetlen.
    Az egymastol 2 centire allo ellenseges A.I. lovoldozesrol is lehetne kulon meselni. Plusz csukott szemmel is vegig lehet rohanni rajta, tok mindegy hova losz meghal az ellenseg, gondolom ez hala a konzolosbol orokolt oriasi hitboxnak. Sniperrel sem kell zoomolni, nagyjabol arra celzol es hullanak mint a falevel. ahh tenyleg gaz az egesz. Minek ennek fizikai motor arra sem sikerult rajonnom, talan a vicces rongybaba fizikaert, amugy ezen felul minden statikus.
    1/10 amig birtam.
  • Szmore84
    nekem a liveos kérernyovel van bajom, nem jottem rá hogy kell átugrani
  • Bence94
    most akartam írni én is hogy megjelent hamarosan letöltöm ha fennt lesz.
  • Hellsing47
    csak ne lenne ilyen nagy a mérete :/
    igy nem igazán szánom rá magam
  • grebber
    Mostanában ugysincs nagyon semmi új game 1nek jó lesz!
  • ThugEdge
    óva intek tőle mindenkit,tapasztalat
  • grebber
    Na csak megjelent!

2008-02-13 PC Game ISOs Hour Of Victory (c) Midway RELOADED 20x50 MB
  • Bence94
    nem tudom elvileg meg kellett volna jelennie .
  • grebber
    Ezt most törölték pc-re vagy mivan?

Mert itt canceled van
  • Bence94
    30 van talán napok vagyok órák kérdése és kint lesz az is lehet hogy holnap már meg jelenik.
  • Bence94
    már várom milyen lesz a pc-s változat hátha esetleg javítanak valamit rajta és jobb lesz mint a konzolos
  • Bence94
    na elmúlt rég 12.most gamefaqs-on az áll hogy eu-ban november 30.
  • Bence94
    hali találtam borítót és rajta van a live felirat akkor elvileg tudunk a konzolosk ellen is játszani vagy csak véletlenül van ott.

pc guru-n azt is olvastam hogy 12-én.
  • Shep
    Láttam valahol valami videot ebből, csak az nem derült ki számomra, hogy ez ilyen sima hent játék csak éppen vh2-es textúrákkal, vagy valami összetettebb dologról van szó?
  • Bence94
    ebből nem lett semmi gyanús is volt ez a 2-a.nforce-on azt írják 26-án jelenik meg.
  • grebber
    Kiváncsi vagyok már nagyon!
  • Bence94
    most néztem a gamekapocson ha hihetünk neki akkor a hétenmegjelenik.warezon persze lehet ma este,holnap,holnap után.
    PC:

* Aircraft Power Pack II (október 1.)
    * Enemy Territory: Quake Wars (október 2.)
    Ghost in the Sheet (október 2.)
    Hour of Victory (október 2.)
    * Loki (október 2.)
    * RACE 07 - The WTCC Game (október 1.)
    * Seven Kingdoms: Conquest (október 1.)
    * Spider-Man: Friend or Foe (október 2.)
    * The Chosen - Well of Souls (október 1.)
  • Bence94
    helo kösz grebber a médiát.a topic nevét elírtam mert az s nem kéne Hour of Victory így lenne jó kinek kell szólni ezért hogy átírják ?
  • ThugEdge
    ne várjátok,iszonyú gáz,az engine ki sincs használva,mintha olyan lenne,hogy áá mi ehhez hülyék vagyunk,mind1 azért összehányunk vmit,azt az unreal 3 úgyis jól hangzik,fos az egész,nem véletlen kapott átlagban 10-ből 2!!!-t