Mindent a GPS navigációról - tippek, trükkök, tanácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Na mindegy. Regebben amiket lattam, nekem se tetszettek, de epp par napja voltam egy uton ahol a sofor hasznalt GPS-t, es nagyon tetszett, teljesen jol mukodott. Epp gondolkoztam is, hogy utana kellene nezni, milyenek vannak mostanaban, erre itt van ez a cikk. Thx erte 😉
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ugye tudod, hogy ez abszolút nem a navi hibája, hanem a júzeré? 😄
Hol írják a Graz-ot Gratz-nak? 😄
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Jó ilyenkor nem kell figyelni, de egy tök ismeretlen helyen baromi idegesítõ tud lenni, és el tudja vonni a figyelmet a vezetésrõl.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3