Mérhető lesz a játékkal eltöltött idő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5000 1 mozijegy, ok?
Valahogy én nemszívesen játszanék egy játékkal, ahol a töltéskor reklámot kell nézni, vagy éppen közben bedob vlmt :/
Ok, reklámozzanak a játékban, de akkor természetesen legyen ingyenes.
A moziban is kibaszott undorító, hogy nem elég, hogy egekben a jegyár még reklám is van, ettõl kész vagyok. Vagy legyen reklám és akkor ingyen a jegy, vagy NE legyen reklám bammeg. Valamit valamiért...
Ja, a filmajánlók nem reklámok, azok lehetnek.
A moziban is kibaszott undorító, hogy nem elég, hogy egekben a jegyár még reklám is van, ettõl kész vagyok. Vagy legyen reklám és akkor ingyen a jegy, vagy NE legyen reklám bammeg. Valamit valamiért...
Ja, a filmajánlók nem reklámok, azok lehetnek.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
mert nem azt fogják mondani a hirdetõnek, hogy eladtunk 150.000 darabot a gamébõl, amivel a fassetudja mennyit játszottak, (mert ugye nem mindegy hogy egy másodvonalbeli fps 6-10 órájában bámulsz egy hirdetést vagy egy mmo alatt töltött pár évig), hanem azt, hogy nesze a hirdetésed megjelent 86 millióhatszázkilencvenkétszer ilyenolyan korosztálynak, ezekben a városokban...stb
1. Semmi használható infót nem árultál el.
2. Vidd el valakihez aki ért is hozzá, és átnézi neked az egészet.
2. Vidd el valakihez aki ért is hozzá, és átnézi neked az egészet.
De nem nyomom meg nagy ész
ne nyomd meg a windóz billentyût
Bõvebben
Vegyed meg és akkor nem fog ilyeneket csinálni...
HELP!!!
Mi lehet annak az oka hogy amikor csatlakozva vagyok az internet-hez
és aztán elínditok egy játékot és 2-3 perc múlva a játékot leteszi az asztalra mintha megnyomnám a Windows billentyût lécci segítcsen valaki
Mi lehet annak az oka hogy amikor csatlakozva vagyok az internet-hez
és aztán elínditok egy játékot és 2-3 perc múlva a játékot leteszi az asztalra mintha megnyomnám a Windows billentyût lécci segítcsen valaki
Ahogy én kivettem a cikbõl, ez az izé arra van, hogy azon a pár helyen ahol mérik azt, hogy melyik adót mikor hányan néznek, ott ezt is hozzáadják a rendszerhez.
Nekem is az XFire jutott eszembe. Már egy ideje mûködik.
Az meg hogy mikrofonozzák a lakásomat... LOL van game amivel kifejezetten hang nélkül játszom (vagy fülessel), mert közben dumálok Ventrillon a többiekkel. Akkor mit venne le egy ilyen felmérés? Hogy idióta vagyok mert magamban beszélek? XD
Az meg hogy mikrofonozzák a lakásomat... LOL van game amivel kifejezetten hang nélkül játszom (vagy fülessel), mert közben dumálok Ventrillon a többiekkel. Akkor mit venne le egy ilyen felmérés? Hogy idióta vagyok mert magamban beszélek? XD
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Valaki elmondhatna, hogy mi ennek a lenyege. Minek kell audio elemzes meg mittudomen? Irjak bele az oprendszerekbe, hogy logolja, hogy milyen programokat hasznalok (ja, hogy az sertene a jogaimat?). Mellesleg nekem minek kellene afele lepni, hogy a reklamcegek pontosan tisztaban legyenek azzal hogy ki mit jatszik? Csinaljak a kis kozvelemenykutatasaikat, nezegessek a jatekgyartok prezentacioit, ahogy eddig.
Ennyi erovel akkor hordok olyan orat ami meri az eletfunkcioimat, aztan ha valami baj van hivja a mentoket.
Ui. A radioshoz: Egesz veletlenul nem akarnak kizarolag digitalis TV adasra valtani hamarosan? Ott mennek radiadasok is. Tehat nyugodtan megszuntethetik a foldi radioadast es digitalis radiovevok arulasat elkezdhetik. Ott meg mar gyerekjatek merni, hogy ki mit hallgat.
Ennyi erovel akkor hordok olyan orat ami meri az eletfunkcioimat, aztan ha valami baj van hivja a mentoket.
Ui. A radioshoz: Egesz veletlenul nem akarnak kizarolag digitalis TV adasra valtani hamarosan? Ott mennek radiadasok is. Tehat nyugodtan megszuntethetik a foldi radioadast es digitalis radiovevok arulasat elkezdhetik. Ott meg mar gyerekjatek merni, hogy ki mit hallgat.
úristen ez a kép:/
x-fire valaki? és ot niuncs is ilyan hülyeség!