Itt a Tesco gazdaságos laptop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a 600 dollár amúgy is méreg drága lenne.
Hozzák ki 200 dollárért! Az asus is tervez ilyen 40e forintos notit + egy non profit cég még olcsóbban is. 600 dollár az csak 3x annyi, mint amennyibe egy gazdaságos notinak kerülnie kellene...
Hozzák ki 200 dollárért! Az asus is tervez ilyen 40e forintos notit + egy non profit cég még olcsóbban is. 600 dollár az csak 3x annyi, mint amennyibe egy gazdaságos notinak kerülnie kellene...
Ez mind szép és jó, de a 600 dolláros gépbõl nálunk 600 euró + magyarországi haszon lesz...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Olvasni és értelmezni nem tudtok? Hihetetlen...
"A cég az USA harmadik legnagyobb komputergyártója a Hewlett-Packard és a Dell után"
Nincs ezzel semmi gond:
http://www.gateway.com/systems/series/529596848.php
"A cég az USA harmadik legnagyobb komputergyártója a Hewlett-Packard és a Dell után"
Nincs ezzel semmi gond:
http://www.gateway.com/systems/series/529596848.php
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még mi kell ide? Tesco gazdaságos operációs rendszer?? Így is elég, hogy a mûszaki cikkük elég gagyi, egy laptopba bele sem merek gondolni!
Jól fog kinézni a teszkós boot képernyõ... <#nyes>#nyes>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Eddig se vettem tesco gazdaságos(gagyi)terméket és ezután se fogok.Pláne ha az mûszaki cikk....
lehet hogy röhögtök, de én már vártam......ha már van tesco gazd. csavarhúzó meg kalapács, akkor miért ez maradna ki? Eccerû mint az ecceregy. A TECSO-nak csak egy beszállítót kell találnia, megfelelõ áron, aztán már árulhatja is.
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
azért nem lesz mindegy, h te hajkurászod a legközelebbi fusi szervizt, és vered az asztalt, vagy max 20 percet vársz a tecsó ügyfélszolgálatin, aztán leadod. namost, a fusinál konzumerben meg úgysem lehet szarabbat gyártani, úgyhogy óccóban lehet a legjobb választás lesz... kérdés, h a szervizhátteret hogyan tudja itt az északnyugatbalkánban biztosítani.
ideje volt.
Hát ha ezek a laptopok is olyan ár/érték arányt képviselnek majd, mint az ilyen hipermarketekben manapság kapható "gazdaságos" konfigok, akkor inkább kihagyom. Bár a teszkóprolikkal, akik kevésbé értenek hozzá, el lehet hitetni hogy az óccsó, csak mert a Teszkóban van, és lusta megnézni és összehasonlítani egy normálisabb PC-bolt árlistájával a tesó kínálatát.