318
Simax driving simulator - Autós játék
-
#318 !!! NEM JELENIK MEG !!! -
Robi546 #317 Hali!
Na akkor most meg jelenik ez a Simax Driving Simulator "program" illetve "szoftver" ??? Vagy mi lesz vele ? -
balazsgigi #316 Programra gondoltam,G27-em van. -
nukerke #315 Jah csak vagy orosz az geész avgy az autók repülnek benne. Ennyit az "ingyenes" részéről.. -
#314 Realitás alatt azt érted h van öv be tudod kötni magad stb?! Azt meg tudod te is csinálni ha bontóban veszel autó alkatrészeket ( Műszerfal, a kormányt is meg tudod hosszabbítani és tul rendes kormányt be tudod húzni a tengelyt pedig rákötni esetleg G25-re ha az van. Némi hegesztés meg van a váz, némi informatikai tudás és akár az indexet is meg tudod csinálni.
+ az ilyen programok nem publikált alkalmazások amiket ezek használnak. De ha megveszed a szerkezetet kapsz 1 licenst hozzá azt hiszem :) Ha ilyet csinálnál akkor jöhetne 1 ide is :D -
balazsgigi #313 Modjuk ilyenre gondolok:videó -
balazsgigi #312 Igen azt próbáltam már,de nem tudom.Valami esetleg,amit mondjuk oktatás céljára használnak?Azért gondoltam fizetősre,mert azt csak megcsinálják reálisabbnak. -
#311 A Driving Simulator v2.2 de máshogy is hozzá tudsz jutni :)
LINK -
balazsgigi #310 És fizetősbe van valami értelmes,ami megéri a pénzt? -
nukerke #309 Sajnos ez nem fog sikerülni. Ingyenes nem igazán van, 3D Fahrschule de szerintem az is fizetős. -
#308 Sziasztok! szeretnék egy ingyenes autovezetési szimulatort ami támogatja a Logitech DFGT-t városban való közlekedés alapjainak elsajátítására kellene egy hölgyemény számára....kérlek kíméljenek akik nem akarnak segíteni -
#307 nem találom a simax weblapot. -
#306 EZT A HELYET KERESED
De ide leírom neked,
Nem, nem lehet elérni azokat a pályákat mível ez enm így megy.
Amire te gondolsz az Orosz, azokat a pályákat azaz városokat nem lehet elérni mível csak HOME versiot tudnád megvenni amit használsz jelenleg. És az amivel te tudsz játszani az a HOME versio ami kidob kb 30 percenként. Amit nem értek de mind1...
A Simax Driving Simulátor egy maga a kivitelezést nézve is merőben más dolog. -
#305 Sziasztok nem tudom jó helyen járok-e de azért megkérdezem.
Aki ismeri a 3D.Instructort attól azt kérdezném,hogy a többi városrészt hogy tudom megszerezni? -
#304 #299
sziasztok.honan tudom letölteni a játékot.?
Lakos Péter
-----------------------------------
Nem játék. Szimulátor.
Kijött már ez a játék?
-----------------------------------
Rég kijött, de nem lehet beszerezni ugyanis nem magán célra van készítve. -
#303 honnan van meg plz aggy egy linket!!! -
haydn99 #302 Tudna mondani valaki olyan autos jatekokat, ami nem verseny, hanem pl. varosban vezetos. A Driving Simulatoron kivul, mert az nekem is megvan. Elore is koszi! -
#301 passz, de jó lenne :D -
#300 Kijött már ez a játék? -
#299 sziasztok.honan tudom letölteni a játékot.?
-
#298 ITT van neki topik nem kell újat nyitni -
#297 Sziasztok
Nem tudom hogy nyissak "Új topicot" a 3d Instruktor 1,4 vagy 2.0 orosz fejlesztésű autós szimulátornak? Ugyan ebbe feltehetném ezzel a játékkal kapcsolatos kérdésemet, de itt három különböző játékról folyik a nagy beszélgetés. De ezeket a játékokat egy cég fejleszti. -
#296 lol -
kukorica #295 Mh. Biztos 200 GB a merevlemezem, 10GB RAM. He-he. csak vicc volt. Nem tudom -
#294 Nekem az a gondom, hogy a 3d driver test-nél nem tudom beállítani hogy jobbra vagy balra menjen? Mikor azt állítom be, hogy Left signal akkor beállítódik csak az egérrel tudod kanyarodni. Hogy lehet megoldani hogy a bill. kanyarodjak?? -
kukorica #293 nem demóban -
kukorica #292 Ez a ... hát ... játék vagy szimulátor vagy oktató program honnan tölthető le?? http://www.squadinteractive.com/downloads.php Mert beitram a google-ba és úgy értelmezte hogy videókártyákat dobott ki. -
#291 mekkora lesz a gépigénye? -
kukorica #290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2009 őszén fog megjelenni -
kukorica #289 De már megjelent, csak Orosz országba. Ezek szerint, mondjuk ha pl a világban megjelenik egy játék, akkor a [spoiler] warez oldalakon is megjelenik, vagy nem?[spoiler] -
#288 Jó lenne már. -
#287 ezt mikor akarják megjelentetni? :D -
-
#285 Ez egy teljesen más játék... -
#284 am #273 ezt töltöttem le... -
#283 omg epic fail :D rossz tápig XD -
#282 demo? -
#281 Csak az a baj hogy meg se jelent még a játék. -
#280 #277
Ugyan ez a problémám, csak nálam a vindóz hibát észlelt séma jön fel... minden minimumon de akkor sem megy :S
Help -
#279 am garfot vedd le minimumra és szépen kezd el kipróbálni melyiktől fagy ki (mindig állítasz valamin)