14
  • noral
    Hú de utálom már az ilyen "találd ki magad mi lesz a vége" filmeket. Ették volna meg.
  • grebber
    Én a képzelős kijutásosat láttam :D

A másik barlang is tetszett nekem (The Cave).
  • moRtiZ
    Szerintem egész jó film volt. :)
  • Wittgen
    Nekem nagyon bejött a film, sokkal jobban tetszett, mint pl a Saw1-2-3 vagy a Motel.
  • chungey
    Szerintem amúgy nagyon hangulatos volt, a másik barlang, az amerikai, az sokkal gagyibb volt...
  • chungey
    Az amcsiknál biztos csak a kijutást mutatták, azt nem hogy csak képzelte a csaj.
  • DoctorJohnson
    blah
    annyira gáz volt a film, hogy a folytatása csak jobb lehet
  • Mayday
    Valaki elmondana, milyen befejezese volt meg? Es hogy mi, az itthon megjelent dvd-n angol vagy amerikai befejezest lathattunk-e?
  • kanduhr
    Hogy térne vissza a főszereplő csaj? Nem halt meg a film végén?
  • Reinhardt
    Én az első részt még 2005 nyarán láttam Londonban. Az pedig nem tavaj volt.
  • dawinD
    érdekes a szöveg a kép alatt ...
  • 1488
    nekem tetszett, amikor csak ott állt a csaj mögött az a dög és csak úgy ránézett a videókamerával hát majd' összeszartam magam :) nagyon jól volt kivitelezve az az ijesztés, kár hogya többi (egy-két kivétellel) olyan sablonos volt. :S a végét viszont nem értettem. a csaj csak elképzelte hogy kijutott a barlnagból?
    anyway, én várom a folytatást :)
  • zaki
    Szerintem meg nagyon is jó volt. Meg is van DVD-n. Ha beleéled magad, nagyon félelmetes tud lenni. A folytatás meg tényleg nem lenne nehéz, amilyen vége volt a filmnek... :) Csak kár, hogy nálunk a DVD ilyen fapadosra sikeredett.
  • NEXUS6
    Hát azért annyira nem volt jó. Valszeg az amcsi verziót lesz könnyebb folytatni;)))