38
Szal..
-
#38 nicns meg a vége ? -
#37 Nem mert nem vegleges es ahogy elolvastam nem is lesz mert egy kudarc a jatek es nincs hozza penz fejleszteni es befejezni.
Sajnos. -
#36 hébe-hóba -
vigeza #35 Basszus mi történt?
SENKI SE JÁTSZA MÁR A JÁTÉKOT? -
Gottli #34 én elakadtam a széfes résznél aki tudja a kódodt az írja már le plzzz! -
#33 meglepő dolog történt... gamecopyworld-ön találtam savegame-eket...bepakoltam..a gém nem látja őket, viszont mikor betöltöttem a legutóbbi állásomat (a sajátjaim látta), akkor ment végre az az átkozott kocsi (wasd-vel):) -
#32 mentés ? melyik résztől ? mert mi leakadtunk a kocsinál.. patch ? sajna még nincs (tudtommal)..magyarítás sincs..nem is készül..legalábbis magyaritasok.hu szerint...végigjátszást sem találtam gugliba, csak valami angol utalást, hogy valaki látott orosz nyelvü végigjátszást -
liszike #31 Hali!
Valaki a mentését nemdobná fel? esetleg van valami patch, magyaritás,vágigjátszás? -
vigeza #30 Én is a rádiónál akadtam el nekem sem ártana egy kis segitség -
#29 hát..ott kivételesen bepipáltam az optionsban a "könnyebb" fejtörők részt..most hogy az segített, vagy utána tök véletlen találtam el az egészet, azt nem tom biztosra... lényegében mintha vmi olyasmit kéne összehozni, hogy a bal és jobboldali kijelző 1szerre (vagy 1másra tükrözve ) mozogjon, és utána megkeresni a dumához megfelelő frekit...ha jól rémlik, akkor a jobboldali és középső gombbal lehet a kilengés mértékét és sebességét variálni -
liszike #28 Hello!
Te tudnál nekem segiteni? én a rádiónál akadtam el esetleg egy leírást hogy mi hova megy vagy egy képet tudánál feldobni?
Előre is köszi! -
#27 majdcsak lesz patch elöbb-utóbb... -
#26 Ennyi :D -
#25 nah rájöttem a megoldásra, most autokázni kéne, csak nem megy előre.. -
#24 túljutottam a csatornán...most vmi gyárban vok..sikerült összehoznom a rádiót, és jött értem 1 csóka..csak azt mondja, hogy kéne nekem vmi ruci...bent van 1 szekrény, amibe lehet valami, csak kinyitni nem tom..van nálam 1 vascső, meg gyufa tán.. meg kint az udvaron forgyog valami a tüzön..oszt most gőzöm nincs, hogy mit csináljak..hiába prócálom bárhol használni a csövet meg a másikat, ahol felajánlja, semmi hatás.. amúgy lényeges bugba még nem akadtam... -
#23 Remelem neked mukodni fog. -
#22 a bug meg egy olyan állatfaj, hogy sose lehet tudni...találkoztam már olyan gémmel, hogy bizonyos gépeken bugos volt, bizonyos gépeken meg nem.. -
#21 majd meglássuk..mondjuk pont most vok a csatornában.. -
#20 Ne eroltesd. A csatorna utan p;yan bugok vannak hogy az mar fajdalmas. -
#19 nyah leszedtem...egész jól megy 1,5-ös notebookon 256 mega rammal..bár nem full graf.. -
#18 Amugy sajnos kibaxott bugos. Ez valami Beta lehet. Abba is hagytam. -
#17 Nem eros. Szerintem elfut egy 2.8 / 512 ramos gepen. -
#16 milyen gépigénye van ? csak mert a hivatalos site-on nem írják.. -
#15 Szedd fel a koveket es van ott a fal menten egy ilyen takolmany vasbol. Ki kell dobd a kovekkel a leceket hogy essenek le es te fel tudgyal maszni. -
Tibcee #14 köveket... -
Tibcee #13 Hali, én játszom vele,de elakadtam annál a résznél,ami a maffia elöl való menekülésnél van a doboztologatás után. Egy kocsi van ott meg vmi követeket kell dobálni... -
#12 Jah naon kicsi. De naon elvezetes. -
#11 Őőő, netről?? 500 vagy 600 mega összvissz -
#10 Honnan sikerült hozzájutni? -
#9 Koszi a spam-et fiuk.
Nos sikerult tovabb jutnom! Szerintme izgalmas kalandjatek :D Laccik hogy meg picit furi itt ott de nagyon szep es izgalmas.
Aki jaccik vele az irjon ide velemenyt. Es spammer hulyegyerekek kimeljenek.
Koszi! -
#8 ehh,bexarok,nem jaccok vele,inkabb klozéra rohanok :D -
#7 hmm..lehet majd leszedem.. -
gyuri12 #6 a "bexarok",és a "jacca" dolgok az "ehh" kategória inkább... -
#5 Ehh bexarok , tenyleg nem jacca senki? -
#4 Kaland jatek. Ugylatom minosegi. A graf naon szep. Es maga a gameplay is izgi de nem tudok tovabb menni a szefes reszen... nem vagom mit kell csinalni. -
#3 what kind of game ez? -
#2 Par kep. -
#1 Na. Semmi komolyabb infot nem talatam eme jatekrol. Sot a kiado meg csak ki sem adta... de a vilaghalon mar letezik.
A lenyeg hogy egy nagyon kellemes kaland jatekrol van szo. Amit tudok hogy total nem linearis a jatekmenet szal csomo fele keppen lehet vege (?)
Viszont en mar az elejen elekadtam a szefnel... nem vagom hogyan es melyik szamokat kene berakni...