9
ATV, azaz a quad eredeti jelentése szerint mindenféle terepen közlekedő jármű (All Terrain Vehicle).
-
#9 Igen de a quad nem azt jelenti, hogy négy? -
#8 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138619563 -
PcBalu #7 ATV, azaz a quad eredeti jelentése szerint mindenféle terepen közlekedő jármű (All Terrain Vehicle). De talán el kéne olvasni és nem kellene másolgatni a wikiből. -
PcBalu #6 akik nem tudják hogy milyen a Quad azért írtam hogy "négykeréken". -
#5 nálunk jó
közvetlenűl itt van a rét a házunktól kb 50m-re szal csak a szomszédba kell átmenni a quadér és lehet menni -
#4 "Quadozás négykeréken"
Azt hittem azért quad mert négy kereke van?
wikiből:
Models with three wheels are typically known as "three-wheelers," and ATCs (or less commonly "All-Terrain Cycles" and "trikes").
én nem értek hozzá de szerintem hülyeség a topik neve. Valaki világosítson föl. -
PcBalu #3 régebben 3 kerekű is volt csak azért. -
1488 #2 "Quadozás négykeréken"
hány keréken lehet még quadozni? -
PcBalu #1 Nem árt tudni hogy, mire használjuk és mire jó a Quad
--->>>Le kell szögezni: a quad nem kifejezetten aszfaltra, vagy közútra való járgány, itt nem is túl élvezetes vele a közlekedés. Csakhogy a terepre valahogy el kell jutni, nincs mindenkinek utánfutós autója, amellyel elszállíthatná a buckaugrót. Ha nincs rendszám, nincs regisztráció sem, és ilyen módon - akár a robogók esetében - a részletvásárlást finanszírozó bankok is megkérik a kölcsön árát, azaz jóval drágább a motor.