23
-
zberta #23 youtube teaser:
Those cut scenes from a fan film called Batman: Dead End I believe where Batman fights Joker and Alien and Predator. -
#22 Lol tényleg, de akkor is sokkal több van benne mint abban a bizonyos "teaserben" -
paragraf #21 Egyébbként ha jól fiyeltek akkor egy Joker lap is bevillan. Egész jóra sikerült. Felkeltette az érdeklődésemet. Nem tom mit csináltak jól akészítők, de azt jól csinálták :) -
Sanyi07 #20 Nekem speciel nagyon tetszik ez a teaser, pontosan azért, mert nem mutat semmit, s így még jobban felkelti az emberek kíváncsiságát. Egyébként pedig nemrég kezdték csak el forgatni a filmet, ennek is betudható hogy semmit nem mutatnak. Gondolom még nem állt annyi anyag a rendelkezésükre hogy egy bővebb teasert csináljanak. -
echo #19 Szerintem ilyen kellene hogy legyen minden előzetes. Azzal hogy nem mutat semmit meg előre, a film élményét növelné. -
Nyarlathotep #18 This Video Added: April 15, 2007 -
Nyarlathotep #17 This Video Added: September 10, 2006 -
#16 egy másik -
#15 Itt is egy teaser -
Nyarlathotep #14 "It's started tonight! Peopole will die! I'm the man my word!" királyos :) Itt a HD verzió! -
#13 Olyan Ichi the Killer félére gondolsz
-
#12 Ennyi szerintem is elég egy teaserben. Étvágygerjesztőnek tökéletesen megfelel, mert ez a teaser feladata. Pár hónap múlva jönnek filmrészletek.
Így láthatatlanban szvsz Ledger jó választás volt. Jó kép :) -
Nyarlathotep #11 Remélem azért a szájával csinálnak valamit, hogy szép nagy, és ijesztő legyen, mert az a kis vágás elég gagyinak néz ki... :( -
#10 ezt a képet sasoljátok meg!!!!! -
#9 Hát ez egy lófos volt!!Mé nem csináltak egy spider-man 3 szintű teaser-t(az se volt sok de azé jó jelenetek voltak)?
Heath Ledger hangja azé nem volt rossz.... -
#8 Hát ez egy lófos volt!!Mé nem csináltak egy spider-man 3 szintű teaser-t(az se volt sok de azé jó jelenetek voltak)?
Heath Ledger hangja azé nem volt rossz.... -
Saigon #7 Teserben ennyi untig elég. Volt benne joker szöveg, joker nevetés, és aki a kártyalapot hiányolta az is látta. -
Andrews2007 #6 Rébusz szerintem nem leszz benne hisz lesz benne Gamble egy néger szerencsejátékos maffiozó meg visszatér Madárijesztő is és Joker maintain gonoszként lesz majd szerintem köv. részben mert 3. is alá van már irva ott Kétarc és Rébusz lesz.
Eleve Michael Hall neve mellett most már semmi név nincs hogy kit alakít. -
Yoshimitsu #5 Ezzel is csak az a baj, hogy a batman-jelet már elégszer láttuk szerintem. Nem a jellel van a baj, csak éppen akkor már a Jokes kártyalapot is betehették volna a kép közepére erre a komoly 59 másodpercre. -
1Obi1 #4 Hát azért egy teaserben sokkal többet szoktak mutatmi(általában).Elég csak mondjuk a SwIII teaser trailerre gondolni, na az egy jó előzetes volt. -
#3 teaser trailernek hívják, nem újkeletű dolog, 2008 nyara még odébb van -
#2 ez halálunalmas
mondjuk biztos nem csak mi vettük észre :D
de ilyet publikálni... nem értem minek -
Csaba007 #1 Elég gyenge!!