36
  • feamatar
    #36
    mondom: persze van néhány kivétel
  • zola2000
    #35
    Hát több mint egymillió red steel, és amellett hogy nem várt sikere lett a resident evil wiinek ezt nem mondanám.
  • feamatar
    #34
    pont ez a baj az őszi címekkel: saját franchise mindegyik, és az E3on se hangoztattak túl sok egyéb címet végképp nem jövőre.
    a másik hogy nem jön ki minden játék Wiire, mert pont abból hogy a casual gaming van előtérben Wiin a játékeladások tekintetében másképp állnak arányok
    pont a hagyományos franchiseokból nem kel el annyi mint a másik két konzolon
    persze van néhány kivétel...
  • zola2000
    #33
    Nem is tudom mi a baj az őszi címekkel, jön a mario galaxy, a super smarh brosh brawl, a metroid3. Ps3ra nem lesz ennyi ilyen nagy cím, talán csak a lair. A sikerre való tekintettel már minden kiadó elsődleges játékplatformja a wii/ds, tehát 2008tól már a játékok elsősorban wiire jönnek, pont úgy ahogy régen nesre, majd snesre, majd ps1re, majd ps2re.
  • feamatar
    #32
    én nekem leginkább a Wii árával van gond... azt mondják olcsó... de közben alig fejlesztettek rajta valamit, kijön a gép olcsóból oszt eladják pofátlan haszonnal, köben a gámák megjelnési ára is ugyan ott van, mint egy PS3/doboz esetében holott azoknál azzal szokták indokolni a magasab árakat, hogy veszteséges a konzol gyártása, de valójában erről Wii esetében szó nincs...

    másrészt meg az idei E3 nem volt valami bíztató Wii-re nézve, a saját franchiseokon kívűl kevés igazán húzónév jön rá...
    de tudom nem ez számít... jön egy Nintendogs féle cucc, vagy egy Sims féle valami az kell a népnek....
  • who am I 7
    #31
    "Ajánlom a pofád befogását, főleg amikor ilyen hülyégeket írkálsz! Probálj meg a Resident Evil-el játszani Wii-n, idióta! "

    óha, látom itt is tarolnak az türhők .

    Bírom ezt a HC GÉMER kifejezést.Én nem lennék büszke magamra, ha HÁCÉ lennék...egy hc gémer kb csak a játéknak él, nincs normális élete, függő.Sztem kissé fogalom zavarban vannak az emberek.Ahhoz, h az ember fogékony legyen a tartalmas/igényes játékokra, nem kell HÁCÉKOCKÁNAK lennie.Csupán értelmesnek.

    A wii pedig, egy egyszerűbb réteget is bevon a konzolos világba, miért baj ez?Miért fáj XY-nak, h egyszerübb emberkék is örömüket lelik ebben a dologban?NEkik ez meg van tiltva vagy mi?És azért a teljesség igénye nélkül, nem csak az egyszerübb emberkéknek szól ez a konzol, hanem van rajta normális gamé is.Igaz nem PS3 GTPRO grafika....de mintha..nem is kerülne annyiba...Na mind1, szerintem megférhetnének egymás mellett ezek az emberek ha bizonyos vérpistikék nem szítanák itt a dolgot.
  • Balumann
    #30
    Végre vki aki úgy mond véleményt, hogy próbálta is. Egyébként mikor először kaptam gépet, a billentyűzet is fárasztó volt számomra. 1-2 óra után elfaradtak az ujjaim ^^ Biztos ha már többet játszol vele akkor továbbbírod. Egyébként meg nem kell 3 órán át egyfolytába játszani, legalább óránként érdemes megállni pihenni pár percekre.
  • Csibe001
    #29
    Vegyél vissza az alpári stílusodból,mert csak téged minősít.Játszok a Resident Evil-el szóval még csak ebbe se tudsz belekötni...azért mert TE gyenge vagy s képtelen vagy két irányítóval játszani , mert a pici kezed elfárad attól más miért ne tudna...Ráadásul mondj már nekem olyan játékot wiire (wiisports leszámítva) ahol 2-3 órán keresztül folyamatosan nyújtva kell lennie a kezednek.Hajrá.
  • Nyarlathotep
    #28
    Ajánlom a pofád befogását, főleg amikor ilyen hülyégeket írkálsz! Probálj meg a Resident Evil-el játszani Wii-n, idióta!
  • Csibe001
    #27
    Ajánlom a súlyemelést...elképzelhetetlen 2-3 órán át?Ezt nem gondolhatod komolyan...
  • Nyarlathotep
    #26
    Pár napja volt lehetőségem kiprobálni pár játékot Wii-n, és egyszerüen nem értem, hogy ebben mi ekkora siker! A grafika kurvaszar, az irányitás hosszabb távon(2-3 óra) egyszüen elképzelhetetlen(mindkét kéz vizszintesen felemelve, stb...), hacsak fel nem akasztjuk valamire a kezünk! Aki ilyen gépet vesz, és komoly játékokkal akar játszani, az kurvanagyon fog csalódi!
  • Inquisitor
    #25
    "Meg van egy wii, amin hasonló játékok futnak mint a konzolokon, csak 5x szarabbak játékélményre és minőségre nézve."

    Ezért ment fel a Nintendo értéke 73 milliárd dollára. ;)
  • Csibe001
    #24
    1. Nem PC-ről van szó...
    2. Úgy írtam, hogy SOK (ha nem látnád: SOK) hc gamernek..

    Úgyhogy bölcsebb lettél volna...

    Még valami: "1997-98as game.." szóval ahogy mondtam, hoszzú évek óta nem változik.
  • Zenty
    #23
    az anti wii hülyeségek még mindig aratnak...

    Hc gamerek nem egy csoport, azon belül is több réteg van. Az xbox 360 , ps3 hcé teljesen különböznek példáúl a pc-és hc gamerektől.
    Ezért van az hogy pc-ések ,és a volt nintendosok teszi ki a wii vásárlók felét ( a wii hc grétegét) Ez a hc réteg fogékonyabb az újdonságra, és érti is mi a wii lényege enneka célközönségnél is!
  • Balumann
    #22
    Remélem aki a WII -t így fikázza, az legalább próbált rajta 4-5 játékot, és játszogatott vele haverjaival. Aki meg nem, nem értem miért ír róla véleményt.
    Nem csak a hardverek teljesítményét kellene nézni szerintem... -.-

    Jóhogynem azt mondjá(to)k már, hogy a WII azoknak csinálta ezt a konzolt, akik nem szeretnek játszani. Sztem nem is háziasszonyoknak gyártotta...
  • fade2black
    #21
    "ezt gondold át..ez pont fordítva van, a sok hc gamernek a grafika a minden.."

    ebböl látszik lövésed nincs miröl beszélsz. CS grafikaliag enyhén elvan maradva mégis HCgamerek legnépszerübb játéka. SC egy 1997-98as game DX5 ös karit 233mmxet és 32mb ramot követel meg szintén az egyik legnagyobb HC game. Grafikajat a gépigényéböl lemérheted.

    Jól látható, hogy az állításodnak köze nincs az igazsához.
  • Remetix
    #20
    "Egyéb nép" vagyok ezek szerint: Wii előtt sose volt, és nem is szerettem volna konzolt, annak ellenére, hogy sokat játszok. Utóbbi időben olyan játékokkal játszok-játszottam PC-n sokat, mint pl. Everquest 2, Oblivion, Vanguard, Sim City 4, Railroad Tycoon 2 (tudom, nagyon régi, de időnként újra előveszem). Ezekhez a stílusokhoz tökéletes a PC: egér és billentyűzet, nagy felbontás és éles kép a monitoron..

    Wii viszont nagyon megetetszett, amiatt, ahogyan irányítani kell, szórakoztató, nekem ideális olyankorra, amikor csak mondjuk 10 percet akarok gyorsan játszani valamivel - mondjuk mert várok egy csapatra VG-ben :). Szintén jó szórakozás egymás ellen játszani vele a barátaimmal.
  • Ersiman
    #19
    A játékélményre vonatkozó megjegyzésed erősen rlatív, én lehet pont fordítva mondanám. (de legalább tudjuk, hogy hozod a szokásos szinvonalad :)
  • Csibe001
    #18
    "csak 5x szarabbak játékélményre" - ezt gondold át..ez pont fordítva van, a sok hc gamernek a grafika a minden..a játékélmény meg már hosszú évek óta nem változik..
  • Dzson
    #17
    Mint a képekről meg a cikkből is egyértelmű, a nintendo nem a konzol játékosoknak csinált gépet, hanem az eddig konzolt életükben nem látott háziasszonyoknak meg egyéb népeknek.

    Ugyanez vonatkozik a játékokra is.

    A mai konzol piac kétszereplős.
    Meg van egy wii, amin hasonló játékok futnak mint a konzolokon, csak 5x szarabbak játékélményre és minőségre nézve.
  • Inquisitor
    #16
    Még szerencse, hogy a konzol piac 95%-a és a PC piacc 80%-a NEM a HC gamerekre épül, hanem pont Casual Gamerekre. Ez speciel a HC gamereknek nem jó, de így van. A Nintendo politikájában meg az a nagyszerű, hogy egyszerűen új vevőket szereztek és nem az eddigi piacból próbáltak új szeletet vágni.
  • Csibe001
    #15
    Na igen, az ilyen "hcgamer"-eknek ajánlom, hogy wii sportsban boxoljanak 3 menetet, úgy hogy beleélik magukat...megváltozna a véleményük arról, hogy hülyeség a bemelegítés wiivel...
  • xizor
    #14
    A Wiinek épp az a lényege, hogy ugrálhatsz meg stb. szal bemelegítésnek egész jó lehet bizonyos esetekben :) Hc gamereknek ottvan a ps3.
  • savior
    #13
    a hc gamereket ez sose fogja erdekelni. aki napi 8-10 orat jatszik, az nem hiszem hogy birna ennyit ugralni meg csapkodni a levegoben. amugy en is otletesnek talalom, de igy ranezesre ez annyira alkalmas hogy valaki este nekiall 1-2 orat jatszani vele.
    ha esetleg valaszthato hagyomanyos kontrolleres iranyitas, akkor nem szoltam
  • Inquisitor
    #12
    Egyszerű, akkor tört ki a "láz" a témában, mikor egy csomó ember leírta, hogy mennyit fogyott a Wii Sport-al való aktív játéktól. :)
    Ha meg a Wii Fit érzékelője elterjed, akkor nem csak sport játékokban lehet hasznos. Mondjuk egy játékban el kell hajolnod ténylegesen az ellenség lövése/csapása elöl, igaziból ugranod kell meg ilyesmi. Lustáknak meg működni fog sima gombokkal is gondolom.
  • Molnibalage
    #11
    Igen az, mert ekkora hülyeséget épeszű ember nem művel, nekem szembe sem jutna. Hogyan jön össze egy fizikai tréning a JÁTKKAL?? Mi az, hogy levezetésként meg bemelgítséként? Kajakouás előtt egys kis játék, mert mozgatja az izamaimat? Vagy kerékpározás, judo röplabda vagy bári előtt? Röhejes.

    Erről az a vices kép ugrik be, mikor egy képen egy fitness van, de mozgólépcső vezet fel a magasföldszintre...


    Most akkor iszik vagy vezet??
  • Inquisitor
    #10
    Idén csak Japánban fogják forgalmazni, 2008-ban jön USA-ban, EU-ról még nincs infó.
  • Remetix
    #9
    Tetszik az a Wii Fit, nálunk mikor lehet majd kapni?
  • zemy
    #8
    A Wii Fit, nemtom volt-e róla szó az sg-n, szintén nagyon jó ötletük, otthoni edzésprogramhoz. Azt hiszem a wii teljesen más irányvonal, mint az eddigi összes konzol, szóval szerintem nem is annyira fontos, mennyire izmos a konfig. Én vettem egyet, a fiaim (és persze magam miatt) is. Aztán a nyugdíjas apámtól alig lehetett elvenni a kontrollert, a wii fit-re meg a nők fognak rákattani, szóval ezzel az ötletükkel valószínűleg sokkal szélesebb vásárlói kört szereznek meg, mint eddig bármelyik konzol
  • Manoi
    #7
    Kreatív! Nekem tetszik!
  • Csibe001
    #6
    Bocs, de hogy jön össze a PS2 az X360-al? :)
    Mert PS2-nél simán erősebb, X360-hoz meg nincs értelme viszonyítani hardverileg...
  • Ersiman
    #5
    Pontosítok: A legjobb vétel most a PS2 épp azért arra a legnagyobb a játékválaszték.
  • Ersiman
    #4
    Ezt gondolom elírtad. Már a GC is erősebb volt a PS2-nél, a Wiinek pedig erősebb a hardvere a mint a GCnak. Jelenleg szerintem a legjobb vétel, persze ez attól függ főleg, hogy melyik gép játékkínálata fog meg igazán valakit.
  • retek683
    #3
    hát ha oan erős lenne hardverileg mint egy ps2 vagy egy xbox360 akkor simán vennék egyet:D:D
  • Csibe001
    #2
    Építő jellegű hsz..grat.
  • Molnibalage
    #1
    Ekkora baromságot.