29
-
#29 Hát a cikkíró nem peses volt hanem okos ;) ugyanis a fifásoknak csak azért nem jön be a pes mert..: nincs jó menü , nincs licensz (ami azért nincs mivel az ea megvette őket jóelőre), és játszanak egy meccset és kikapnak ( a fifában ilyen ugyanis nincs) néha néha döntetlen.. De azt elfelejtik hogy pl: Az új pes már a boxos motort kapta meg... Most írjatok valamit a közönségre fifások ;) ja és a fifában 16 irány van a pesben 32... ennyit az élethűségről.... -
#28 ezt a gamet már nem ps-ről konvertálják át,külön pc-s verzsön lesz,nem vmi átírt fos! -
plcdfa #27 Na ****, ma ilyen napom van, nem tudok írni. Szóval az utsóban amit próbáltam tavaly volt ilyen menürendszer... -
plcdfa #26 Hát, a legutóbbi PES-t pont kihagytam (asszem), de abban pont hogy csilivili 3D-s menü volt amiben nem lehetett eligazodni... -
Cat 02 #25 ez olyan mint az IE vs Firefox ? :) -
Wittgen #24 Nem tudom mit lovagoltok a menürendszeren, leszarom, hogy nem csilivili 3d, lényeg, hogy könnyen lehet benne mozogni. Nekem a játék a lényeg, egy könyvet sem az alapján ítélek meg, hogy a tartalomjegyzéket fotópapírra nyomtatták-e vagy csak sima újrahasznosított cuccra...
Egyébként, ha fizikáról esik már szó, akkor a fifa nincs sehol sem a peshez képest. -
sh4d0w808 #23 Egyszer próbáltam a PES-t... Sem valódi csapat- és játékosnevek, sem normális menürendszer (csak konzolos f.s). Majd ha ezek a problémák megoldódnak, akkor játszom vele. Addig FIFA és Faragó+Hajdú B. -
#22 tudod mi a szomorú? Egy vérpistikés fifafan nem volt, hanem a cikkiró volt egy trolloskodó vérpisti PES fan. -
#21 igazság szerint a fifa 08 kicsit komolyabb cucc lesz a 07nél ha megkapja az x360as 07-es motort maga alá... új fizika, grafika... a 360as fifa 07 egy teljesen más játék volt mint a pc-s. igaz tele is volt hibákkal, de ha ezek többségét javítják, akkor a konaminak fel lesz adva a lecke, merthát valljuk be: a pes6 nem lett egy nagy durranás, azzal a tucatnyi idegesítő hibával együtt amit bennefelejtettek. nem vagyok fifa fan, sőt az utolsó fifa amivel még játszottam a 07 előtt az a 2004 volt :D
de erről inkább tényleg csak az nyilatkozzon aki mindkettővel játszott nem keveset... ergo a fifás-vérpistikék ne "kibaszott nagy fos"-ozzanak :)
-
csiak #20 Nem tudjátok mikor fog a PES2008 megjelenni? -
plcdfa #19 Na ja, ennyit a marha nagy realizmusról... Egyébként baszki, ilyen cikket. A lényege: aki nem szereti az csak azért nem mert szar volt benne bibíííííí. A kedves író valami 15 éves szellemi színvonalon állhat. Az oké hogy fan, de nem lehetne úgy tenni mitha... ? Vagy ez ma már nem követelmény? -
BaRnB #17 Jobban kidolgozottabb?:D A fifa ezerszer jobb grafikában, fizikában az összes focis játék egy kibaszott nagy fos... -
Ginos #16 Ki a f@szt érdekel a közönség???? Játék közbe úgyse azt nézem!
PES a király és kész!!!!!!! Már évek óta... -
Acheron #15 LOL a 4-dik képen kicsit sokan állnak a sorfalba :D -
gyuri12 #14 :D -
#13 Ne a képek alapján ítéljék meg a játékot, mert nem fedik a valóságot. A PES már nagyon régen leverte a FIFA-t, bár igaz hogy a FIFA újítása (hogy magyar kommentár volt) nagyban hozzájárult hogy odacsődítse az embereket. Aki már egyszer is ráérzett a PES-re (mondjuk én anno PSX-en) az tudja a különbség okait. A PES-ben a közönséggel tényleg gáz van, de az itányíthatóság, és kiszámíthatatlanság tényleg jobban benne van, mint a FIFA-ban. Grafikailag is kidolgozottabb (ha nem a közönségre gondolunk). A FIFA nekem is unalmassá vált egy-két idény után. SZVSZ csak. De én így érzem. -
neoG #12 hatalmas drukkerek,mi!?de egy zászlót nem bírtak kivinni a meccsükre... -
gplay #11 Tök mind1 melyik a jobb. 1 valami számít soha nem szerettem a foci játékokat. Csak és kizárólag, ha én rúgom a bőrt a pályán. A többi csak hulladék. -
jefferson83 #10 Leszedtem a PES 6 demóját. Nem rossz, sőt. Egyedül a menü katasztrófa (konzol). PC-re nemtom mennyi idő, de fabrikálhatakk volna egy külön menüt egértámogatással. Egyedül azt nem tudom, hogy ez a 6 a tavalyi vagy az előtti? -
gyuri12 #8 szia fifa rajongó -
#7 nem egyértelmű? hogy jön a PES és minden Fifás takarodjunk a jó anyucikájában, mert mind kőtuskó barom.
Ezért birom az SG-s cikkeket. Annyire lelkesítő, objektiv és közlékeny. Német Szabolcs sem lesz a szimpatikus cikk iróim egyike. -
Manki #6 bocs, nem "más", hanem "már" -
Manki #5 változatos cipőik vannak a játékosoknak XD és ki látott más PES-es labát :D meg azért ha már ennyire jónak tartja magát a Pes a Fifához képest, azért a külsőre is gyúrhatott volna még,hisz ez már nem az 90-es időszak :D:D -
Mythic #3 Nem rossz-nem rossz, csak jonne már végre. Szerintem idén is megveri a FIFA-t, mozgásban, sokszínuségben legalábbis. Tobb száz meccs után tegnap még láttam olyan gólt a PESben, amit tobbszor vissza kellett játszanom, mert úgy meglepett. Na a FIFA max az elso 5 meccsen tud újat nyújtani. -
gyuri12 #2 lol! az is lehet,hogy a stadionban mindenki hatalmas drukker,ezért beöltözött a csapata színébe... -
neoG #1 baszki kitalálhatnának már egy random közönségruha generátort