55
Ide minden videót!
-
#55 Hát igen. You are a pirate. -
#54 ahh francba. -
#53 nemtudom működik e... és csak próba^^
[html]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=0h6Xai8cDck"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=0h6Xai8cDck" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/html] -
#52 Egy kicsit felkapta a vizet a srác :) -
#51 aztakurva eget xDDDDDDD -
#50 Angry German Kid Puppet (with subtitles)
Kemény :D -
#49 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ gecii ezen majd beszartam :D:D:D:D:D:D:D Kürva naagy :DDD -
#48 A marha német gyerek kicsit gyorsabban, így nekem elviselhetőbb:
Angry German Kid Speed Up :D -
#47 a gyereknek be van készítve minden
balta a ps-hez
kalapács a billentyűzethez -
#46 Kár, hogy nagyon szar színészek. :) -
#45 Ezzel nem vagy egyedul :D -
#44 :DDDDDD -
#43 Őszintén néha én is ezt csinálnám a számítógéppel
Mondjuk én nem hörögnék és sivalkodnák -
#42 Is mágt kájne hílfe is mágt kájne hílfe -
#41 Jah ok :D -
#40 már nem is kell német^^bármien lehet -
#39 Ez sztem nem német de kéész :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#38 Jázget lóóóz jázget kóóó jázget lóóóóóóózz jázget lóóz SPIELEEEEN!!!!!!!!! xDxDxD -
#37 Ánreál Túrnáment Spíííííííííílen -
#36 :DDDDDDDDD
Jó a video naon xD -
#35 ááááááááááá :D:DD -
#34 még jó hogy ezerszer ki lett beszélve hogy ez UT-s nem CS-s. de sebaj, még mondja is hogy " ánlíá túnameen " -
#33 Ezeket már tényleg megjátsza a kis köcsög erőltetett szar,igazad van -
#32 még most is degenerált :( -
#31 itt már sokkal öregebb mint amikor még kiskecseg volt csak ezzel akar takaródzni de nem nagyon sikerül neki -
#30 ebbe olyan a hangja mint a haumann péternek a bakterházba a szilvásgombóc-csata közben -
#29 Ez csávó kamu egész sorozata van -
#28 Egy toastos -
#27 Amúgy szerintem nem megjátszott.
Valószínűleg a srác egyedül van otthon a nagytesó meg sejti ,hogy ki fog akadni mert lehet csinált ilyet máskor is és berakott egy kamerát a szobájába és felvételre állította aztán kivágta a hisztis részt és felrakta a netre a piros lámpát meg ki lehet kapcsolni ,hogy ne tűnjön fel ,hogy vesz.
Egyébként a srác inkább tűnik akkora nagy kockának ,hogy így kiakadjon mint egy olyan jó színésznek aki ezt a dühöngést és sivalkodást röhögés nélkül élethűen eljátsza. -
#26 Ject gíbsz lóóóóóóóóósz -
#25 call of duty 2ős van?:D -
#24 ha-ha-ha nekem is így esett szét a kép bf2-ben amikor elszállt a vga hűtés -
#23 ez veszet:D
-
#22 Lerágott csont mindegyik -
#21 át neveztetem 1 modival a topic nevét Angry kids-re -
#20 Szerintem a counter-stike-os a legjobb, egy csomó már csak ennek az utánzata. -
#19 Még egy Bf2-es -
#18 akkor sztem ne csak róla szóljon hanem pl róla is:
Nintendo Kid Mortal RMX -
#17 akkor loitumánka minek lett topik? pfff -
#16 te itt?