22
Naruto Rpg
-
kutyakaki1 #22 nem tudtok valami jó 3d-s naruto játékot pc-re?
-
Laci1222 #21 a mugen az pc - s naon klasz csak nem toom mit hogy kel rajta pl a jutsukat nem toom hogy kel -
binco #20 nem tudtok valami jó narutot pc-re?ja és a naruto ninja densetsut nem tudjátok hol lehet letölteni? -
#19 a hip-hip-hurrát akarya kimondani csak egy enyhe beszédhibával küzd. A hurrába bele se kezd mer iszonyatosan racccccsol és emiatt az egész falu ot fikázná. (asszem kielégíto a valasz ) -
gyuri12 #18 lol -
#17 miért "háp"og olyan sokat? -
Thanatos #16 akkor mirét ide nyitottad? -
#15 sry mindenkinek akit ezalatt a pár perc alatt félrevezettem
én a Rise of Ninja ra gondoltam.De mint mondtam korábban nem tudtam a pontos nevét így azt sem tudtam hogy van egy hasonló ps-re
Máris okosodtam. De szomorú is lettem mivel már 2 yó gém lessz amit nem tok pc-n nyomni -
moralosan #14 És Drephis jól mondja, a Rise of a Ninja készül x360-ra.
Amit Josimicu "linkelt" be az a Naruto Ultimate Hero, és PS2-es játék -.-. -
#13 Igen, saynos egyenlore úgy néz ki csak 360 ra lessz.
(abban bízok hogy a fable-hez hasonlóan elkészül pc-re is) -
moralosan #12 Hahó!
A videó amit belinkeltél az a #6ban leírt játék. -
#11 de ez csak x360-ra lesz úgytudom. -
#10 yaya névvel már én is megtaláltam a többi videót. A gamerTv-ben láttam róla riportot de a nevét nem tudtam pontosan -
#9 amúgy amiről most szó van az a rise of a ninja -
#8 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=76381
Screenshot-ok -
moralosan #7 feLYlesztőcsapat -
moralosan #6 1: A játék neve Naruto Ultimate Ninja [japánban Hero]
2: már 3 része megjelent
3: a játék csak konzolon jelenik meg
Egy kis precizitást, kérlek... -
#5 *narutot tapasztalatlan kezdo korátol irányitjuk -
#4 jól néz ki :) -
#3 amint a videóban is látszik a játékban bejárható az egész város, a cstornáktól a háztetokig. Egyenlore ugy néz ki csak xbox 360 ra készül.
felylesztocsapat tudtommal az Ubisoft. Egyenlore még nagy a titkolózás, csak 1-2 kép és ez az egy videó van róla. A gém az anime történetét követi kb a 80-90 edik részig. Természetesen narutot tapasztalatlan kezdo korától. Megjelenést idén oszre igérik. Ha minden igaz készül valamien multi mód is hozzá. Egyenlore ennyi -
#2 ez más néven nem a rise of a ninja? -
#1 http://www.youtube.com/watch?v=Y5mjFLnphMk
eddig csak ezt a vidit találáltam róla