28
  • trogi
    A második rész nekem nem jött be annyira, de ezt inkább annak tudom be, hogy a rendezőt szorította a játékidő tartása, mert még legalább 30 perc magyarázó idő hiányzott nagyon.

Egyébként nem véletlen, hogy pár embernek nagyon bejön, mert ezekhez hasonló filmeket már régóta nem csináltak amerikaiak (70-es évek eleje óta) , franciák, olaszok (80-as évek óta) .
    Az ilyen típusú filmben nem ölnek meg 25000 embert, nem táraznak ki 2400 lőszert és 47 rakétát, jah és nincs szilikonmellű szőke nő se, akit szoftban elkapnak az ágyban..., mégis izgalmas, szimpatikus csirkefogós karakterek, stb...
  • asztosz
    Az ovastam valahol hogy" akinek az eddigi részek tetszettek annak ez is fog", hát nekem az elő és a második is tetszett, bár az első volta csúcs és bíztam benne, hogy valamit sikerül átmenteni az első két filmből a szereplőgárdán és rendezőn kiívül, abban bíztam, hogy talán az eddigi laza stílusból és méglazább dumákból megmentenek valamit. Hát , hogy is mondjam, talán egyszerűen: sajnos nem sikerült.
    Kb. 2 olyan jelenet volt ahol átélhettem azt a hangulatot ami az első filmet végigkísérte a másodikban pedig felfedezhető volt. Emelett nem bántam meg, hogy megnéztem, bízok benne, hogy a szinkron majd még egy picit segíteni fog rajta.
    Al Pacino-val viszont semmi bajom nem volt, hozta amit kellett egyszerűen ennyit engedett neki a forgatokönyv.
    Amikor megtudtam, hogy még Vincent Cassel is visszatér akkor örültem, nem úgy mint a film végén nem tudom mi történ a forgatokönyvírok elfelejtették, hogy a második részben egy profi volt akit csak fáradtságos munkával lehet átverni, itt teljesen lerombolták a tekintélyét.
    Ennek ellenére szívesen várnék egy 4. filmet, de nem most majd csak jónéhány év múlva miután mindenki elfelejti ezt a 3. részt.
  • humaninsect
    no meg a cikkíró, szekeres viktor :)
  • tungi52
    Teljesen egyetértek a cikkel. A film jó volt al Pacinót kivéve.
    Szerintem Toulour teljesen felesleges volt ebben a filmben.
    Összességében szerintem a három közül ez sikerült a legjobban. Ötletes és szórakoztató film.
  • wolter
    ha ez a harmadik fílm nemtom még mit tudnak ellopni.hülönben is ki hallot arról h. egy ilyen filmnek ilyen sok része van!
  • Darth Sith
    az 5. képen a srácnak akkora orra van, hogy simán elszívhat egy cigit a zuhany alatt..
  • fodi91
    Nekem a 2. rész is tetszett. Jobb volt mint az 1. az én számomra. De ezzel eddig csak egy valaki ért egyet. A filmbuzi.hu szerkesztője. (Human)
  • winnie
    "ennek a filmnek annyi köze van a művészfilmhez, "

eltekintve attól, hogy jó vagy rossz az O13 - ha valamihez, akkor az art filmekhez van köze (naná, ki rendezte?), ezért is van ennyi negatív vélemény a sok pozitív mellett. ez más rétegnek jön be, mint mondjuk a scary movie vagy a norbit. ha kommersz lenne, mindenki zabálná - de kevésbé popcorn.
  • Su0my
    attól, hogy valamelyik képregényszagú, vagy neked tetszik, az még nem művészfilm... látatlanban mondom, hogy ennek a filmnek annyi köze van a művészfilmhez, mint a nemtomminek a nemtommihez... ne eszélj már hülyeségeket kérlek, és ne fikázz le senkit azért (burkoltan ott volt), mert nem mindenki kapós a szutykos képregényeidre;)
  • sonicXX
    Ennek a filmnek némiképp archaikus hangulata van, engem megfogtak benne a karakterek és az a fajta kép- és szövegvilág ahogyan ábrázol a rendező/író, aki csípi a kicsit képregény-regényszagú filmeket, az szerintem díjazni fogja, akinek csak a 3 hónapig renderelt 3D-s scifi effektek tesznek élvezetessé egy filmet, az ne fáradjon vele hogy megnézi: ebben a filmben nagyon-nagyon kevés effekt van. Inkább a története és a hangulata az ami elragadhatja az arra fogékony delikvenst. És habár 12-es karikás a film, azt mondom, 18 év alatt nem igazán érdemes megnézni, mert - lekezelés nélkül - egy bizonyos értelmi érettség kell ehhez a filmhez. Mondhatnám hogy féllábbal lóg át hálivúdi akció-komédia kategóriából a profi művészfilm kategóriába. Kevesebb effekt, több szimbólum, több cselekmény, árnyaltabb humor, több mondanivaló - röviden szerintem ez jellemzi a fimet. Szerintem nagyon kiegyensúlyozott. Pacino viszont tényleg gyenge ebben a szerepben mint az algopirin: mintha egy tinikomédiában játszana - Don Gattó a Tetves és Dugóból hihetőbb főgenya volt...
  • Su0my
    gonoszmód bekapcsol:

utó iratként nem lennék meglepődve, hogy a három film bevételének a nagy része tizenéves lányokból, illetve 50-es mindenre kiéhezett néniktől származna... pitiklunidémon hármas megdobogtatja a női szíveket

gonoszmód.shutting_down
    ..
    ....
    ......
    *#!gonoszmód.off!#*
  • Su0my
    jah az egyik leggyengébb filmes húzás volt, amit láttam... meg bruszvilliszis, hogy önmagát adja. nagyon béna volt.. ráadásul humornak gondolták, hát nagggyon nem jött össze xD meg a második résznél már nagyon arra ment az egész, hogy jaj itt csavar ott csavar, az utolsó 5 percig élvezhetetlen legyen a film és csak másodjára-harmadjára fogja fel az ember, mekkora királyok vagyunk má', hogy ilyen jajdekomplikált történetet kitaláltunk...

viszont az első film az egyik legjobb, amit láttam.
  • rigidus
    Az elso jo volt, a masodikban a Julia Roberts-es hulyeseg elvagta az egesz filmet, a harmadikat meg nem lattam, de ha ekkora marketing bullshit kell hozza, hogy megnezze a paraszt, akkor biztosan nagyon szar lehet...
  • Jack Bauer ahős
    a geekblog véleménye
  • Griphons
    Nekem tetszett az eddigi két rész (még a második is), bár tagadhatatlan h az első sokkal jobb. Remélem ez is lesz olyan jó, mint az előző kettő, mert mindenképpen megnézem.

Al Pacino ha kérhetem! Szerintem Szekeres úr se szeretné ha csak 'keres-nek hívnák...
  • TeDDyRuSh
    Nekem felüdülés volt. Nagyon bejött ez a robin hoodos feeling, vagyis csináljunk rosszat, hogy másnak jó legyen. Igaz ami igaz Pacino karaktere nem hozzá illő volt. Mindenesetre jobb mint a második rész, az biztos! Én ajánlom mindenkinek, nem lesz csalódás, aki az első részt tartja az igazinak!
  • Zoleeca
    Tényleg, azon gondolkoztatok már hogy a "Tripla vagy semmi" magyar címet miért nem vitték tovább? Kb olyasmi lehetett volna mint a Die Hard-nál :)
    Milyen jól hangzana a "Kvintett vagy semmi" :))))))
  • juharfalvi
    láttam a filmet, de szerintem nagyon gyenge volt, ötlettelen, erőltetett, halálra untam magam rajta...
  • DoctorJohnson
    tipikus közepes film, legalább nem olyan fos mint a 2. de a kettőben a szar sztori ellenére is több poén volt mint ebbe sikerült, ettől eltekintve 1x megnézhető, utána gyorsan felejthető (de nem moziban!!!!).

itt kéne abbahagyni, bízom benne, hogy nem lesz oceans 14 már, gigaciki lenne (gondlom ezt nemcsak én érzem, a színészek is)
  • bandypappa
    bizony igen, rohadt szar volt a második, a film mélypontja az volt amikor julia robertsnek saját magát kellett eljátszania. A sztori szar volt. Nemtom miröl ááradozik a cikkiro, de összehord minden hülyeséget. Az oceans 13 elsö héten 35 milloi dolcsit hozott a konyhára ami szuperprodukcio esetén szinte katasztrofa. Az 1. rész jó volt, de ezek már egykaptafára mennek. Ez a reklámduma nekem nem csinál kedvet a filmhez, megnézem, de sok reményt nem füzök hozzá.
  • gplay
    Lehet, hogy csak nem értetted az utalásokat, kikacsintásokat. Nézd meg úgy, hogy közvetlen előtte az elsőt és utánna a másodikat.
    Ha így sem akkor sajnálom, de menthetetlen vagy. XD És ez a film neked nem tetszik. Sajnos jogod van hozzá. XD
  • humaninsect
    Pacino baromi gyenge volt, én is ezt mondom. Aki más állít az nem látta a filmet :)

http://href.hu/x/37k5
  • djukel
    A 2. rész valami istentlen szar volt.
  • Randal
    Ízlések és pofonok:D

Egyébként máshol vagy pont itt azt olvastam hogy ez a film nagyon unalmas. Most így igazodjon ki az ember:D
  • gyuri12
    itt nevettem:"utóbbi 50 fölött is dögösebb, mint az Olsen-ikrek együttvéve"
    az olsen ikrek rondák...és még a filmjeik is szarok
  • braeburn
    Na jó! Bízom benned Szekeres Viktor, bár még nem találtam komoly és nemwindowsos formáját ennek a filmnek, de ha te mondod, én elhiszem, hogy érdemes rászánni azt a két órát. :) Lassan már ellustulok és csak ezt az oldalt látogatom filmtippekért, mert kezdem elhinni, hogy a mi Viktorunk valóban szereti és érti is ,amit csinál. Már majdnem gratuláltam. :)
  • knightbali
    Az eddigi részek nagyon bejöttek, nagyon szórakoztatóak voltak számomra, remélem ez is lesz olyan jó mint az előző részek.