15
-
kadar1 #15 Eddig se néztem ilyen hülyeségeket,ezután se fogok...Ilyen hülyeségel képesek megetetni az embereket,hihetetlen. -
muttley00 #14 Nekem spec nem hiányoztak az ilyen műsorok, ezt különösen nagy marhaságnak találom. Tudom akit nem érdekel ne nézze..
-
HJPOWER #13 Heroes casting :D -
Prof William #12 Mint a Gyurcsóknál...
- Na! Jobb már!
- Hát igen mintha már javulna... :) -
eax #11 ROTFL -
Wittgen #10 Előbújnak odvaikból a mágiahasználók. -
WinG #9 A kanál-, vasvilla-, harckocsihajlítgatás még hagyján, mert azt lehet látni, ha "működik" (vagy inkább szkeptikusan fogalmazva: ha "összetrükközik"), de a kézretételes gyógyítás eredményét hogy' lehet majd meglátni? Beledugnak az alany seggébe egy lázmérőt, hú, 40 fok, jöjjön a kézrátétel, és lemegy 36 fokra? Vagy kiállítanak egy rákos ürgét, nini, ez az ember rákos, kézretétel, hopp, Jézusom, kedves közönség, a daganat eltűnt, tapsoljuk meg Bélát?
WTF? -
winnie #8 kéne egy successor rip, ezt nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi - azt meg pláne, hogy műsor lehet, azt meg kiváltképp, hogy ekkora siker. -
1. Remek ötlet.
2. Heroes reality... niccccceeeee :-)
3. Valaki ideteleportálhatná a cheerladert
-
echo #6 ez valami kabaré lesz vagy tök komoly? -
KoS #5 "hanem normális, hétköznapi embereket."
Ez tetszik :D
Vegulis egyesek szerint mindenkiben megvan a kepessek sok mindenre, csak nem tudjuk hasznalni :) -
mzprox #4 Lehervad majd a mosoly ha a résztvevők kézen fogva belevitálnak a színpadra hogy előadják a műsor főcímdalát :). (az enyém mindenesetre le fog.. hacsak a mutatvány közben nem szakad le a mennyezet amire feldrótozták őket :P -
ldavid #3 már hiányzot.. -
knightbali #2 Érdekes. -
1488 #1 Ezen mekkorákat fogok röhögni :D:D:D