18
-
kadar1 #18 Nem érnek el semmit azal ,ha meghuzzógatják az oldal alpitoját,szerintem még elmarasztaló hatása se lesz neki.Ez az oldal helyet kettö alakul majd.Adják megfizethetö áron a cd-t.Egy dupla válogatás album 12 ezerért,ez vicc , ráadásul a számok fele nagy ratyi ami a cd-ken rajt van.Egy sima cd 3-6 ezer ft között mozog,max amit adnaák érte kb 1200ft.... -
#17 Én ezek után nem vagyok hajlandó pénzt kiadni egyetlen albumért sem. Rohadjanak meg. Az utolsó albumoat is kb. 3 éve vettem, de az is krtikán aluli volt, pedig a kedvenc együttesemtől jött ki. Már semmi sem a régi. -
#16 Ez politika. Oroszországot szívatták a WTO tárgyalások során ezzel a kérdéssel. Más országokban is létezik ugyanez a jelenség, azokról még sincs szó.
Mellesleg az allof egy orosz portál és az ottani törvények ellen nem vét, ráadásul jogdíjjat fizet a letöltések után. Azt is felajánlották, hogy jogdíjjat fizetnek a külföldi kiadóknak, de azok nem kértek belőle. Akkor meg mit jár a szájuk?
Tulajdonképpen miért nem az orosz jogvédő hivatalt támadják? Nekik ki lett fizatve a jogdíj, akkor Ő nem fizetett! Ha meg kevés a jogdíj, meg kell emelni, a megemelkedett jogdíjjat pedig az allof-ra terhelni és kész. így megy ez...
A VISA is jogalap nélkül tiltotta be a tranzakciók teljesítését. Mégis mit képzelnek? Jogerős bírósági határozat nélkül ilyet nem tehetnek. VISA milyen alapon szól abba bele, hogy Én kinek fizetek/utalom a saját pénzem a saját számlámról? Az égvilágon semmi közük hozzá. Ez is megérne egy bírósági pert.
Az oroszok is pont jó kérdésben hajlanak meg az USA előtt mondhatom. Ez az orosz belügyekbe való beavatkozás, ráadásul egyszerű zsarolás. -
#15 Aha. Akkor MOST AZONNAL csekkolják le az világ összes országának kiadóit, asszem páran buknának.. -
htmm #14 Laci082: az elejével egyetértek, de ha ruszkiában legális az allof, akkor ne szóljon már bele az usa a belügyeikbe, főleg ne úgy, hogy "ezt a céget zárjátok be".
Ja, hogy az internet nem ismeri az országhatárokat? Jajj...
Egyébként usa vs oroszország, egyik sem jobb, mint a másik. -
Laci082 #13 Az EU-nak semmi köze az oroszokhoz. Mellesleg ők is tudták, hogy illegálisan műsködik az allof. Nem is értem az őket nagy hévvel védőket. Kb olyanok voltak mint a magyarországi smsweb-es buzik, csak drágábbak. Kihasználva a finoman szólva is hiányos orosz vonatkozó törvényt indítottak egy occsó zenét kínáló online boltot aminek a nyereségéből adtak valamennyit valami orosz jogvédő(?) zugszervezetnek. Ezzel talán Oroszországban "legalizálták" magukat, de nemzetközi szinten minden volt, csak nem legális. Ha normálisan fizették volna a jogdíjat, akkor kb annyiba került volna egy zene mint az iTunes boltban, hiszen annak árait se a bolt nyeresége teszi ki nagy részben, hanem a jogdíjak.
Ezt lehet nem szeretni (nekem se tetszik), de akkor se fogok védeni egy ruszki bandát, aki jogtalanul árulja a zenéket. A sokak által követelt új szabályozás lényege pont az lenne, hogy az előadók/szerzők kapjanak pénzt az eladott zeneszámok után, kihagyva a szarka kiadókat. Az allof esetében a kiadók valóban nem láttak pénzt az eladások után, de az előadók se. Csupán a tulaj, és az állítólagos orosz jogvédő szervezet számláját gazdagították a bevételek. -
AranyKéz #12 Azért baromi jó lenne hogyha még mielőtt valaki az AllofMP3-at isteníti, elgondolkodna hogy melyik ország gazdaságát erősíti annak az adója.
-
#11 Aha. Itt arról van szó, hogy a RIAA-n és a buzi USA-n kívűl SEMKI nem gondolta úgy, hogy ez jogsértő lenne, az EU se szólt egy büdös szót sem. Na erről ennyit. -
Szeszmester #10 Ez így van, nem értem a többieket.
Ők is ellopták valakinek a szellemi termékét és utána pénzért árulták. -
avman #9 mert az AllofMP3 meg a becsület mintaképe, mi? egy modern kori robinhúd, aki lenyúlja a gazdagokat és szegénynek adja az empéhármat. egy nagy büdöset... rohadt tolvaj banda mindkettő, holló a hollónak vájta ki a szemét. -
who am I 7 #8 És a bűnösök elnyerik méltó BÜNTETÉSÜKET (itt a "szarrágógeciládákra" gondolok...
csak győzzük kivárni.... -
Feriboy #7 azt árulja már el nekem valaki hogy amerikába miért csak 10 dolcsi 1 cd??? Ez durván 1800 Ft, és amerikában azért az a 10 dolcsi nem olyan megterhelő mint itthon 1800 ft -
Gauge #6 És még valami.
A bíróságok és ügyészségek menjenek a kurva anyjukba. Remélem egyszer őket is berakják min 3 évre mert korrupt módon itélkeznek emberi sorsok felett.... Az összes mocskos gecit! -
Gauge #5 Azt nem értem hogy a BIN Laden féle csürhe, miért nem ezeket szervezeteket veszi célponttul? Sokkal több támogatásra számíthatnának szerintem, ha az ilyen esztelen szarrágó geciládák ellen követnének el merényleteket.... -
tuxika #4 attól még kár érte az előadókat... ha 5000 a lemez, ha 100. -
1488 #3 fasszopók.
nem értem miért nem bírják felfogni hogy nem ér annyit egy cd amennyit egy boltban kérnek érte.
leszophat az összes nyomorék jogvédő -
#2 Ez a kárösszeg hogy jött ki?
Összeadták az összes letöltőt?
SZÁMOLJUK MÁR MEG, HOGY HÁNY EMBER VETTE VOLNA MEG A DÖGDRÁGA EREDETI ALBUMOKAT A LETÖLTŐK KÖZÜL!!!!!!! EGYSEM KB.!!!!!
TEHÁT ANYAGI KÁR=NULLA ROHADJATOK MEG! -
#1 A jó kurva édesanyjukat azt! Hát akkor ezentúl letöltök mindent ingyen és rohadjon meg sok pénzéhes kis geci. ILYEN SZEMÉT lenne ez a világ? Röhej. Elegem van a kibaszott USA-ból, hogy minden szarba beleugat. A RIAA is megdögölhet ott ahol van, a verjú se károgna utána.