67
  • Kanál
    :DDD.

sziszé bá először produkáljon egy teljes szezont sérülés nélkül.
    -
    Roberto Carlos a legbesztesztesebb akartad mondani
  • 4kos
    :D
  • 4kos
    Kopláááároviccs Bééééééééééééééééééla
    ELSŐ GÓLJA A ZALAEGERSZEG SZÍNEIBEN HÁT PERSZE HOGY A MENCSESZTER JUNÁJTID ELLEN :_D
  • neevous
    Egyértelmű, hoigy Koplárovics Béla-.-
  • Slayerboy
    Torghelle Sanyi :D:D:DSA:DASD
  • F1re
    gyors
  • szucsy89
    Puskás..
  • cucmalajmc
    TG
  • mike0013
    ilyen kifejezés nem létezik, hogy "legjobb focista", két játékost nem lehet összehasonlítani tökéletesen, van aki ebben, van aki abban jó, de ezt megítélni, hogy kismillió játékos közül ki a legjobb, lehetetlen, még csak ha a posztokat nézzük, akkor is lehetetlen...
  • Z
    Kommentátor: "Pelé ezredik gólja..." - asszem ez mindent elmagyaráz.

De tényleg posztok szerint illene nézni.
  • báttyó02
    Pierre Van Hooijdonk,és term Djibril Cissé minden idők legjobbja :P
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • dienesoft
    Jaja, nem mindegy, hogy milyen posztról beszélünk.Gólok szempontjából nálam továbbra is "a foci Harry Pottere" Ronaldinho. Védőként John Terry nagyon nagy kedvencem és Rio Ferdinand :)
  • G_ArchAngel #14
    Tibi bácsi, 2 sörért bármit megtudott csinálni, a végén annyi trükköt kértünk tőle, hogy elvitte a mája...

• GTheo
    Jelenleg Ronaldinho, és pár év múlva MESSI :)

Minden idők legjobbja meg hülyeség, hunbasser jól mondja, nem lehet megítélni minden idők legjobbját...
  • hunbasser
    nem lehet eldönteni.talán Pelé,mert 16 évesen már vb gólkirály volt,és továbbra is hozta jó formáját,de lehet az még Di Stéfano,aki a Real gólzsákja és megmentője volt,ha gáz volt,a végén mindig eldöntötte a meccset.vagy akár Puskás,de Maradona sem volt semmi...nagyon nehéz eldönteni,meg ugye az sem mindegy,h milyen poszton nézzük.minden poszton mások a feladatok,és általában a csatárok és a támadóbb szellemű játékosok válnak hőssé...képzeld el,ha egy csatár kihagy 20 helyzetet,de a 21.-et épp hogy csak begurítja,akkor ő az isten,mert gólt lőtt,viszont ha egy kapus,vagy egy védő 20 szép védést/szerelés mutat be,és 21-edjére hibázik,és ha abból lesz a gól,egy hónapig csak őt szapulják.legalábbis az átlag így tesz,egy lelkiismeretes szurkoló nem.
  • nono84
    logó
  • nono84
    Maradona, mert ő van a lodómon és mert Argentín
  • ruffirant
    ÉN mert egy meccsen sikerült 3 öngolt rugnom tök véletlen!
  • Brolly
    bazzzeg
  • DJ Skyline
    én, mert nem tudok focizni!
  • Csabesz6
    100% HOGY ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.... ilyet még ugy sem láttál-.-
  • kuci06
    Puskás!
  • ryhdeksan
    Minden idők legjobbja Illés Béla
  • ryhdeksan
    sztem