5
vélemények, tapasztalatok a cégről!
  • hosszu
    #5
    ez az egész egy piramis játék ocska pitiáner szélhámosok aki ezeknél fektet be búcsút mondhat a pénzének
  • amarillia
    #4
    Nem a marketingjük rossz, egyszerűen csak teljesen más dolgokra koncentrálnak, olyasmikre amik sokkal hasznosabbak a cég számára és a nekik dolgozóknak. Más a filozófiájuk és a munkamódszerük, mint konkurens társuknak, aki agyba-főbe kiplakátozza magát. Ennyi az egész. Oh, és egy megjegyzés, a konkurenciától nem egy ember jött már át a UFS-hez dolgozni.
  • amarillia
    #3
    Szia,

    Én kipróbáltam. Én úgy gondolom, hogy elég jó szolgáltatásokat nyújt és ha valaki kitartó, nem adja fel, akkor érdemes vele foglalkozni. Sokan feladják és tény, hogy az első néhány hónapban nehéz, de rengeteg embernek sikerül és ahogy ők élnek, az nem semmi. Velem egykorú huszonéves fiatalok vannak sokan és sokan 0-ról kezdik, nincs kapcsolati tőkéjük, de aztán kialakul. Vannak versenyek nyereményutazással, Folyamatos Képzések, Több területen el lehet helyezkedni, szóval nekem pozitív a véleményem. De tény, hangsúlyozom, hogy nehéz meló és sok munkát bele kell ölni. Nagyon sokat, ha valaki sikeres akar lenni.
    A befektetéseket pedig már havi 10.000 Ft-nyi összeggel el lehet indítani, de az első évi díjat össze kell szedni, mert a legtöbb konstrukciónál féléves vagy éves díjfizetés van.
  • gabber_saviola
    #2
    nem igazán jók marketingben, ha már itt kell reklámozni Őket
  • freestyler8
    #1
    Sziasztok!
    Érdekelne, hogy ki mit hallott a cégről, esetleg fektette-e ide a pénzét. weboldaluk: www.ufsgroup.hu

    Írjatok!!!