24
-
ROCK DANI #24 EGÉSZNAP AZZAL KENEM DE A 3.PÁLYÁNÁL MINDIG MEGAKADOK -
#23 ámen barátom :) -
Inquisitor #22 Lehet, de gebedjek meg ha nem pszi képességekkel és lopakodva nyomom végig a Bioshockot. Rambozon a halál egy ilyen játékban ;) -
Acheron #21 Én most vettem elő megint...mármint a far cry-t ,és most is iszonyat hangulatos és szórakoztató gamma. -
#20 ki hogy érzi. -
#19 "A Bioshock és a Portal nem kifejezetten FPS."
Nem így fejezném ki magam.
A Bioshock és a Portal nem /akció/ FPS. Az első inkább kaland, míg a második logikai FPS-re húz, de attól még mindketten nagyszerûek lehetnek ^_^.
Attól hogy valami több mint akció, vagy nincs is benne attól még nagyon is lehet FPS. Ez főleg a Bioshock ra érvényes, az nagyon is FPS akar lenni, de az interview-ba is megbondta a szaki, hogy redefiniálni akarják a FPSk fogalmát vele, ami a HL1 óta nem változott (ezzel azért lehetne vitatkozni, de tegyék csak a meg amit tudnak, hogy nagyon unique legyen). -
n0k0m #18 Nem azért, de én a mai napig azt hittem, hogy a far cry egy szimpla (fizetos) tech demo volt a far engine-hez :D. Unreal2/3-rol is ugyanezt gondolom.
De jobb 2 mint egy sem... -
Inquisitor #17 http://www.farcry-2.com/
Ez egy nemhivatalos Far Cry 2 rajongói oldal, ami kevés idáig kijött, az itt kint van. -
Inquisitor #16 A Bioshock és a Portal nem kifejezetten FPS.
Ja amúgy ... http://farcry.uk.ubi.com/teaser/
Bár egyenlőre sok nincs rajta :)
Meg ha valaki rákeres volt a játékból sok-sok koncept festmény még régebben. -
#15 eigen, és az idei is, nagyon boldog vagyok, végre!! ^_^
Bioshock
Unreal Tournamet III
Crysis
Huxley
Timeshift
Jericho
FarCry 2
Half Life Episode 2
Team Fortres 2
Portal
Left 4 Dead
Cod 4
Stalker expansionja
Fear expansionja
....
és ez csak a közeljövő (pár hónap), abból is amit figyelek, de lesz itt még több. ^_^ -
#14 Tényleg az fps-eké lesz a jövő év. -
#13 hát... ha 1 golyótol mind kifekszik akkor meg unalmas, és rém könnyû lett volna. Szerintem ok volt így a nehézség. Azért egy picit okosabbak lettek volna, még így is sok helyen végighenteltem a tömegen. Ha bújtak volna, és fölváltva, szervezetten támadnak, az már eleget nehezített volna (még +pár nap játékidő). -
#12 _persze, de akkor is kellett beléjuk egy fél tár... nem volt jó ez így, nem jó_ -
#11 "Persze, csak a FarCry-ban nem lehetett pl. headshotolni a szörnyeket."
oh? már miért ne lehetne? Csak picit komlexabb mint az embereket, mer igen mozgékonyak, de függetlenül attól imádják az ólomot. Az ember és a majom muties-okat is csak szintén fejbe volt érdemes szedni mivel testbe szintén örökkévalóság amíg elpusztultak (magad is aláírtad :).
-
archkoven #10 Én sajnos halálosan untam a farcry-t, a hajós jelenet után abba is hagytam mert nem volt semmi motivációm folytatni. A grafika tényleg szép volt, de ez az összes pozitívum amit el tudok róla mondani. -
#9 Persze, csak a FarCry-ban nem lehetett pl. headshotolni a szörnyeket. A végefelé a raksivetős nagydarab gorillák már igencsak idegesítőek voltak, különösen a final act-ban. Szal nem tudom; mivel az elején lopakodós gerilla harcot kellett vívni, a végén meg már átment hentelésbe... amivel nem is lenne túl nagy probléma, ha a történet is árnyaltabban követné. (Mondjuk nem sok története volt.)
Én annak örülnék, ha tennének bele a karakter fejlődésével kapcsolatos dolgokat. Mondjuk, ha már keressük a barátnőnket, lehetnének benne néhány helyen döntő fordulatok, amik attól változnak, hogy mi hogyan játszuk végig a játékot... túlzás lenne dialógusokat belerakni talán, de én még ezt is el tudnám viselni, és nem pontokat kellene osztogatni a karakterünknek - vagy képességeket, hanem a beszélgetések során kihámozott történetfoszlányok által tudnánk több irányba tovább haladni, és a karakterünknek lenne saját énképe és ez változna... vagy mittomén. így ki-ki választhatna, hogy lopakodik vagy inkább hentel, de mélyebb tartalmi ággyal, mint ami a FC-ben volt. Merthát jó volt, én anno naon élveztem, csak minden pálya ugyanolyan koncepcióra épült. Bújj, el. Távcsövezz körbe, majd egyesével szedd le a közted és a kis villogó zöld pont közti kommandósokat és barmokat...... -
#8 Jajj, most kezdjünk azért sírni mert 2 jó dolgot kapunk 1 helyett. ProClub, minél több jó cucc jön pc-re annál boldogabbnak kéne lenned. Nézd csak meg, mikor is játszottál fps-vel a közelmultban? Mondjuk a stalker ami talán "nemrég" nek nevezhető (már aki játszott vele). De ilyen téren csak igérgetésekkel bombáznak, évente 1 max 2 ha kijön, azokkal vagyunk kénytelenek ellenni. Hálistennek én már öreg rókának számítom magam fps-k esetében, így nem kihívás legnehezebb fokon sem átpaszírozni a játékokat 2-3 nap alatt. A farcry-al és a stalkerrel se volt másként. Kell egy pár óra amig ráhangolódsz a mozgásra, a viselkedésre, az ellenségekre, és onnantól már piece of cake.
- szörnyek
- emberek
Az aztán az élvezetes, ha csak folyamatosan ember ellen kellene menni, megtanulod hogyan mozognak, viselkednek, és ásítva osztogatod a headshotokat. A szörnyek sokfélék lehetnek, jobb esetben mind-mind más tipusú AI-t kapnak, dehát kicsit próbálnak kizökkenteni a megszokott célzás, ill mozgás rendszeredből. - változást visznek - a megszokott gameplay-be, minden csavar, változás kellemes frissítésként tud hatni a "hétköznapi" elemek mellett. -
ProClub #7 Szerintem, elég nagy hiba az Ubisoft részéről FarCry 2-t csinálni, mert a FarCry neve összeforrt a Crytek-kel és én személy szerint azt hittem, hogy a Crysis lesz a FarCry 2.
Ami a szörnyeket illeti, azok nekem sem tetszettek. -
#6 én szeretem a szörnyes dolgot, pluszba ad hozzá egy kis változatosságot, izgalmasabb is. Szerintem a far crynak hangulatilag elég fontos részét képezik a dögök. És persze ahhoz képest hogy egy gyengébb gép is elég neki, gyönyörű, még mindig. Az én szememben a valaha elkészült második legnagyobb fps. A call of juarez után :D -
gyuri12 #5 dettó nekem is -
bunny #4 Ja, szörnyes rész egy elég elcseszett dolog, nem illik bele. Én épp most játszom újra, új a vas, gondoltam nézzük már meg full-full + 64bites extra textúrával. Elég gyorsan haladok, még rémlenek a buktatók úgy látszik, pont most kezdem a szörnyest. Nem szeretem. -
Me Ga #3 Mindkét előttem szólónak igaza van... -
MPZS #2 Jack Carver... -
#1 Az első rész nekem nagyon tetszett.
Csak azok a hülye szörnyek nem kellettek volna :)