Villámkár
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaj nehezen megy ez latom :) vettel anno 300.000ert egy gepet most adnak érte 100.000-et amiért ugyanazt a gépet megveheted, na ha viszont hasznaltan el akartad volna adni akkor mondjuk kaptal volna erte 50-60.000-et tehát kerestél 40.000et a bulin kb, + újra indulnak a garik stb. Adatvesztés persze szivás ha a winyo is behalt.
GanXstaZolee#2709
az egész utcában mentek tönkre cuccok, bár nálunk a legtöbb..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
elvileg belevágott a ház mellett lévõ villanyoszlopba...onnan jött be a tévé meg a telefonkábelen..csak a kettõ a háznál olyan méterre volt 1mástól és áthúzott a kettõ között a magas fesz
Fú bassz ez súlyos és csak a ti házatokban a környéken semmi se volt?
Nem gondoltam, hogy a házba igy be tud bszni.
Nem gondoltam, hogy a házba igy be tud bszni.
nem kell használni..nálunk a tévébe meg a telefonba vágott bele, és végigment a lakáson..a gépem úgy vágta tökre, hogy modemen keresztül router, majd onnan kábelen át a gépbe..tesóm tv-je kivolt húzva a konektorból, de a tv-antennát elfelejtette kihúzni..annak is sanyi lett..sõt, a tv hangja kivolt küldve erõsítõre meg hifire.. mindent vitt a kicsike..szal tud dúrva lenni a villám
mikor hozzánk bevágott, felhívtuk a biztosítót..kb így hangzott a beszélgetés a hölgyeménnyel, aki felvette..
- Jónapot kívánok, XY vagyok, az éjszaka becsapott a villám és villámkárt szeretnénk bejelenteni.
- És ?
erre gondoltuk magunkba a választ, hogy "és két sonkás pizzát szeretnénk rendelni..."
a telefon még jobb volt, mert a vezeték vagy 1 méteren totálisan elégett...felhívtuk a telefonosokat mobilról...mondjuk, hogy bevágott a villám, és nem mûködik a telefon...értelmes válasz "akkor mirõl hív ? " ..végül mondták, hogy majd kijönnek...csak nem jöttek..másnap felhív õket újra, hogy mégis mikor jönnek..válasz: "embereink már voltak kint, megjavították a póznát, a többit már bentrõl központilag elintézzük.."
jah hát ha központilag bentrõl kicserélik a kábelt, akkor qrva ügyesek..még jó hogy "figyelnek" arra amit az ember mond..hihetetlen sötétek, hihetetlen taplók, hihetetlen sokat kell várni, míg oda-vissza kapcsolgatnak az illetékesek között.. de legalább a számlákat fizették..
- Jónapot kívánok, XY vagyok, az éjszaka becsapott a villám és villámkárt szeretnénk bejelenteni.
- És ?
erre gondoltuk magunkba a választ, hogy "és két sonkás pizzát szeretnénk rendelni..."
a telefon még jobb volt, mert a vezeték vagy 1 méteren totálisan elégett...felhívtuk a telefonosokat mobilról...mondjuk, hogy bevágott a villám, és nem mûködik a telefon...értelmes válasz "akkor mirõl hív ? " ..végül mondták, hogy majd kijönnek...csak nem jöttek..másnap felhív õket újra, hogy mégis mikor jönnek..válasz: "embereink már voltak kint, megjavították a póznát, a többit már bentrõl központilag elintézzük.."
jah hát ha központilag bentrõl kicserélik a kábelt, akkor qrva ügyesek..még jó hogy "figyelnek" arra amit az ember mond..hihetetlen sötétek, hihetetlen taplók, hihetetlen sokat kell várni, míg oda-vissza kapcsolgatnak az illetékesek között.. de legalább a számlákat fizették..
Nemhogy örülnél kifizetik a hasznalt géped mai árát újonnan :) hozzápakolsz kicsit és vehetsz jobbat haszanltan jó ha 60%at megkaptad volna érte :)
GanXstaZolee#2709
erre kell a szakértõi vélemény amit el is fogadnak, kárfelmérõnek én is 300-at mondtam, saccra ha 150-180-at kifizetnek akkor jó vagyok, a faszi megmondta nem a 1,5 éves számlás árat veszik alapul hanem a mai piaci értéket.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ez a rész már megvan számlám van mindenrõl (közel 300K a végösszeg) arra lennék kiváncsi hogy mennyit óhajtanak/szoktak kifizetni belõle?<#ravasz1>#ravasz1>
nekem is most fut hasonló ügy, szakszervízbõl kell kérni szakértõi véleményt, és elfogadják a kár 1 részét fizetik, de nem 100%-ot, majd még írok mi lett a vége, számla nekem is csak a sulinetes cuccokról van már meg.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ha tudsz számlát adni a cuccokról, ami benne volt, az Aegon minden további nélkül fizetnek. A többi biztosítóról nem tudok nyilatkozni:)
Nekem anno a faxmodemem ment tönkre egyszer amikor feltöltõdött elektromossággal a telefon vonal , de az nem vitte magával az egész gépet
Sziasztok!
Sajnos a Kedd esti viharban tönkrement a gépem,szerencsére van rá biztositásom már el is inditottam a kárrendezést.Érdekelnének a tapasztalatok ha valakinek volt már része -sajnos- ebben (csak saját élményekre hivatkozzunk ha megkérhetek mindenkit,az egyik haverommal történt kezdetü storykat hanyagoljuk),hogy hogy viszonyulnak az egyes biztositók ezekhez az esetekhez,milyen procedúrákat kell végig járni stb...
Sajnos a Kedd esti viharban tönkrement a gépem,szerencsére van rá biztositásom már el is inditottam a kárrendezést.Érdekelnének a tapasztalatok ha valakinek volt már része -sajnos- ebben (csak saját élményekre hivatkozzunk ha megkérhetek mindenkit,az egyik haverommal történt kezdetü storykat hanyagoljuk),hogy hogy viszonyulnak az egyes biztositók ezekhez az esetekhez,milyen procedúrákat kell végig járni stb...
← ElőzőOldal 2 / 2