3
-
Osikaaa #3 Szinte lehetetlen....mindig jon egy 3ik ligas csapat amelyik elete meccset jatszodja vagy debutal egy jatekos amelyik rug egy hatalmas golt 30 meterrol Utalom az FA Cup-ot -
torma99 #2 Azt persze elfelejtik beleírni az ilyen marketing cikkekbe, hogy a huge adatbázis már a 2007-esbe sem került bele, szal bika gép kell sok bajnokság egyidejű futtatásához, egy egyszerűbb gépen pedig le kell mondani a sok csapat és játékos jelenlétéről.
Amúgy a játék nagyon korrekt a legjobb managerek közé sorolom, örvendetes, hogy a match engine fejlesztésének köszönhetően számos még a 90-es évekből ránk maradt hibát sikerült kiküszöbölni, a média bevonása jó ötlet volt a készítők részéről, bár a médiával való érintkezés mélységét még erőteljesen fejleszteni kell.
(A 20 perces várakozási időre visszatérve, azok akik úgy 10 évvel ezelőtt nem játszottak cm-mel, tán nem is emlékezhetnek ilyesmire. Anno 32 MB-vel rendelkező gépen a 98-99-es verzióval január 1-én mindig megfagyott, a sok szabadon igazolhatóvá vált játékos miatt. Mindig átkényszerültem vinni a mentés egy ismerős komoly 128 MB-vel rendelkező gépére, ami jó 10 perc szöszölés után sikerült is)
Apropó nyert már valaki NKi kupát visszatöltés nélkül, nekem még sosem sikerül :) -
plcdfa #1 Na ja, jó hogy nem régen közöltetek le egy cikket Football Manager 2008-as címmel egy totál más játékról...