360 forint lesz a jegy a Moziünnepen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a 360 Ft tényleg megéri, és tényleg sokkal jobb lenne ha mindig ennyibe is kerülne a mozijegy
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
hát azér a mai filmek mellett igen kevés ér meg 1000forintokat meg mégtöbbet, nagyjából 600ra teszem a reális árat mint - ezt felismervén- a multik is csinálnak kedvezményes napokat... A baj az h amit te 500ftért kapsz eredeti dvd az anynit is ér😞 nekem több mint 40 eredeti dvdm van, és ha mindnél csak 990nel számolunk, nos akkor is jelentõs összeg áll bennük, pedig legalább a felét 1* néztem még és utólag jobban meggondolnám h megvegyem-e dehát nem látunk bele a filmbe, mint ahogy a moziban se...
Gondolom nemcsak a nézõi, hanem az üzemeltetõi oldalával, költségeivel is tisztában van.
Meg sok ember az 500-1000 forintos DVD-kre is azt mondja, hogy inkább letölti mert "drága"..
Meg sok ember az 500-1000 forintos DVD-kre is azt mondja, hogy inkább letölti mert "drága"..
Úgylátom te nem sûrûn jársz moziba, ilyet még nem hallottam h vki a drágítás mellett szavazzon...
"magyar átlagfizetésekhez viszonyítva lehetne ennyi alapból is..."
ja. meg lehetne 2 forint is rögtön.
"360ért valóban többen és többször járnának moziba."
és kevesebb bevételt hoznának. így jó a moziár ahogy van. nagyjából belõttek a középárat és még így is viszonylag jól állunk jegyárilag.
ja. meg lehetne 2 forint is rögtön.
"360ért valóban többen és többször járnának moziba."
és kevesebb bevételt hoznának. így jó a moziár ahogy van. nagyjából belõttek a középárat és még így is viszonylag jól állunk jegyárilag.
360ért valóban többen és többször járnának moziba. Asszem azt a hétvégét énis ott töltöm 😊
(milyen szép Skodája van a néninek 😊 (tudom tudom, nem skoda..de tök úgynézki 😊
(milyen szép Skodája van a néninek 😊 (tudom tudom, nem skoda..de tök úgynézki 😊
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ja
magyar átlagfizetésekhez viszonyítva lehetne ennyi alapból is...
magyar átlagfizetésekhez viszonyítva lehetne ennyi alapból is...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem a Grindhouse szímpatikus. Így még sikeres is lehet.
a nextet láttam már 360 foritot megér,márcsak jessica biel miatt is meg akad 1-2 vicces rész és akcióban bõvelkedõ is