Rejtett számok tel.szám látása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

::dd

RIZLA
Én csak arra tudok tippet, amivel a rejtett látások számát tudod elõhívni.Ha esetleg ez érdekel pm.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Fizess jó sokat a szolgáltatónak havonta, és kiírja a számot szerintem. Pl haver valami vodás bolt fõnöke vagy mi, és elmentünk bulizni, hívta a csaja, aszongya nekem: "asziszi ha letiltja a számát akkor nem írja ki nekem".

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

"Rejtett számok telefonszámának látása"
tehát nem rejtett számok látása, nem is rejtett telefonszámok látása, hanem rejtett számok telefonszámának látása. jó
egyébként vmi különleges képesség lehet, kérdezd meg hiro nakamurát
ZilogR
háát, ha nem is lehet megtudni, de szeretnél jól kib@szni ezekkel a hívogatós <#kocsog>-ökkel:

1.) irányítsd át a bejövõ hívásaid egy 06-90-es számra
2.) irányítsd át a bejövõ hívásaid egy mobilszolgáltató ügyfélszolgálatára, olyanra, ahol fel is veszik azonnal a telefont, nem pedig Robot Mariskával kell "beszélned". Hidd el, a harmadik ilyennél utánanéznek, ki telefonál #31*-el (vagy magasról lesz@rják)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Ne akard tudni :/ Jobb, ha az ilyen dolgok titokban maradnak

Szeressük a zacskós tejet

David2
nem azért mondom, de ezeknek az instukcióknak a humora cseppet sem emeli a topik fényét<#rolleyes>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

"Majd ha kéri a PIN kódod, írd be a születési órád négyszeresének a gyökét, majd osszad el a felével, majd adj hozzá 2x2 a négyzetent."

Csak szívatjátok itt szegény topiknyitót! Ha egy számot elosztotok a felével az mindig 2 lesz, a (2*2)^2 meg mindig 16 tehát a PIN-kódnak mindig 18-at kell ütni, köze nincs a születési órájához! <#nezze>

Viszont egyszerûbb, ha teliholdkor kimész a legközelebbi átjátszótoronyhoz egy fekete macskával. A cica farkára alufóliát tekersz hogy antenna legyen. Ekkor a macska feje potméterként viselkedik, addig tekered amíg ki nem írja a telefon a cica által kikódolt számokat.
Ha nem menne akkor kend meg zsírral a telefont, úgy jobb lesz a vétel a macsek és a tel között.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Jack Bauer meg tudja neked nézni, csak be kell szólni a központba <#vigyor1> <#zavart1> <#idiota>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bexter
" majd osszad el a felével, majd adj hozzá 2x2 a négyzetent."
Nem a kétszeresével kell osztani? Én ugy tudom 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

PrasCo
Ez a "látása" nekem elsõ blikkre úgy tûnt, mint valami parajelenség. <#idiota>
Te, amúgy nagyon köszi, ez eszembe sem jutott volna! <#crazya><#vigyor4><#vigyor> LOL XD
Elösször is!
Szedd szét a telefonodat, vedd ki az akkumlátort, tedd be a mélyhütõbe olyan 3 órára, majd tedd be a mikróba, olyan 2 perc elég lesz. Csinálj hozzá tojásmártást, de fõtt tojásból!
Utána csinálj hûsítõnek teát, majd idd meg. Majd edd meg a tojást. Utána rakd vissza az akkut. Majd ha kéri a PIN kódod, írd be a születési órád négyszeresének a gyökét, majd osszad el a felével, majd adj hozzá 2x2 a négyzetent.

MAGYARUL: nem lehet, delbanplshtx -.-'
És mi lenne az a tipp? <#vigyor2><#vigyor2><#nemtudom>
Ezeket sorban meg kell csinálni, és látni fogod:

1.) Fújd ki az orrod, amilyen erõsen csak tudod,
2.) Egy nyers sárgarépával kapcsolgasd fel az összes lámpát a lakásban,
3.) Egy fél, meghámozott nyers krumplival kapcsold le õket,
4.) Köpj egy nagyot a mosdókagylóba, és tisztítsd ki utána hypo-val,
5.) Gondolj a Sony cégre, majd hirtelen az Adidas-ra.

Így tuti látni fogod a rejtett számokat!

Sok sikert!

Pheaper
van benne vmi 😮

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Nekem van egy tuti tippem, érdekel? -.-
Amelyik pedig komolyan veszi az adatvédelmet, az azon nyomban el is hajt a rákba.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Miután el sem jut a telefonodig a szám, így esélytelen.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Pheaper
felhívod a szolgáltatódat és megtudakolod -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

John Cena
engem is érdekelne😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tud valaki valamilyen programot vagy valamilyen lehetõséget arra, hogy a rejtett számokat vissza tudjuk nézzni, hogy valójában ki is hívott minket? <#buck> Elõre is köszi annak, aki normális és segítene! Több ismerõsömet is érdekelne a dolog... <#worship>