Miyazaki anime-k a Toldi moziban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek...ezek... Must have!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy ez egy elég kemény rajzfilm.Kezek lábak szakadnak, belek fordulnak.
Pedig nekem megvan és még nézhetõ is😊Egy tékában vettem kemény 200ft-ért😊 szerintem ember nem vitte ki.
Sajnos anno kiadták a Mononoke Hime-t sima bérelhetõ (kölcsönzõi) VHS formátumban és most elvileg emiatt nem jön még DVD-n egy ideig. 😞
Pedig ki van csukva, hogy ennyi év után még legyen nézhetõ VHS-bõl ...
Pedig ki van csukva, hogy ennyi év után még legyen nézhetõ VHS-bõl ...
Ááááááááááááááááárrghhh!!!
Pont kenutúrán leszek. Nem igaz. Tudtam, h lemaradok vmi fontosról....
Tegyék át! Gyerünk!
...
Pont kenutúrán leszek. Nem igaz. Tudtam, h lemaradok vmi fontosról....
Tegyék át! Gyerünk!
...
Akkor ezért kerestem hiába a Vadon hercegnõjét a felsorolásban. 😞
Ha pesti lennék biztosan elmennék legalább egyre, animerajongó lévén. De tekintve hogy 300km választ el pesttõl... 😞
Ha pesti lennék biztosan elmennék legalább egyre, animerajongó lévén. De tekintve hogy 300km választ el pesttõl... 😞
Tudtommal augusztusban "csak" a Laputa és a Nausicaä jön ki, a többi filmet késöbb adják ki. A Chihiro és a Vándorló Palota meg ugye elég régen kapható már. A többi film jórsézt még idén kijön, de hivatalos dátumot még nem találtam. Ellenben sajnálatos, hogy liszenc okokból a Mononoke Hime kijövetele kétséges. 😞
Khmmm, ajánlom a cikk utolsó bekezdését. <#vigyor2>#vigyor2>
Remek hír, de mikor vehetem meg ezeket DVD-n?
Csak pár száz km-re van a mozi :-((
Csak pár száz km-re van a mozi :-((
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tottorooooo! <#nevetes2>#nevetes2>