TalesOfWorld RadiantMythology

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
😊)) Vannak új cuccok is?
Amugy még mindig swordman vagy? Valamint Unsion attackok mire jók? meg a zöld csík..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

testerlnx
Idiótaságokra 😊
Amúgy átjutottam Stan-ékhez 😊 Egyre jobban tetszik a game.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

wordsworth
Igen látom énis, hát várunk ^^
Amugy Blacksmithnél mire jó Exchange? semmi jo cucc nincsen csak idiótaságok..

testerlnx
gamefaqs.com -os link, de most vmiért internalserver-t ír pedig délelött még ment...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

wordsworth
Nah ez a topik már hiányzott, kellene valami FaQ oldalt keresni, eddig nem nagyon találtam, de a game tényleg jó, csak a sideq.-kat jobban is kivitelezhettek volna

Super Saiyan
xD, ha gondolod írni kell PM-et 1 modinak és átnevezi 😉

>:C

testerlnx
Gondoltam rá, de nekem így jobban tetszett, majd legközelebb 😊

Super Saiyan
Tales Of World: R. M.

testerlnx
Csak 30 karaktert enged meg a fórum motor rövid címként... Ha van jobb ötleted a rövidítésre kérlek oszd meg velem!

Super Saiyan
és azért kellett a hosszu címet 1be irni? -.-

testerlnx
Láttam még nincs ennek a game-nek topic-ja, úgy hogy gondoltam nyitok neki.
Nekem ez az elsõ game ami igazán megfogott PSP-n, a Tales of sorozatokat amúgy is birom 😊
A játék kivitelezése (harc rendszer/kezelhetõség/grafika) szerintem baromi jó lett, ha egy "Tales of Symphonia" szintû story-t mesélne el akkor csillagos ötös lenne a játék, így sajnos "csak" nagyon jó.

← ElőzőOldal 2 / 2