Freedom Fighters 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
bejött az 1., várom a 2-t!
Corefusion
1. része nagyon tetszett remélem a 2 is jó lesz

Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!

Balumann
Hmm, örömmel hallom, hogy lesz 2. rész. Én is nagyon szerettem az elsõ részt, habár azthiszem nem játszottam teljesen végig (túl nehéz volt mikor játszottam vele). Tényleg nagyon jó hangulatos volt, graffja tényleg nem volt nagy szám, de nem is volt szükség rá.
Kiváncsian várom a 2. részt.

elso demot vegvittem tetszett

ittisvoltam :((((((8

Pistike 007
Hú akkor ez is tízmilliós hsz-es topic lesz?<#vigyor2>

Prince23
Nem tudni, közeljövõ, csak annyit tudni, h dolgoznak rajta...
vagy várhatunk annyit mint a STALKER-re XD

Ez nagyon jó hír! nagyon sokat nyomtam az elsõ részével, és nagyon bejött, mikor jön ki a 2-õ?

Qwerty4
passz, játékgyártóktól meg kiadótól és az aktuális játék konkurenciától is függhet :)

Qwerty4

Nem tudom mikori lehet ez a terv hogy ez készül,de mivel még az Xbox is ott szerepel a platformok között,amire egy jó ideje nem fejlesztenek játékot,hát nem mai.
Úgyhogy én abban se lennék biztos hogy ezt még csinálják...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
A király játékok mindig késnek, köztudott:D Az FF2 is így lesz, ez tuti.

Amúgy egy 4.5 Gb-nyi játékot kb. mennyi idõ összeprogramálni és kiadatni? Mer a ff2-õn asszem több mint fél éve dolgoznak...

akkor megnézem,hogy milyen az 1.

Qwerty4
Igen, végigjátszodtam a FF-t, de untam eléggé, elejétõl a végéig mintha ugyanaz lett volna, nagyon monoton volt és sztem a 2003-as játékok grafikájához képest gyengus...
Mindenesetre a 2. rész ettõl függetlenül lehet jó lesz, majd kiderül.

Ja az Ep2-t már egy éve én nyálcsorgatva várom.De folyton halasztották a megjelenést, de már az október 9 stabil dátumnak tûnik, szóval 2 hónap van hátra. :)

Qwerty4

Prince23
CoJ azt én is bírom, Half life-rõl nem tok mit mondani, mert lemaradtam arról a bizonyos "hfgenerációról", meg egy az, h anno nem érdekelt, de most már igen és várom az Ep2-õt.

Ezek szerint neked nem jött be a FF, vagy játszottál legalább vele?

Qwerty4
Úgy tûnik nem egy az ízlésünk, ami nekem hangulatos az neked nem és fordítva, amúgy ha kíváncsi vagy az én Top 5-ös játékaimra a galériámban megtalálhatod képekkel! :)

Qwerty4

NeoMaN
áááááá nagyonnnagykirály!!!!!!!!!!

Prince23
Jaja, nekem is... életem legnagyszerûbb játéka volt, lesz és most is az, mert hihetlen hangulatos, ami helyet foglal a Top 5-ben még most is.
Azért remélem, h Chris Stone meg Isabella Angelina meg marad karakternek:DD Mondjuk, ha véletlenül lehetne választani a sztorynál, h kivel vigyük... áá inkább ne. Majd megoldják az EA-s srácok. Ja és optimalizált legyen a gém!

CaviaR
Nekem az elsõ nagyon bejött. Grafika nem volt nagy szám, de nagyon hangulatos volt, és imádtam. :) Várom a megjelenést!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Prince23
Hellósztok Szabadságharcosok!
Gondolom mindenki ismeri ezt a remek taktikai lövöldözõs tps-t.
Szal készûlõdik az új rész, munkálkodnak rajta. Még kép sajnos nincs.
Az elsõ része eszméletlen jóra sikeredett, jó grafikával, s ami a legfõbb istencsászár zenével adták ki.
Remélem a 2. rész is hasonló lesz az elõzõhez képest, és teljesen lehet/ne majd érezni a SZABADSÁG érzetét a 2. résszel. Ám úgy legyen! Vagy legyen egy kiváló története, amit mai szemmel, mai játékosok elfogadnak...Visszatér-e a szovjet uralom újra New Yorkba??!!! Pár évvel késõbb fog játszódni, Chris karizmahõsünkkel az élen? Chris fogja e vezetni a demokráciát a kommunizmussal szemben, Ezek csak találgatások. Az elsõ részben csupán New York java részét foglaltuk vissza az elnyomóktól. Újra visszacsapnak!

Kezdetleges info: FF2

← ElőzőOldal 2 / 2