14
  • tomo
    www.secondlife.com es ingyenes. grafikaja meg az adott helyet keszitotol nagyban fugg.
  • AZTA
    vki megmondaná hogy maga a játék tehát amit feltelepítek ingyenes-e? és ha igen honnan tudom letölteni? illetve hogy milyen a grafikája vagy azt nem is nézi senki? :D
  • tomo
    ja , nekem annyi bevetelem van , amibol a kis foldecskem fenntartom.

mi a szombati bulikon fellepo blues, country es eltohn john imitatornak 2000 - 4000 L$ fizettunk 1 oras fellepesekert. ( masutt tobbet kaptak, de minket szerettek , hehe )

vegul a blues csavo kore egesz nepes rajongotabor epult, es valo vilag beli "turne" korutat szerveztek neki. egyelore pestre nem jon. de egyszer ki tudja, talan erre is elvetodik.
  • dondore
    penzmosoda vegre bezarva
  • mikloss
    Oké tehát az pont arra elég, hogy a pénzkeresethez felhasznált villanyszámlát kifizesd.
  • sajoati
    A helyzet hasonló, mint RL: a piramis csúcsán levők, a legtehetségesebbek, legügyesebbek, legjobban ügyeskedők jól keresnek. Anse Chung volt az első, aki $1.000.000-t elérte keresetileg.

A land baronok is jól keresnek. Az átlag júzer, aki fogja és elkezd saját nyomott shirtöket árulni, business modell nélkül üzletelni, az nem keres semmit.

Ha nem voltál végig 5-ös rajzból, súroltad az Iparművészetire való jelentkezés határát, akkor sose fogsz olyan ruhaalkotásokat kreálni, amikből rendes pénzed lenne. (Itt most mondjuk egy átlagos amerikai $35.000-es éves keresetre gondolok.)

Szkripteléssel ugyanez a helyzet, jóllehet itt nem kell programozózseninek lenni, viszont vagy kreatívan kell használni az LSL-t, vagy lenyúlt ötleteket megfelelően marketingolni, és persze keményen naprakésznek lenni, hogy mi kell a piacnak. (Pl. most olyan játékgépek, amik gambling, de mégse gambling. :D)

Zenészként gőzöm nincs mennyit lehet keresni, de kis bandáknak jó alkalom a fellépésekre, kis közönség előtt.

Összességében egy átlagos júzer, aki megfelelően nekifekszik, valahol a pár ezer HUF-pár tízezer HUF per hónapig tud keresni.
  • Griphons
    Eleve nem kellett volna átválthatóvá tenni a virtuális pénzt valódi pénzre. Ha meg már így történt, és csak úgy lenyúlják az embertől, akkor pereljenek. Amerikában úgyis ez a szokás.
  • mikloss
    De mennyit hoz a konyhára? csak hogy legyen egy kis elképzelése az egészről azoknak akik nem játszanak ilyen virtuális világba.
  • tomo
    mit szamit?
    egyebkent kicsivel gyengebb mint a forint .657 FT 1 L$
  • Cat 02 #5
    azt értjük :) de kb mennyi HUF ot?
  • tomo
    ?
    a jatekpenznek es valodi penznek arfolyama van.

nyilvan ha toled veszik kevesebbet adnak erte, mint ha te veszed toluk.

ugyanaz , mint ha amerikai dollart vagy barmilyen mas penzt vennel /eladnal forintert.

a jatekpenz 100% a konvertalhato valodi penzze.
  • Ronny
    mégis mennyit?
  • tomo
    igen vissza lehet valtani a jatekpenzt valodira.

szerencsere az en roulett asztalomat meg nem toroltek. remelem egy kis ideig meg hoz egy kicsit a konyhara
  • 1488
    "Az Information Weeks-nek nyilatkozó Smith közel 1 millió lindeni dollárt ölt bele a kaszinó felépítésébe, ami közel 700.000 Ft valós pénznek megfelelő összeg."
    Valamit nem értek. A játékban termelt profitot (legyen az egy kaszinó, egy kocsma vagy akár egy kis cipészbolt) kifizetik nekem? Ha én pl nyitok egy kocsmát, beleölök egymillát, aztán jön a sok hülye jól bebaszni, nekem meg dől a lé, azt kifizetik?
    Mert ha nem, ritka gyökér volt a faszi, vagy már nem tudta hova tenni a pénzét?