67
-
Kanál #27 :DDD.
há
sziszé bá először produkáljon egy teljes szezont sérülés nélkül.
-
Roberto Carlos a legbesztesztesebb akartad mondani
-
:D -
Kopláááároviccs Bééééééééééééééééééla
ELSŐ GÓLJA A ZALAEGERSZEG SZÍNEIBEN HÁT PERSZE HOGY A MENCSESZTER JUNÁJTID ELLEN :_D -
Egyértelmű, hoigy Koplárovics Béla-.- -
Torghelle Sanyi :D:D:DSA:DASD -
F1re #22 gyors -
Puskás.. -
cucmalajmc #20 TG -
ilyen kifejezés nem létezik, hogy "legjobb focista", két játékost nem lehet összehasonlítani tökéletesen, van aki ebben, van aki abban jó, de ezt megítélni, hogy kismillió játékos közül ki a legjobb, lehetetlen, még csak ha a posztokat nézzük, akkor is lehetetlen... -
Kommentátor: "Pelé ezredik gólja..." - asszem ez mindent elmagyaráz.
De tényleg posztok szerint illene nézni. -
Pierre Van Hooijdonk,és term Djibril Cissé minden idők legjobbja :P -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Jaja, nem mindegy, hogy milyen posztról beszélünk.Gólok szempontjából nálam továbbra is "a foci Harry Pottere" Ronaldinho. Védőként John Terry nagyon nagy kedvencem és Rio Ferdinand :) -
G_ArchAngel #14 Tibi bácsi, 2 sörért bármit megtudott csinálni, a végén annyi trükköt kértünk tőle, hogy elvitte a mája...
-
Jelenleg Ronaldinho, és pár év múlva MESSI :)
Minden idők legjobbja meg hülyeség, hunbasser jól mondja, nem lehet megítélni minden idők legjobbját... -
nem lehet eldönteni.talán Pelé,mert 16 évesen már vb gólkirály volt,és továbbra is hozta jó formáját,de lehet az még Di Stéfano,aki a Real gólzsákja és megmentője volt,ha gáz volt,a végén mindig eldöntötte a meccset.vagy akár Puskás,de Maradona sem volt semmi...nagyon nehéz eldönteni,meg ugye az sem mindegy,h milyen poszton nézzük.minden poszton mások a feladatok,és általában a csatárok és a támadóbb szellemű játékosok válnak hőssé...képzeld el,ha egy csatár kihagy 20 helyzetet,de a 21.-et épp hogy csak begurítja,akkor ő az isten,mert gólt lőtt,viszont ha egy kapus,vagy egy védő 20 szép védést/szerelés mutat be,és 21-edjére hibázik,és ha abból lesz a gól,egy hónapig csak őt szapulják.legalábbis az átlag így tesz,egy lelkiismeretes szurkoló nem. -
logó -
Maradona, mert ő van a lodómon és mert Argentín -
ÉN mert egy meccsen sikerült 3 öngolt rugnom tök véletlen! -
bazzzeg 

-
én, mert nem tudok focizni!
-
100% HOGY ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.... ilyet még ugy sem láttál-.- -
Puskás! -
ryhdeksan #4 Minden idők legjobbja Illés Béla
-
ryhdeksan #3 sztem -