28
Minden ami a Risk nevű társasjátékhoz tartozik
  • Siriann
    #28
    Hali!
    Érdekelne, hogy megvan-e valakinek a "Risk: The Lord of the Rings Trilogy Edition"! Akinek megvan, az legyen olyan szíves, és vegy fel velem a kapcsolatot! Nagyon megköszönném, csak lenne pár kérdésem. :) [email protected]
  • Panoctin
    #27
    Sziasztok!Én is azt a régi fajta rizikót szeretném beszerezni aminek az elején a lovasság van. Aki tud ebben nekem segíteni az írjon: [email protected]
    Köszönöm előre is! Üdv.:András
  • Apa27
    #26
    Szia! Írtam a prividre, de látom nem olvastad... Nekem megvan zip-ben még gyenge magyarítás és magyar hang is van hozzá... Habár nem eredeti igaz, de átküldjem e-mailen?
  • antigua
    #25
    Hi !
    Tudnátok abban segíteni hol kapható még a Risk 2 pc verziója ?
    Sehol nem találok rá. 19$ ugyan meglehet rendelni, de ez az ár azért túl húzós szerintem ezért a game-ért. Esetleg CD mellékleten kiadták valamelyik hazai Pc játékújságban ?
    ( a warez nem érdekel ! )
  • Apa27
    #24
    Sziasztok! Van itt egy újabb vásárlási lehetőség Rizikóra (a régi típusúra) Ez Szept 3-ig tart :)

    http://jatek.vatera.hu/tarsasjatek/strategiai/riziko_tarsasjatek_1471644982.html

    Ez a linkje! Érdemes... Ez csak 1900 FT-be kerül
  • Apa27
    #23
    Sziasztok! Itt a Vaterán (KÜLDÖM A LINKET!!!) megnézhetitek és ha jó az ár, akár meg is vehetitek a Rizikó nevű társasjátékot! A RÉGIRŐL beszélek!!! :)
    Ha jól látom még 6nap van hátra az aukció lezárásáig. Most 2050Ft-on áll. Ennyiért nem pénz!!!

    http://jatek.vatera.hu/tarsasjatek/strategiai/risiko_risk_1470451372.html
  • Petkenuke
    #22
    Sziasztok, csatlakoznék az előttem szólókhoz, a régi típusú Rizikót szeretném megvenni, akár használtan is persze.
    Címem: anthriel (kukkac) freemail (pont) hu
  • mitnyus
    #21
    Sziasztok!Én is azt a fajta régi rizikót szeretném beszerezni aminek az elején a lovasság van.Akitud ebbe nekem segíteni az írjon: [email protected] .Nagyon szépen köszönöm előre is!:)
    Üdv.:Viki
  • Apa27
    #20
    Sziasztok! Már nekem is megoldódott a problémám...
  • u16emden
    #19
    -Sziasztok ,már megoldódott ,nem keresem tovább a Rizikót, üdv ,SZ
  • u16emden
    #18
    -Szerbusztok!

    -Keresek megvételre ,régi rizikó társasjátékot ,az első változatot (aminek a dobozán az Angol lovasság támad ) használt is lehet ,úgy is érdekel ,

    e-mail :[email protected]

    üdv ,Sz
  • NatureDamage
    #17
    Sziasztok ugyan új vagyok még ezen a fórumon, viszont régóta Rizikózom már (Offline barátokkal, és neten is - kb650 játék). Most jutottam el arra a szintre, hogy szívesen bővíteném még a létszámot, s kipróbálnám magam új helyzetekben is. Mi általában inkább hétvégén vagyunk nyitottak egy kiadós játékra, de én és pár barátom akár hétköznap is ráérünk játszani ha meg van a létszám (4-6 fő), Budapestiek vagyunk, így a játék elsősorban Budapestre limitált. Amennyiben érdekel valakit egy jó játék, írjatok, s megdumáljuk a részleteket :D.

    MSN Címem: [email protected]
    Üdv, Zsolt!
  • Apa27
    #16
    Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni!
    Szeretnék beszerezni egy régebbi típusú Risk-et! (Rizikó)
    A mostaniak túlságosan modernek számomra. Olyat keresek, ami ezen a feltöltött kis képen látható! Tudom, hogy ez PC-s játék grafikája(táblája), de van ilyen társasban is!
    És én ilyent keresek!
    Aki tud valakit, hogy eladná, vagy saját maga szeretné eladni, attól szívesen megvásárolnám!
    Írjatok bátran! :-)
    Minden megoldás érdekel!!!!!!
  • mimmi
    #15
    [IMG]http://[/IMG]

    Ha nem elég kielégítő az a leírás, amit trogerzsiger?? adott, akkor írj nekem, szívesen segítek. Csak pár hete játszok, de már eléggé képben vagyok a játékszabályokat illetően...:) Nekem is nagyon tetszik a játék, de legjobban az unokaöcsikéim élvezik...:) A címem: [email protected]
  • gyuri12
    #14
    a pécésért fizetni kell?:)
  • Twetr0x
    #13
    Nekem is megvan, a magyar szabályzat azt írja, hogy lehet világuralomra játszani, és lehet küldetésre. Ilyenkor mindenki kap 4 küldetést, amiket sorban kell megcsinálni.
  • Nuki
    #12
    nekemis régóta van, és sokszor játszottuk 'nem szabályosan' ... :P
    (szerintem a szabályokat nem is tudjuk:)
  • Cat #11
    Zanzásítva ez az egyik játékvaráció.

    Több is van, de tényleg túl sokat számít a szerencse, a kockadobások.

    Mi most a Dragonra vagyunk rákattanva.
  • trogerzsiger
    #10
    nos ugye vannak a katonák meg ágyusok meg lovasok. szóóval 1 lovas ér 5 gyalogost, 1 ágyus 10 gyalogost! megkevered az országok nevével ellátott kártyákat a jolikkal együtt, majd kiosztod annyinak amenyien játszotok.
    mindenki felrak oda katonát, de! előtte mindenki kivezsi magának a megfelelő mennyisgéű katonát ha 3-an játszotok 35 per kopf ha 4-en 30 és tovább reméelm már rájössz :-) ja és ha 4-en vagy 5-en játszotok akkor két játékos eggyel többet kap a többinél.szóval akkor a 35 katonából vagy ahányból rápakoljátok az országokra katonákat. utána húztok feladatot. aztán a terültetkártyákat, asszem ígyhivják-okat pedig be leht váltani erősítésre. 3 különböző 10 hadosztály, 3 ágyus 8 vagy a szabályzatban tüzérség:-) lovas 6 gyalogos csak 3 hadosztályt ér. ha több mint 5 kártyakombinációd vagyon, akkor nem kell mindet becserélni.

    akkor mindenki szépen elrendezi hogy hova pakolja a hadosztályai tulnyomó részét, ilyenkor az ügyesebbek rájöhetnek, hogy kinek mi a feledata, ja igen nem szabad elmondani.
    nos akkor indul a csata. teszemazt te megtámadod nyugat-erópából dél-európát. akárhány hadosztályod van ott max 3-al támadhatsz! szóval dobsz azzal a 3 piros kis kockával! a védőnek is tezsem azt 3 hadosztálya vagyon. de dobsz egy 6-ost 3-ast és egy 4-est. a védő a két kék kockával dob egy 6.ost és egy 2-est. akkor mindkettőtök elveszít egy hadosztályt. Na de hogyan?! úgy hogy ő szintán hatost dobott ami azt jelenti hogy verte a hadosztályod, szal az elúszott. de! dobott egy kettest amit ver a 4esed. azért nem a 3asod, mert a két legnagyobb érték számít. akkor neki már csak két hadosztálya van, tehát eggyel dob. de te még kettővel, majd ha csak egy hadosztályod lesz akkor dobsz eggyel. utána teszem azt dobsz egy eggyest ilyenkor már nem érdmes dobni mert úgy is a védekező nyer. na itt a dobálást nem mondom tovább, remélem felfogtad. :-) na mindenki támadott védekzett, vagyis kőr vége! Normális ember azthinné, hogy oké jön egy újabb kör, na DE nem! ja egy hadosztálynak minden körzeteben kell lennie. ja és ha elfoglaltad például perut akkor tiéd peru kártyája, ami asszem egy lovas:-D. na akkor kör végén teszem azt van 15 területed! akkor azt elosztod 3-al akkor azt jelenti hogy 5 hadosztályt kapsz, amit bárhova tehetsz! ja és ha velemylik kontinest birtoklod az plusz hadosztályt jelent. a tábla jobb alsó sarkáben asszem írja hogy melyik mennyi, de afrika 3 ázsia 7 ausztrália 2 európa és észek amerikai 5, öreg kontinensünkbn nem vagyok biztos és dél amerika szintén 3.ja meg a megkaparintott kiörzetkártyákat vagy miket beválthatod a kör végén további hadosztályokká, ja a dzsoli meg bármi lehet. na megy tovább a játék, azt nyer aki elsőnek teljesíti a feladatát, van még kétféle jtáék a világhóditók játéka, gondolom a nevéből rájösz:-) van a harc a fővároskért, az hogy a kapott kártyákból eggyet kiválasztasz, azt az a fővárosod, nemtudja senki ha valaki elfoglalja az szopás, vagyis kiestél. aki elfoglalta a az összes területed a kontinesen megkapja és rárak egy hadosztályt a többiröl meg nemtudom, nemderül ki a szabályzatból az nyer aki mittomén 3 játékos kzül aki 2 fővárost megszerez és így tovább

    ennyi!
  • ruffirant
    #9
    pc re nekem nagyon tetszett a játék.sokat játszottam vele
  • Gyadi
    #8
    Én is inkább Catanozom, szerintem ebben a játékban túl nagy a szerencse-faktor. Legutóbbi játék alatt egy srác szétvert mindenkit, úgy, hogy egyszer sem kapott ki csatában. Jah, és az volt az első "mérkőzése". :)
  • kraawz
    #7
    rizikó nevű társasjáték

    régen mennyit játszottunk vele. Ma már a Catan megy :P
  • Sawyer2
    #6
    És van neki pc játék változata. Ugyanaz mint a társasjáték. De ez így vagányabb. Sajnos képet csak a pc-sről találtam de kb így nézki a társas is.
  • Sawyer2
    #5
    Igen az amit a világ térképen játszanak. És van több csapat meg feladat. Lehet játszani 6an. Csak az a baj az enyémmel hogy nem magyar nyelvű.
  • vegicsek
    #4
    Ez az amit világtérképen játszanak ?
    Én még régebben láttam, mikor játszották, azt tudom, hogy mindenki kap valami küldetést, hogy elfoglalni ezt, vagy teljesen legyőzni mondjuk a fekete playert.magáról a játékmenetről fogalmam sincs, de én is szeretnék egy ilyet.
  • trogerzsiger
    #3
    ha jól tudom ez magyarul a rizikó ugye?
  • trogerzsiger
    #2
    hali!

    zsír kis játék:D
  • Sawyer2
    #1
    Sziasztok!

    Kaptam egy Risk nevű társasjátékot. nagyon elegáns kis játék, szép nagy, egy baja van hogy kanadában lett véve és nincs magyar szabályzat. Tudok angolul nade egy teljes szabálykönyvet lefordítani azért mégis csak más. Ha valaki van olyan kedves, játszik vele megosztaná velem hogy mi a játék lényege formája stb? Ezután pedig ha belejövünk itt lehet beszélni róla. Köszönöm előre is.

    Üdv: Sawyer2