14
-
noral #14 Hú de utálom már az ilyen "találd ki magad mi lesz a vége" filmeket. Ették volna meg. -
#13 Én a képzelős kijutásosat láttam :D
A másik barlang is tetszett nekem (The Cave). -
moRtiZ #12 Szerintem egész jó film volt. :) -
Wittgen #11 Nekem nagyon bejött a film, sokkal jobban tetszett, mint pl a Saw1-2-3 vagy a Motel. -
chungey #10 Szerintem amúgy nagyon hangulatos volt, a másik barlang, az amerikai, az sokkal gagyibb volt... -
chungey #9 Az amcsiknál biztos csak a kijutást mutatták, azt nem hogy csak képzelte a csaj. -
#8 blah
annyira gáz volt a film, hogy a folytatása csak jobb lehet -
#7 Valaki elmondana, milyen befejezese volt meg? Es hogy mi, az itthon megjelent dvd-n angol vagy amerikai befejezest lathattunk-e? -
kanduhr #6 Hogy térne vissza a főszereplő csaj? Nem halt meg a film végén? -
Reinhardt #5 Én az első részt még 2005 nyarán láttam Londonban. Az pedig nem tavaj volt. -
dawinD #4 érdekes a szöveg a kép alatt ... -
1488 #3 nekem tetszett, amikor csak ott állt a csaj mögött az a dög és csak úgy ránézett a videókamerával hát majd' összeszartam magam :) nagyon jól volt kivitelezve az az ijesztés, kár hogya többi (egy-két kivétellel) olyan sablonos volt. :S a végét viszont nem értettem. a csaj csak elképzelte hogy kijutott a barlnagból?
anyway, én várom a folytatást :) -
#2 Szerintem meg nagyon is jó volt. Meg is van DVD-n. Ha beleéled magad, nagyon félelmetes tud lenni. A folytatás meg tényleg nem lenne nehéz, amilyen vége volt a filmnek... :) Csak kár, hogy nálunk a DVD ilyen fapadosra sikeredett. -
#1 Hát azért annyira nem volt jó. Valszeg az amcsi verziót lesz könnyebb folytatni;)))