Edzőtermekben is otthonra találhat a Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
A
a másik hogy nem jön ki minden játék Wiire, mert pont abból hogy a casual gaming van elõtérben Wiin a játékeladások tekintetében másképp állnak arányok
pont a hagyományos franchiseokból nem kel el annyi mint a másik két konzolon
persze van néhány kivétel...
A
másrészt meg az idei E3 nem volt valami bíztató Wii-re nézve, a saját franchiseokon kívûl kevés igazán húzónév jön rá...
de tudom nem ez számít... jön egy Nintendogs féle cucc, vagy egy Sims féle valami az kell a népnek....
óha, látom itt is tarolnak az türhõk <#wow1>#wow1><#pardon1>#pardon1><#hehe>#hehe>.
Bírom ezt a HC GÉMER kifejezést.Én nem lennék büszke magamra, ha HÁCÉ lennék...egy hc gémer kb csak a játéknak él, nincs normális élete, függõ.Sztem kissé fogalom zavarban vannak az emberek.Ahhoz, h az ember fogékony legyen a tartalmas/igényes játékokra, nem kell HÁCÉKOCKÁNAK lennie.Csupán értelmesnek.
A wii pedig, egy egyszerûbb réteget is bevon a konzolos világba, miért baj ez?Miért fáj XY-nak, h egyszerübb emberkék is örömüket lelik ebben a dologban?NEkik ez meg van tiltva vagy mi?És azért a teljesség igénye nélkül, nem csak az egyszerübb emberkéknek szól ez a konzol, hanem van rajta normális gamé is.Igaz nem PS3 GTPRO grafika....de mintha..nem is kerülne annyiba...Na mind1, szerintem megférhetnének egymás mellett ezek az emberek ha bizonyos vérpistikék nem szítanák itt a dolgot.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ezért ment fel a Nintendo értéke 73 milliárd dollára. 😉
2. Úgy írtam, hogy SOK (ha nem látnád: SOK) hc gamernek..
Úgyhogy bölcsebb lettél volna...
Még valami: "1997-98as game.." szóval ahogy mondtam, hoszzú évek óta nem változik.
Hc gamerek nem egy csoport, azon belül is több réteg van. Az xbox 360 , ps3 hcé teljesen különböznek példáúl a pc-és hc gamerektõl.
Ezért van az hogy pc-ések ,és a volt nintendosok teszi ki a wii vásárlók felét ( a wii hc grétegét) Ez a hc réteg fogékonyabb az újdonságra, és érti is mi a wii lényege enneka célközönségnél is!
Nem csak a hardverek teljesítményét kellene nézni szerintem... -.-
Jóhogynem azt mondjá(to)k már, hogy a WII azoknak csinálta ezt a konzolt, akik nem szeretnek játszani. Sztem nem is háziasszonyoknak gyártotta...
ebböl látszik lövésed nincs miröl beszélsz. CS grafikaliag enyhén elvan maradva mégis HCgamerek legnépszerübb játéka. SC egy 1997-98as game DX5 ös karit 233mmxet és 32mb ramot követel meg szintén az egyik legnagyobb HC game. Grafikajat a gépigényéböl lemérheted.
Jól látható, hogy az állításodnak köze nincs az igazsához.
Wii viszont nagyon megetetszett, amiatt, ahogyan irányítani kell, szórakoztató, nekem ideális olyankorra, amikor csak mondjuk 10 percet akarok gyorsan játszani valamivel - mondjuk mert várok egy csapatra VG-ben 😊. Szintén jó szórakozás egymás ellen játszani vele a barátaimmal.
Ugyanez vonatkozik a játékokra is.
A mai konzol piac kétszereplõs.
Meg van egy wii, amin hasonló játékok futnak mint a konzolokon, csak 5x szarabbak játékélményre és minõségre nézve.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
ha esetleg valaszthato hagyomanyos kontrolleres iranyitas, akkor nem szoltam
Ha meg a Wii Fit érzékelõje elterjed, akkor nem csak sport játékokban lehet hasznos. Mondjuk egy játékban el kell hajolnod ténylegesen az ellenség lövése/csapása elöl, igaziból ugranod kell meg ilyesmi. Lustáknak meg mûködni fog sima gombokkal is gondolom.
Errõl az a vices kép ugrik be, mikor egy képen egy fitness van, de mozgólépcsõ vezet fel a magasföldszintre...
Most akkor iszik vagy vezet??
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Mert PS2-nél simán erõsebb, X360-hoz meg nincs értelme viszonyítani hardverileg...
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w