Szerencsejáték tilalom a Second Life-ban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.secondlife.com es ingyenes. grafikaja meg az adott helyet keszitotol nagyban fugg.

vki megmondaná hogy maga a játék tehát amit feltelepítek ingyenes-e? és ha igen honnan tudom letölteni? illetve hogy milyen a grafikája vagy azt nem is nézi senki? :D
ja , nekem annyi bevetelem van , amibol a kis foldecskem fenntartom.

mi a szombati bulikon fellepo blues, country es eltohn john imitatornak 2000 - 4000 L$ fizettunk 1 oras fellepesekert. ( masutt tobbet kaptak, de minket szerettek , hehe )

vegul a blues csavo kore egesz nepes rajongotabor epult, es valo vilag beli "turne" korutat szerveztek neki. egyelore pestre nem jon. de egyszer ki tudja, talan erre is elvetodik.

penzmosoda vegre bezarva
mikloss
Oké tehát az pont arra elég, hogy a pénzkeresethez felhasznált villanyszámlát kifizesd. <#nyes><#nevetes1><#taps>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

sajoati
A helyzet hasonló, mint RL: a piramis csúcsán levõk, a legtehetségesebbek, legügyesebbek, legjobban ügyeskedõk jól keresnek. Anse Chung volt az elsõ, aki $1.000.000-t elérte keresetileg.

A land baronok is jól keresnek. Az átlag júzer, aki fogja és elkezd saját nyomott shirtöket árulni, business modell nélkül üzletelni, az nem keres semmit.

Ha nem voltál végig 5-ös rajzból, súroltad az Iparmûvészetire való jelentkezés határát, akkor sose fogsz olyan ruhaalkotásokat kreálni, amikbõl rendes pénzed lenne. (Itt most mondjuk egy átlagos amerikai $35.000-es éves keresetre gondolok.)

Szkripteléssel ugyanez a helyzet, jóllehet itt nem kell programozózseninek lenni, viszont vagy kreatívan kell használni az LSL-t, vagy lenyúlt ötleteket megfelelõen marketingolni, és persze keményen naprakésznek lenni, hogy mi kell a piacnak. (Pl. most olyan játékgépek, amik gambling, de mégse gambling. :D)

Zenészként gõzöm nincs mennyit lehet keresni, de kis bandáknak jó alkalom a fellépésekre, kis közönség elõtt.

Összességében egy átlagos júzer, aki megfelelõen nekifekszik, valahol a pár ezer HUF-pár tízezer HUF per hónapig tud keresni.

Endure, in enduring grows strong...

Griphons
Eleve nem kellett volna átválthatóvá tenni a virtuális pénzt valódi pénzre. Ha meg már így történt, és csak úgy lenyúlják az embertõl, akkor pereljenek. Amerikában úgyis ez a szokás.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

mikloss
De mennyit hoz a konyhára? csak hogy legyen egy kis elképzelése az egészrõl azoknak akik nem játszanak ilyen virtuális világba.

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

mit szamit?
egyebkent kicsivel gyengebb mint a forint .657 FT 1 L$

azt értjük :) de kb mennyi HUF ot?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

?
a jatekpenznek es valodi penznek arfolyama van.

nyilvan ha toled veszik kevesebbet adnak erte, mint ha te veszed toluk.

ugyanaz , mint ha amerikai dollart vagy barmilyen mas penzt vennel /eladnal forintert.

a jatekpenz 100% a konvertalhato valodi penzze.

mégis mennyit?

igen vissza lehet valtani a jatekpenzt valodira.

szerencsere az en roulett asztalomat meg nem toroltek. remelem egy kis ideig meg hoz egy kicsit a konyhara

"Az Information Weeks-nek nyilatkozó Smith közel 1 millió lindeni dollárt ölt bele a kaszinó felépítésébe, ami közel 700.000 Ft valós pénznek megfelelõ összeg."
Valamit nem értek. A játékban termelt profitot (legyen az egy kaszinó, egy kocsma vagy akár egy kis cipészbolt) kifizetik nekem? Ha én pl nyitok egy kocsmát, beleölök egymillát, aztán jön a sok hülye jól bebaszni, nekem meg dõl a lé, azt kifizetik?
Mert ha nem, ritka gyökér volt a faszi, vagy már nem tudta hova tenni a pénzét?<#wow1>

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php