17
  • eto demerzel
    #17
    semmi. ugysem tudja meg senki. diverzionak meg epp jo. nm azt mondom hogy az UFo jelenseg nem letezik hanem azt hogy nm tartom valoszinuleg. olvastam anno E. V. Daniken-t meg sok mast ufologust es ha csak oket olvasok akkor hajlasz afele hogy higyel ebben a jelensegben. de azert jo tobb oldalrol megnezni az jelenseget. amugy a hir nm arrol szol hogy vannak vagy nincsenek ufok. nalunk is (romania) volt 1 eset mikor megoltek 1 not es avval vedekeztek hogy hat csak az ordogot akartal kiuzni belole.
  • eto demerzel
    #16
    persze kifogasok azert vannak.

    miert latta valaki a telapot vagy a husveti nyszit?
  • erb
    #15
    Tetelezzuk fel csak egy percre, hogy a joember mindenben igazat mond. Nah, akkor mi van?
  • Ronny
    #14
    lehet, hogy fű alatt megeggyeztek a sráccal, hogy letöltheti otthon a büntetését, ha dezinformálja a tömeget. Nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek.
  • erb
    #13
    Az interjuban elmondja, hogy azert nem toltotte le a cuccot, mert 56k-s vonallal csatlakozott egy specialis java applikacion keresztul, ami, ha jol ertettem, nem tudja menteni a fogadott adatokat. Persze ettol meg csinalhatott volna pl. screenshotokat.

    BTW, a Telapo letezik :)
  • eto demerzel
    #12
    ufok? ja meg a miki mano.feltort valamit es most minden baromsagot kitalal. hol vannak a dokumentumok? ha 1x ott volt miert nm toltote le oket, es tete koze a netten? verba volant, scripta manet. vagy azert nincs doc rolla mert nm volt semmi? hamarosan megjelenek az azok akik hisznek az oszeeskuves elmeletben. nincs ufo ahogy nincs telapo sem.
  • hypno
    #11
    Attól, hogy nem zárom be három lakattal a kocsim/lakásom/stb ajtaját, az nem jelenti, hogy bárkit menthet, hogy megpróbál bejönni és elvenni valamit ami az enyém. Eddig az USA-nak igaza van.

    Viszont ha azt nézem, hogy akár csak a saját törvényeiket mennyire tartják be állami szinten, akkor senkit nem adnék ki nekik. És arra hivatkoznék, hogy megsértik az emberi jogokat, hiszen köztudomású, hogy pl. törvénytelen börtönöket üzemeltetnek, ahol törvénytelenül tartanak embereket fogságban.
  • formatuq
    #10
    Nem, nem!

    En nem itelnem el nagyon, mert a az emberisegnek joga van tudni az UFO kerdesrol. Az, hogy ha valaki lefenykepez/talal valamit, eljuttatja a NASA-nak azok megvizsgaljak majd a vegen kozlik ez semmi, hamisitvan, kozben jot rohognek a markukban.

    Becsapjak az embereket, a sotetban tartanak, es miert? Hogy az osszes technikai fejlesztes az ovek legyen. Undorito.

    En pl szeretnek megismerkedni csinos foldonkivulivel novel, megismerni hogy el, tud e fozni, szeret e horgaszni.
    Vicces mi?!

    De most komolyan!!!! Tenyleg szeretnek megismerkedni veluk.
  • mrzool
    #9
    "Az ertuk felelos IT felelosoket pedig minimun egy eletre el kellene tiltani az IT biztonsagi terulettol."

    Nem is állítottam ezzel ellentétest...
  • erb
    #8
    En azt hiszem ha el akarta volna rejteni, akkor megtette volna :)
    Fel sem merul benned (bennetek), hogy szandekosan tette azt, amit?

    #7
    "gyenge volt a védelem azokon a gépeken" Azokon a gepeken nem volt vedelem.
    Az ertuk felelos IT felelosoket pedig minimun egy eletre el kellene tiltani az IT biztonsagi terulettol.
  • mrzool
    #7
    Az a bajotok, hogy ti hőst akartok csinálni ebből a kis senkiből. Lehet, hogy gyenge volt a védelem azokon a gépeken, de könyörgöm mégis mit vártok azok után, hogy a kormányzati és katonai rendszerekbe tört be? Így járt, senki sem kényszerítette, hogy tegye meg.
  • Turul1
    #6
    hát nem tudom. ha én hackelni akarnék, azt egy laptoppal csinálnám, egy ingyenes wireless hálózatról. (v vki máséról. bp-en wep töréssel sem igen kell szórakozni, sokan egyáltalán nem védik a hálózatukat). vagy legalább proxy-t használnék, ha nem akarok, sétálni... itt viszont azt irják, h a fickó semmmit nem tett ip címének elrejtése érdekében. aki hülye, haljon meg.
  • NEXUS6
    #5
    Na ja, meg amiket mond: Ufók itt, összesküvés ott, új energia mindenütt. Gyak azzal hogy ennyire szívóznak vele szinte el is ismereik azt amit titkolni akarnak, mert olyat eccer sem olvastam, hogy legalább elhatárolódnának a kijelentéseitől. Aztán lehet hogy nem is igaz az egész.
    Kb annyira lesz komoly az ügy és így az egész NASA, mint amilyen az emberrabló űrhajósnő esete...tiszta Blikk már ez a cég!

    Amúgy a NASA IT biztonságért felelős szakembereinek is ott kéne ülniük a vádlottak padján, ha egy ilyen primitív módszerrel fontos infókat lehet lenyúlni tőlük, ráadásul a neten keresztül!
  • shoe
    #4
    Ha én a NASA volnék nem merném nyilvánosságra hozni hogy valaki betört a rendszerembe, elég nagy lebőgés...Ha annyi mindent el tudnak titkolni akkor ezt a dolgot miért nem? Ez tényleg bűzlik...Csatlakozom az előttem szólóhoz.
  • NEXUS6
    #3
    Ráadásul talán nem is olyan nagy hacker. Csak azt használta ki, hogy elég sok gépben sima enter volt a jelszó!

    Szal dúrva!

    Mondott egy-két dolgot, hogy mit látott, de talán még valódi dokumentumokat sem találtak a gépén.

    Szerintem csak példát akarnak statuálni és a leggyengébbet fingatják.
  • Ronny
    #2
    Mckinnon kipakol(Nasa, ufok, szabadenergia)
  • Argathron
    #1
    Sajnálom a csáveszt, remélem megússza.