SoundBooth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!

Van egy jobb megoldás a hang tisztítására:

http://www.audiotechnologia.hu/index.php?page=hirek2&&kezdo=&&nagy=52

Szerintem használd ezt... Remélem segítettem...

Tudna valaki segíteni a compressorok használatával kapcsolatban? Beszédhangon csináltam zajszûrést és utána ilyen elektronikus zaj keletkezik az egész hanganyaggban, azt hogyan lehet kivenni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a CS4-es verzióval kapcsolatban:

- amikor elmentem a project-et, az miért tart "órákig"? (a gépemmel szerintem nincs gáz)

Semmi gáz, én nem írtam le érthetõen.
Érdekes, hogy az Audition 2.0 az tökéletesen mûködik.
Ott megvannak azok a beállítások, amik ebben az újabban nincs vagy nem találok.
De mivel nekem is megvan a Collection ezért gondoltam nem butítottak a SoundBooth-on ami az Audition-ban már megvan.

soulhunter
nemtom, de ehhez komolyabb progi kell, mint a soundbooth 😊

én arra válaszoltam, amit a kérdésedben értelmeztem 😊
ha nem a kérdésedre válaszoltam, akkor bocsi. én nem értettem 😊

csupán azért használok soundbooth-ot, mert amire nekem kell, arra elég, nameg nincs kedvem még helyet pazarolni más progikra, hameg megvan az adobe cs3 master collection 😊

amugy felvenni is lehet vele vhogy, de nem szoktam realtime felvenni semmirõl semmit, mert tapasztaltam, hogy néha elég 1 rosszkor, vagy mellényult lenyomott gomb... 😊

eddig mindig másbol vettem fel, és ezzel szerkesztettem

még1x bocsi, ha nem a kérdésedre válaszoltam, én értettem félre
(másnapos állapotomban elõfordul) <#buck><#vigyor2>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ez annak a magyarázata, ami több felvétel egyidejû rögzítését teszi lehetõvé?
Mert nekem van egy keverõm, ami csatlakoztatható PC-hez és így 16 csatornát tudok felvenni egyszerre. A régi Auditionnal igen, de az új SoundBooth-al már nem, mert ott nem tudom, hogy hogyan lehet a csatornákat megjeleníteni. Az auditionnál ott minden egyes csatornánál meg lehetett adni, hogy melyik mikrofont akarom éppen az 1-es csatornán hallani és így a többit is be lehet állítani kedvem szerint...

Csak ez a SoundBooth......?

soulhunter
ui: a 2. megnyitott fájlt az adobe soundbooth cs3 által mindig alternativának tekinti (tapasztalataim szerint, igy az alapbol csökkent a 2. fájlbol valo mixelés során a 2. hangerején)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
file - open

megnyitsz 2 fájlt...

a 2.bol másolsz minden hangot (jobb gomb a hangsávokon, és copy)

aztán jo sok klikk az 1. megnyitott fájlon...
megj: sajna "nem tér vissza" 2 klikk után az 1. megnyitott fájlra...

amikor annak a hangsávjai bejönnek, millionyi klikk az 1. megnyitott fájlra

ez után jobb klikk az 1. fájl hangsávján, és választani a "mix paste" menüt...

ezután a 2 sáv össze lesz mixelve (párhuzamosan, szal necces dolgok szület(het)nek igy...

megjegyzés:

ha netán az 1. sávot akarod hallkabbra, nem árt, ha visszaveszel a decibelébõl...

pl: ha az a1 csak mikrofonbeszéd, amit hallatni akarsz, és
a2 a háttérzenének szánt vmi, akkor:

a2-t visszaveszed mondjuk 3 db*-vel
a1-re váltasz, és felemeled a hangerõd kb. 2 db-vel

mind1iket mented xyzh1.mp3- (és xyzh2.mp3)-ban, majd igy nyomsz a fent leirt modon "mix paste" menüvel 😊

ennyi (legalábbis nálam ennyi szokott lenni, de persze a db emelésen-csökkentésen kivül én effektálni is szoktam - persze a már mixelt cuccot akard menteni, és létrejön a 3. fájl) 😊

jelmagyarázat:
* db = DeciBell

Senki nem ismeri ezt a programot?

Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogyan lehet vele több csatornát felvenni vele egyszerre, mint ahogy az Audition-ban (2.0)? Persze ha van erre alkamas eszközöm....