10
  • MerlinW
    Interjú egy vámpírral?
  • Hoz_Hun
    Az inkább így van: Vampire The Masquerade: Bloodlines. Tehát a Bloodlines az alcím a VtM meg az alap szerepjáték neve.
    Amúgy igaz, én is ebben a világban játszodó vámpíros történetre várok. Az Interju a Vámpírral még csak-csak hasonlít is rá. Szerintem a legjobban eltalált vámpíros film.
  • rbr
    Nem értek egyet,mert rohadt sokan nyomják a Bloodlinest. Mind a pen and paper-t mind a pc-s változatot.
  • Tom aHawk
    Szerintem csak annyi, hogy egy réteg stílust csak nehezen lehet, úgy átadni, hogy egy ezt a sítlust nem ismerő egyén is élvezhesse. Ezért vannak az egyszerűsítések álltalába. Viszont ha meg nem törödünk a szélesseb néző közzönség ígényének kieláégítésére akkor bukta lesz vagy nem adnak (már ha adnak) nagy pézt a filmre a forgalmazok és akkor meg megint jön egy jó-jó de mijenlettvolna ha film.

Egyébként én várom. Bár tény, hogy az itt leírt történet sablonosnak hat.
  • rbr
    Én nem is tudom, miért kell ezeket a gagyi sztorikat erőltetni! Inkább csinálnák meg a Vampire:Bloodlines - The Masquerade című szerep-, és PC játék filmesített változatát. Ha egy igényes rendező - tehát Uwe Bollnak még csak eszébe se jusson - készítene belőle egy viszonylag magas költségvetésű filmet, tuti órási siker lenne.

Kezdve ott, hogy a sztori vámpírkliséktől mentes, nincsen fokhagyma meg ezüst töltény szarság(lásd Penge). És az ember vs vérengző-vámpír vs vérengző-vérfarkas helyett inkább a vámpír társadalmat mutatja be. Annak különböző karaktereivel, szövetségeivel stb.

Nem tudom, hogy eddig, hogy nem jutott ez senkinek az eszébe. Vagy ennyire drágák a jogdíjak?? Vagy ennyire idióták Hollywoodban??
  • Toughtful
    Már előre rettegek a 10-15 perces üresjáratoktól, a lengedező véres búzamezőtől, az értelmetlen snittektől, az idegbeteg kamera és vágás miatt láthatatlan akcióktól, meg attól az 5-10 oscar-tól, amit majd szokás szerint kiosztanak neki.
  • Librarian
    Ahh, lesz 30 days of night film? Beteg!!!
    A képregény rohadt jó volt, ajánlom mindenkinek!
  • Zro
    Ez egy szabad ország :)
    Akit érdekel a film megnézi, akit nem az nem :)
    Én előbb megvárom mi lesz belőle, s csak utána döntöm el mi legyen vele...
  • immovable
  • kicsizoz
    Hát a story nagyon sablonos, mondhatni nagyon szar...
    Igaz amcsiktól nehéz mást elvárni....

"Titkos labor -> baleset -> elszabadul -> menekülnk harcolunk -> a első titkos labor fejezetben megismert ellenszenves főnök meghal (ugyis az ő ellenszenvessége miatt volt a baleset)-> 45-55 perc körül átmenet nélküli sex jelenet (előző fejezettel néha felcserélődik) -> főellent legyőzzük (közben elrabolt asszonyt kiszabadítjuk) -> nap felkel... -> sejtelmes utalás az esetleges folytatásra

Király, már alig várom.... :)