15
  • kadar1
    Eddig se néztem ilyen hülyeségeket,ezután se fogok...Ilyen hülyeségel képesek megetetni az embereket,hihetetlen.
  • muttley00
    Nekem spec nem hiányoztak az ilyen műsorok, ezt különösen nagy marhaságnak találom. Tudom akit nem érdekel ne nézze..
  • HJPOWER
    Heroes casting :D
  • Prof William
    Mint a Gyurcsóknál...

- Na! Jobb már!
    - Hát igen mintha már javulna... :)
  • eax
    ROTFL
  • Wittgen
    Előbújnak odvaikból a mágiahasználók.
  • WinG
    A kanál-, vasvilla-, harckocsihajlítgatás még hagyján, mert azt lehet látni, ha "működik" (vagy inkább szkeptikusan fogalmazva: ha "összetrükközik"), de a kézretételes gyógyítás eredményét hogy' lehet majd meglátni? Beledugnak az alany seggébe egy lázmérőt, hú, 40 fok, jöjjön a kézrátétel, és lemegy 36 fokra? Vagy kiállítanak egy rákos ürgét, nini, ez az ember rákos, kézretétel, hopp, Jézusom, kedves közönség, a daganat eltűnt, tapsoljuk meg Bélát?

WTF?
  • winnie
    kéne egy successor rip, ezt nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi - azt meg pláne, hogy műsor lehet, azt meg kiváltképp, hogy ekkora siker.
  • Tinman #7
    1. Remek ötlet.
    2. Heroes reality... niccccceeeee :-)
    3. Valaki ideteleportálhatná a cheerladert
  • echo
    ez valami kabaré lesz vagy tök komoly?
  • KoS
    "hanem normális, hétköznapi embereket."
    Ez tetszik :D
    Vegulis egyesek szerint mindenkiben megvan a kepessek sok mindenre, csak nem tudjuk hasznalni :)
  • mzprox
    Lehervad majd a mosoly ha a résztvevők kézen fogva belevitálnak a színpadra hogy előadják a műsor főcímdalát :). (az enyém mindenesetre le fog.. hacsak a mutatvány közben nem szakad le a mennyezet amire feldrótozták őket :P
  • ldavid
    már hiányzot..
  • knightbali
    Érdekes.
  • 1488
    Ezen mekkorákat fogok röhögni :D:D:D