Mindent a GPS navigációról - tippek, trükkök, tanácsok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

következõ lehetõségnél balra majd ujratervezés !!!! Tudnak ilyet is! <#wow1>
ja az ne ma navigáció hibája hogy szerencsételen vagy xD

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

300 km-t?!?!?! Tablakat abszolut nem nezed vagy mi? Graz mar itthon ki van irva kb...

Na mindegy. Regebben amiket lattam, nekem se tetszettek, de epp par napja voltam egy uton ahol a sofor hasznalt GPS-t, es nagyon tetszett, teljesen jol mukodott. Epp gondolkoztam is, hogy utana kellene nezni, milyenek vannak mostanaban, erre itt van ez a cikk. Thx erte 😉
zorro82
Aki nem akar költeni a térképre, annak ajánlom a www.turistautak.hu oldalt. Ingyenes, folyamatosan frissülõ térképet lehet letölteni innen nagyon sok formátumban!
Lehet hülyeség, de nem balesetveszélyes ezt a kütyüt nézni, miközben az utat is nézni kell, persze tudom nem egyszerre de akkoris. 😊

Darth Sith
nekem egy Eten G500+ -os mobilom van GPS funkcióval kiegészítve. A szoftver tényleg csinál néha érdekeseket, de azért még mindenhova oda találtam vele. 😊 A lényeg, hogy vezetés elõtt rendesen be kell állítani és kicsit próbálgatni, ahogy a cikkíró is írta. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Hát banyek...
Ugye tudod, hogy ez abszolút nem a navi hibája, hanem a júzeré? 😄
Hol írják a Graz-ot Gratz-nak? 😄
Falconer
Sry, de akkora faszok vagytok 😄DD Graz tz-vel <#banplz><#lama><#lama>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Be kell kalibralni. Van amikor nehány hardver reset utan, stb ilyen történik, kalibralas kb fél perc és megoldja. Mondjuk lehet hogy tipustol is függ, de én enyémmel meg vagyok elégedve teljesen (MyGuide 3100 iGoval)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sanyix
Havernek van ilyenje, múltkor vele mentem valahova, elég durva volt. A 2. oldalon fent látható szoftver volt a gépen. Az bazzeg olyan hülye hogy hihetetlen. Megy egyenesen, tiszta az út. Erre beszól hogy újratervezés, és beletervez egy kitérõt. Ok nem követjük, nem is kellett. Meg körforgalomban ugye nem egyhelyben fordul meg a kocsi, de ez mert 1 pillanatig más kijárat felé mész, újratervezi az utat, pedig nem is ott mennél ki. Az se rossz, amikor piros lámpánál állunk, és azt érzékeli, hogy picit hátrafelé megyünk, erre elkezd sírni, hogy forduljon vissza 😄

Jó ilyenkor nem kell figyelni, de egy tök ismeretlen helyen baromi idegesítõ tud lenni, és el tudja vonni a figyelmet a vezetésrõl.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szep cikk, de mi van, ha en notebookhoz szeretnek GPSvevot venni?
jaja, ahogy a cikkben is benne van a magabiztosság és a hülyeség együtt veszélyes lehet 😊

Sir Quno Jedi
Nomert a zemberi hülyeség ellen a zén P535-ösöm sem véd ám... :FFF

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én egy Airis T630 -assal MyGuide ( iGO klón ) tévedtem ~ 300 km -t <#gonosz2> ! Grácba akartunk menni, így rutinosan bepötyögtem "Gratz", mire odaértünk feltûnt, hogy az egy kis csipsz@rnyi falu Linz mellett, ugyanis a dél-ausztriai verzió "t" nélkül írandó <#wow3> ! Még jó, hogy nem hallgattam anyámra, õ "cz" -vel akarta írni <#wow1> ... Tehét lehet, hogy szép, jó, gyors, ... , de attól még érdemes zoom-out -olni, hogy mégis hova a túróba visz <#duma> ...
Sir Quno Jedi
No igen, inkább navigációval, mint anélkül, de sokat kell ismerkedni vele és szokni, akárcsak az új videót, vagy szgépet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

← ElőzőOldal 2 / 2