13
-
Hattori Hanzo #13 <reklám>Warhammer Online portál</reklám> ;) -
Kalinka #12 ha kicsit több infód lenne, vagy csak több képet láttál volna róla nem ezt írnád...ég és föld a két grafika. Nézd csak meg a textúrákat...nem egy emberre van ráfestve a vért, hanem ténylegesen "rajta" van :)
emelett az sem hátrány, hogy nem úgy néznek ki a karakterek mint vmi bohócok a tini nindzsából és nincsenek UTs atomfegyverek... -
#11 Ez rohadt nagy hülyeség, általánosítés és klisé. Én WoW-ozom, de mellette millió más dolgot is csinálok IRL. Ez kb. olyan, mintha azt mondtad volna, hogy a videojátékok teszik gyilkossá azokat akik játszanak velük.
Általában unatkozó/tehetségtelen újságírók/ügyvédek/politikusok durrogtatnak ilyen idióta szöveget. -
TomecK #10 pontosan én is erre gondoltam hogy a grafikája detto ugyanaz mint a wow-é sőt lehet hogy a motor is ugyanaz és legyszives ne oktass ki mar olyan dolgokrol amik magától értendőek csak azértt irtam h a grafika nem a legjobb mert a cikkiró azt irta hogy sokkal szebb mint a wow-é ..... egyébként nem én vagyok a grafik megszálott -
moRtiZ #9 "A grafikai megjelenítést össze sem lehet hasonlítani a Blizzard játékával, mert annyira gyönyörű. Ismerve a Warhammer múltját, a WoW megálmodói reszkethetnek, hiszen az elődök hagyományaiból táplálkozó program letaszíthatja a WoW-ot a képzeletbeli trónról."
En nagyon kivancsi vagyok a WHo: AoR-ra és már rég regeltem, és imádom a Warhammer univerzumot is, de ez a mondat nevetséges. Pont olyan a grafikája mint a WOW-é, de inkább egy kicsit csúnyábbnak tartom. -
sermonizer #8 helló
Nagynéha elolvasom a cikk hozzászólásokat. De katasztrófa.... Többnyire csak a fikázás..
A helyzet az, hogy a WAR ugyanugy, mint a WOW egy üzlet. Azért csinálták, hogy minél több pénzt keressenek vele. Akkor keresnek vele sokat, ha minél többen megveszik. Eddig egyszerű, nem?
Akkor fogják megvenni sokan, ha futtatni tudják, akkor fogják futtatni ha nem kell hozzá erőmű.
Nincs hozzá statisztikám, de szerintem egyettértünk, abban, hogy a világ internetfelhasználóinak többsége inkább gyengébb géppel rendelkezik, nem pedig a legújabb hyper-híró S9977578XC konfiggal...
Meggyőződésem, hogy a WAR-ból a lehető legtöbbet hozzák ki, minden téren, ahoz, hogy egy átlagos configon átlagos nettel is vigan elfusson.
Ha csúnya akkor ne vedd meg... de akkor kritizáljál, ha előtte gondolkozol egy kicsit.
-
TomecK #7 lehet hogy én vagyok a hülye de a a grafikája pont tök ugyanolyan mint a wow-nak anno az akkor még elment de ez most határozottan csúnya ! -
Loverman #6 Ja és ennyi erővel a pen&paper RPG-k is hű de rosszak... -
Loverman #5 persze, azokkal történik ez akik elvesztik az uralmukat a játék felett és az fogja uralni őket. Ezeknek jár az IJ és a szánalom kártya, de had mondjam meg hogy ez kis százalék, és az elrettentő példa. Ha vki elkezd beszélni a repülőgépekről akkor mindenkinek rögtön a repülőkatasztrófák jutnak eszébe, pedig az egyik legbiztonságosabb közlekedési mód. ennyi -
Mice #4 a másik ami miatt szeretnek sokan benne lenni, az a tökéletesítgetés. sok időt vesz el, akár a karakterek akár a virtulis magántulajdon összegyűjtése/fejlesztése, de magam is az a kateg vagyok aki szeret a végletekig szöszmötölni a dolgokkal. és soxor jó rendberakni a virtuális hátizsákot és a bankot, míg a szobában amúgy mindenfelé ahol vagyok kupi van.:)
lehet mondani hülyeségnek, baromságnak foglalkozni az mmokkal, de a nagy igazság ott van a levegőben: ha nem szereted, ne érdekel, nyugodtan maradj távol tőle, semmi sem kötelező ui... -
Mice #3 "valótlan világérzetet ad"
persze hogy valótlant ad, ezt mindenki tudja
a legtöbben, soxor én is pont azért megyek be ilyenekbe, mert van amikor a fenébe elkívánnám a világot.
persze a veszély fennáll hogy az ember a rabja lesz, de ez már csak annak a kérdése ki mennyire érett egy ilyen játékhoz. ne érts félre, nem azt mondom, hogy IQ kell hozzá. de ha valaki elég érett és stabil értékrendszere van, akkor be tud ülni úgy egy ilyen játékba, hogy jól érzi magát, de ettől másabb kihatása nincs az életére.
a vonzó oldala amúgy egyértelmű. pont az, hogy semmi köze a valósághoz, csak hasonló, de nem ugyanolyan szabályok vannak benne és így az ember amikor bent van kicsit jobban érzi magát mert kap egy olyan kis érzetet mint ha legalább valamit tudna irányítani. mert a való életben mindez tényleg csak illuzió.
az már más kérdés, hogy függetlenül attól, hogy melyik gémfejlesztő cég hány éve/évtizede van porondon, de elmondható, hogy sem a tanárok, sem a szülők nem tudtak mind a mai napig felnőni a tényhez, hogy megjelentek ezek a programok és eltávolíthatatlanul léteznek, és ahhoz sem, hogy hogyan kéne kezelni őket.
és szerintem ez még nagyon sokáig lesz így
-
#2 miért jók az MMO ill. MMORPG játékok? sose értettem, hogy mi értelme van...
kb. valótlan világérzetet ad, rabjává tesz, teljesen elveszted a realitásérzeted és értékrendszered, megszűnik a normális emberi kapcsolatteremtő képességed, és mindemellett semmi értelme/haszna az egésznek... nem értem. -
Loverman #1 nem azért de a királyság ennek is max pünkösdi lehet. 1-2 hónapja az volt a nagy hír h a LotrO az eladások élén van, jelenleg sehol sincs. Még Angliában is a WoW:TBC visszavette az elsőséget, LotrO nincs az első tízben