Nem sötétíthet el többet az ORTT!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kell? ez is ritka. ha nem lenne mûsorajánló, akkor honnan tudja meg az ember, hogy mit nézzen - ez a legfontosabb része egy tévécsatorna mûsorblokkjának. egy dolog, hogy eladja a mosóport a film közben, de annál is fontosabb, hogy magát eladja.
Az elsötétítésekkel csak az volt a bajom, hogy általában több mint egy éves mûsorok miatt ment a szünet. Addigra már az sem emlékszik rá, aki látta akkor.
A "nagy" kereskedelmi TV-knél nem is annyira a sok reklámmal van bajom, hanem a sok buzi mûsorajánló, amit ha már tizedjére kell megnéznem, a hányinger kerülget.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
olvasd el még egyszer. sehol, én írtam rosszul - nyilván mindenkinek mást jelent egy csatorna.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pár másik? a zene, a könyvek, az újságok, a net, az ételek, a multicégek, az emberek, a szülõk, a társadalom, a számítógép, a politika, a greenpeace és még 1345 másik dolog, nem pár.
"A gyerekedet meg biztos a Mónika Balázs showkon nevelteted nem?"
rtl klubot írtál, nem talkshowkat. rég rossz, ha valaki tévével nevel.
A gyerekedet meg biztos a Mónika Balázs showkon nevelteted nem?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
olvass lejjebb. reklám ugyanannyi van, csak több a reklámszünet. jóval több. a natgeo, discovery ráadásul egészkor és félkor kezd mûsort, vagyis a 42 perceket eleve 18 perc plusszal tölti ki.
Holnaptól már nem lesz karikázás?Vagy erre még várni kell?
nvm
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
azért szerintem már túl kéne lépni azon, hogy az rtl klub tehet arról, hogy erõszakolnak. ez kissé csõlátás.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Megszûnnek a korkarikák!
2007.július.28. 12:03, Szombat- Tinman
A mai naptól, Quantumleap kérésére az országos kereskedelmi csatornákban megszûnnek a sokakat -de legfõképpen Quantumleap-et- bosszantó sárga ill. piros jelzések a képernyõ bal alsó sarkában. A döntést az alkotmánybíróság már törvénybe is iktatta. Megszegése esetén a méltán híres "csillagban" vazelin nélküli, 2 hónapos SM partiban kötelesek részt venni, az esetleges eltévelyedõk.
Kapcsolódó cikkek
->Rolika terhes lett egy idegen lénytõl és nem a Fletó volt az (2007.06.05)
->A PC-s játékoknak leáldozott topicban évek óta nincs flame (kr.e. 286)
->Moszkva magyar falu lett (4520.04.12)
->DjDano nem szól le minden témát (Sohanapján kiskedden...)
->Gyõzike a legnépszerûbb magyar (Napjaink)
->Az érdektelenség teljes hiánya miatt, tilos lett az SG-n a WoW karakterek és a gép konfigok aláírásként való használata (Utópia rovatunkban bõvebben)
<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
attól még kereskedlmiek és ugye ezek még több reklámmal vannak tele.
Megszûnnek a korkarikák!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
be is halnék, ha csak mtv-t meg duna tévét nézhetnék 😮
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.