16
  • Komolytalan
    5000 1 mozijegy, ok?
  • xizor
    Valahogy én nemszívesen játszanék egy játékkal, ahol a töltéskor reklámot kell nézni, vagy éppen közben bedob vlmt :/
  • Bith
    Ok, reklámozzanak a játékban, de akkor természetesen legyen ingyenes.
    A moziban is kibaszott undorító, hogy nem elég, hogy egekben a jegyár még reklám is van, ettől kész vagyok. Vagy legyen reklám és akkor ingyen a jegy, vagy NE legyen reklám bammeg. Valamit valamiért...
    Ja, a filmajánlók nem reklámok, azok lehetnek.
  • aDannyBoy
    mert nem azt fogják mondani a hirdetőnek, hogy eladtunk 150.000 darabot a gaméből, amivel a fassetudja mennyit játszottak, (mert ugye nem mindegy hogy egy másodvonalbeli fps 6-10 órájában bámulsz egy hirdetést vagy egy mmo alatt töltött pár évig), hanem azt, hogy nesze a hirdetésed megjelent 86 millióhatszázkilencvenkétszer ilyenolyan korosztálynak, ezekben a városokban...stb
  • Gerygrey
    És az mér jó neki hogy tudja hogy egy nap 1-másfél órát játszom Trackmania Nations-el?
  • Yv@n
    1. Semmi használható infót nem árultál el.
    2. Vidd el valakihez aki ért is hozzá, és átnézi neked az egészet.
  • cika2007
    De nem nyomom meg nagy ész
  • Yv@n
    ne nyomd meg a windóz billentyűt
  • cika2007
    Bővebben
  • Reggel
    Vegyed meg és akkor nem fog ilyeneket csinálni...
  • cika2007
    HELP!!!
    Mi lehet annak az oka hogy amikor csatlakozva vagyok az internet-hez
    és aztán elínditok egy játékot és 2-3 perc múlva a játékot leteszi az asztalra mintha megnyomnám a Windows billentyűt lécci segítcsen valaki
  • Remetix
    Ahogy én kivettem a cikből, ez az izé arra van, hogy azon a pár helyen ahol mérik azt, hogy melyik adót mikor hányan néznek, ott ezt is hozzáadják a rendszerhez.
  • Griphons
    Nekem is az XFire jutott eszembe. Már egy ideje működik.
    Az meg hogy mikrofonozzák a lakásomat... LOL van game amivel kifejezetten hang nélkül játszom (vagy fülessel), mert közben dumálok Ventrillon a többiekkel. Akkor mit venne le egy ilyen felmérés? Hogy idióta vagyok mert magamban beszélek? XD
  • n0k0m
    Valaki elmondhatna, hogy mi ennek a lenyege. Minek kell audio elemzes meg mittudomen? Irjak bele az oprendszerekbe, hogy logolja, hogy milyen programokat hasznalok (ja, hogy az sertene a jogaimat?). Mellesleg nekem minek kellene afele lepni, hogy a reklamcegek pontosan tisztaban legyenek azzal hogy ki mit jatszik? Csinaljak a kis kozvelemenykutatasaikat, nezegessek a jatekgyartok prezentacioit, ahogy eddig.

Ennyi erovel akkor hordok olyan orat ami meri az eletfunkcioimat, aztan ha valami baj van hivja a mentoket.

Ui. A radioshoz: Egesz veletlenul nem akarnak kizarolag digitalis TV adasra valtani hamarosan? Ott mennek radiadasok is. Tehat nyugodtan megszuntethetik a foldi radioadast es digitalis radiovevok arulasat elkezdhetik. Ott meg mar gyerekjatek merni, hogy ki mit hallgat.
  • gyuri12
    úristen ez a kép:/
  • Motig
    x-fire valaki? és ot niuncs is ilyan hülyeség!