Egyetlen génnel lassítható az öregedés?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Repülõgépvezetõ tuti nem élhetne vele."
Nem igazán értem miért munkaköri követelmény egy pilótánál, hogy pánikba tudjon esni, vagy a stressztõl lemerevedjen...
Én azt hittem náluk fõképp elõnyös, ha nyugodtak tudnak maradni vészhelyzetben.
Nem igazán értem miért munkaköri követelmény egy pilótánál, hogy pánikba tudjon esni, vagy a stressztõl lemerevedjen...
Én azt hittem náluk fõképp elõnyös, ha nyugodtak tudnak maradni vészhelyzetben.
"AC5-gátló remek szívgyógyszer lehet, a hosszú életre pedig javasolják többek közt a sebességhatárok betartását, az egészségesebb táplálkozást, vagy a dohányzásról való leszokást."
Köszönöm szépen, a hosszú élet titka: Ne csajozz, ne igyál, ne kártyázz, ne dohányozz. Hogy hosszabb lesz-e? Nemtudom, de rohadthosszúnak fog tünni.
Köszönöm szépen, a hosszú élet titka: Ne csajozz, ne igyál, ne kártyázz, ne dohányozz. Hogy hosszabb lesz-e? Nemtudom, de rohadthosszúnak fog tünni.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
kíváncsi volnék egy ilyen boxmeccsre, amikor mindkét versenyzõnek 2mp a reakcióideje, ráadásul hol nem sz*rja le, hogy megütötték <#buck>#buck>
Blackmail the Universe
Szerinted az idegbetegek élnek tovább...?
Én alapból ilyen vagyok sztem nekem az AC5 génemet a kozmikus sugárzás ütötte ki. vagy valami más
A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.
"Az AC5-öt nélkülözõ egerek nem reagálnak olyan jól a morfinra vagy a pszichotikus tüneteket enyhítõ gyógyszerekre"
Lehet rosszul értelmezem a mondatot.. de mintha inkább a nyugtatókra lennének rezisztensebbek.. inkább stabilan nyugisak, vagy éppen csillapíthatatlan idegbetegek lesznek 😛
Lehet rosszul értelmezem a mondatot.. de mintha inkább a nyugtatókra lennének rezisztensebbek.. inkább stabilan nyugisak, vagy éppen csillapíthatatlan idegbetegek lesznek 😛
Biztosan korlátoznák, hogy ki élhetne ezzel a csodával. Repülõgépvezetõ tuti nem élhetne vele. Legalábbis eleinte. Késõbb meg már robotpilóta lesz minden gépben, még utasszállítókban is. Az utasnak meg olyan mind1, hogy szívrohamot kap e becsapódás elött, vagypedig a földön való szétkenõdés közben hal meg... :-)
Tehát a jövõben ilyen agyonszedált, girhes kis korcsok eszünk, akik azon sem bassszák fel az agyukat, ha zuhan a repülõjük, mert ugyan kit izgat az! 😄 Lazacsávók a jövõért...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
← ElőzőOldal 2 / 2