A Kis Herceg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hosszú, és megéri!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
/ha 3 évvel korábban kellett volna elõadni, nem 1 éve lett volna, akkor én énekeltem volna a fõszerepet! 😊) /
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
minden korban mást mond, el kell olvasni 10,20,30,40... évesen. Szerintem ez egy csodálatos könyv, #12-höz csatlakozva, énis elolvasom ismételten 😊
- Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.
- Kapcsolatokat teremteni?
- Úgy bizony - mondta a róka. - Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra...
...-Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
- Az ido, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.
- Az ido, amit a rózsámra vesztegettem... - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
- Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka. - Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelos lettél azért, amit megszelídítettél. Felelos vagy a rózsádért...
- Felelos vagyok a rózsámért - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
Bérbe vehet? reklámfelület...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nekem nagyon tetszett, nem hosszú, aranyos képekkel.
Az egész mese, mesemondóval
Egy nagyobb leírás róla