59
-
Hoz_Hun #19 Na de konzolt kapsz egy jó videókártya árán és nem kell a csuszkákkal foglalkozni, zökkenésmentessen fut max garfikán évekig. -
Hoz_Hun #18 Nem garanciális? -
neoG #17 Bertinonak igaza van, hogy egyszerr kell venni jó konfigot és azzal vígan el
lehet lenni.sokan el vannak tévedve, hogy gépet évente kell fejleszteni 100ezrekért.
Egyrészt a használt cuccokat el lehet adni, és akkor a fejlesztés már nem kerül annyiba, másrészt ha egy játékban látsz egy csúszkát a grafika beállításoknál azt nem muszáj a legmagasabb szintre felhúzni.aki meg odavan az olyan parasztvakításért mint az AA vagy AF annak csak gratulálni tudok.Attól hogy a lapok valami kényszer folytán csak úgy tudják az FPS-t mérni, hogy ezek csutkára vannak húzva attól még nem biztos, hogy nekünk játék közben ez vizuális orgazmushoz vezetne... -
thomee84 #16 csak gratulálok nekik. szeretem az xboxot, kb fél évig volt jó a gépem, azóta ha bekapcsolom szépen villog a 3 ledecske, vagy ha mégis elindul, 2 perc alatt kifagy... 7ezer a javítás, 30ezer a vízhűtés..kb 150et költöttem már rá. pedig úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére, amúgy tényleg jó, de ez kissé dühítő.
nekem ne az árat csökkentsék könyörgöm...nem bántok senkit mert valamilyen szinten jó, de legalább raknák össze jól! amúgy meg inkább ps3 mint egy új pc, az előttem leírtak miatt, teljesen igaza van, annyi pénzem sose lesz pc-re, én se akarok szenvedni a telepítéssel, töltögetéssel, fagyásokkal. csak hazajövök a melóból, bedobok egy gammát és nyomom. -
cateran #15 3 évre??:DDD te mióta élsz burokban? Patchelni nem lehet? Talán mert nem kell?:D
A pc-s játékok modding ide vagy oda,általában kalap xart sem érnek...plusz az op.rendszer és driverek problémái,stb....a ps2-n,amin szoktam néha konzolos gammákat tolni,képzeld nincs ilyen gond...nem kell pöcsölnöm holmi telepítéssel,settinggel,"jajj szar az fps,mert..."problémákkal...és tessék csak csekkolni a Shadow of the Colossus vagy a God of War 2-t és rájössz, hogy bizony a ps2-ben még mindig vannak rejtett tartalékok:D (ez vonatkozik a többire is....én nem nézem le egyik konzolt se,sőt a pc-t sem:D) -
#14 így van
és konzolon nemigen lehet patchelni se annyira... meg modolni esetleg... meg semmi változtatás, csak az, amit beteszel... juhéé, totális szabadság
PCn mindezeket meg lehet csinálni, mellesleg nem szar konfigot kell venni lofasz pénzből 4 hónapra, hanem egyszer beruházni és hidd el, legalább 3 évre előre olyan jó gépet lehet venni jó gondolkodású PCs által, ami még utána is jól fog teljesíteni
jó gondolkodás kell hozzá és pénz, nem ugy mint a 360hoz, hogy még pluszba fizesek a szar NETért, ilyenekkel okosabbakat nem basszák át, mert akinek esze van, az ugyis PCt fog venni, mert nagyon sokmindenre használható
mielőtt a flém beindulna, közlöm, hogy csak a véleményemet írtam le -
Marko001 #13 Sajnos a pc-ket manapság egyre inkább agyrém játszani használni, mert szinte évente lehetne cserélni az egészet, ha a legújabb játékokkal is akar nyomulni az ember. Meg ugyebár konzolon nem kell telepítgetni, csak berakni a lemezt és kész. -
#12 szerinted... -
somati #11 Ezek az értelmes hsz-ek hűen tükrözik az elkövető értelmi szintjét. Nem egy ismerősömnek (30+) van konzolja, a PC egyre inkább munkaeszköz, a konzol pedig kikapcsolódás. -
Marko001 #10 Te aztán tudod. Még nem volt konzolod, különben nem írnál hülyeséget. :) -
#9 A konzol szart sem ér , a PC az igazi -
#8 Hát ez is egy vélemény.
De tulajdonképpen mit akartál ezzel mondani?
Amúgy:
"Ki a faszt érdekel mindez a pattanásosképű hülyegyerekeket leszámítva?"
Ó te fasz, hiszen te is elolvastad!!!!!
;))) -
Marko001 #7 de pöcs vagy... -
archkoven #6 A napi betevő hír a konzolok árváltozásáról.
Ki a faszt érdekel mindez a pattanásosképű hülyegyerekeket leszámítva? Bár őket semennyire sem érdekli, legfeljebb a szüleiket.
Konzolt csak kisgyerekek használnak ill. fejlődésben megrekedt, infantilis felnőttek. -
Cat 02 #5 gyerek ami egy szobor pici ^^ -
kvp #4 Ha az europai wii-ben is lesz dvd lejatszo, akkor veszek egyet en is. Igazabol nem a jatekok miatt, max. par regi jatekot futtatnek, de az opera bongeszovel es egy dvd lejatszoval mar pont jo lenne otthoni tv-s terminalnak. (a jelenlegi osi PII-es helyett) Ilyen kis meretben ugyanis nem nagyon tudok pc-t epiteni... -
neoG #3 beszép nagy az xbox.vagy a gyerek ilyen pici? -
#2 Valamelyik fórumban valaki beírt egy elég részletes ütemtervet, hogy hogy fog a Box ára változni kb karácsonyig. Mondjuk szerintem ilyennel még Redmondban sem rendelkeznek, de mindegy.
Én arra leszek kíváncsi, hogy az új alapalapos/csipes Boxokat majd hogy forgalmazza a cég: külön termékként, vagy ua. dobozban?
Mondjuk az új alaplapról azt is olvasni, hogy lesz HDMI, meg extra hűtőborda, meg ilyenek, szal én az új változatot valószínűbbnek tartom. -
#1 óóó, ezt magyarisztánba már ugye se érezzük meg, ..szal