Guitar Pro 4/5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most ilyen királyságokat tanulok guitarproval, mint pl: mario theme, harry potter theme xD

... got nothin to share with you...

naja :D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vagy slap

... got nothin to share with you...

még jó, hogy tap kifejezést nem talált :P

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Corefusion
másik kedven Amon Amarth - Runes To My Memory az énekes kb mint a sátán

Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!

hunbasser
egyébként +fav

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
:DDDdddddddddd

#1:szevasz kolléga :) mint nevem elárulja,én is basszgitározom.fõleg funkyt játszok,a slappelõs témákra vagyok nagyon rákattanva :)

ReaL MaDRid x siempre

Corefusion
ezt ajánlom 2.40 körül jön Mick Thomson a B.C.Rich-ével<#worship>

Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!

Aquir
meg kell akkor tanulnia pengetni :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Corefusion
2 is van de nem szereti a pengetõt

Aquir
nincs pengetõje? :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Corefusion
uncsitesóm is gitározik és mindig káromkidik amikor azt írja h pick

Corefusion
pick-pengetõvel
finger- újjal

akyyy
finger gondolom ujjazás, pick meg szegedi szalámi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

geri777
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy baszus gitározok most keztem 1 honapja a programal kapcsolatos kérdésem hogy a bass guitarnal ott van mögöte hogy pick meg hogy finger ez mit jelent?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD