10
-
#10 Ez a 360 Ft tényleg megéri, és tényleg sokkal jobb lenne ha mindig ennyibe is kerülne a mozijegy -
Hegyikecske #9 hát azér a mai filmek mellett igen kevés ér meg 1000forintokat meg mégtöbbet, nagyjából 600ra teszem a reális árat mint - ezt felismervén- a multik is csinálnak kedvezményes napokat... A baj az h amit te 500ftért kapsz eredeti dvd az anynit is ér:( nekem több mint 40 eredeti dvdm van, és ha mindnél csak 990nel számolunk, nos akkor is jelentős összeg áll bennük, pedig legalább a felét 1* néztem még és utólag jobban meggondolnám h megvegyem-e dehát nem látunk bele a filmbe, mint ahogy a moziban se... -
Kobaljov #8 Gondolom nemcsak a nézői, hanem az üzemeltetői oldalával, költségeivel is tisztában van.
Meg sok ember az 500-1000 forintos DVD-kre is azt mondja, hogy inkább letölti mert "drága".. -
Hegyikecske #7 Úgylátom te nem sűrűn jársz moziba, ilyet még nem hallottam h vki a drágítás mellett szavazzon... -
winnie #6 "magyar átlagfizetésekhez viszonyítva lehetne ennyi alapból is..."
ja. meg lehetne 2 forint is rögtön.
"360ért valóban többen és többször járnának moziba."
és kevesebb bevételt hoznának. így jó a moziár ahogy van. nagyjából belőttek a középárat és még így is viszonylag jól állunk jegyárilag. -
#5 360ért valóban többen és többször járnának moziba. Asszem azt a hétvégét énis ott töltöm :)
(milyen szép Skodája van a néninek :) (tudom tudom, nem skoda..de tök úgynézki :) -
#4 ja
magyar átlagfizetésekhez viszonyítva lehetne ennyi alapból is... -
#3 Előreláthatólag a fél tucat film az idei ünnep alatt is meglesz.
Ez a 360 Ft jegy nagyon baráti. -
5i #2 Nekem a Grindhouse szímpatikus. Így még sikeres is lehet. -
Zsocee #1 a nextet láttam már 360 foritot megér,márcsak jessica biel miatt is meg akad 1-2 vicces rész és akcióban bővelkedő is