11
-
#11 sajna hiába az élethű, vagy annak mondott fizika ebben, lfs-ben, netkar-ban, akármiben, tököm teli van a kötött pályás versenyszutykokkal:C -
#10 vegyél egy logi wingmant tizenpárezer. elég jó az is...nekem momo-m van, ami igen állat, de sajna kezdek szopni a típushibájával (pedál). Amúgy 4 évet bírt.
-
bödön ödön #9 főleg a két minis képen látszik, hogy mennyire rajzfilm szerű ez a játék. beleértve az összes többi simbin játékot is.
az észméletlen élethű fizikai megvalósítás meg hülye pr duma, ugyanolyan lesz, mint az előzőek voltak, az autók mozgása meg sem közelíti azt a fizikai részletességet, amit a live for speed nyújt, már az S1 óta. -
neoG #8 hát egen. nem árt egy kormány+pedál a szimekhez.LFS 2-öt próbáltam billről nyomni, csak pár járgány (hátsó kerekesek) nemigen tolerálták a digitális gázadástAmúgy használtan nem sok egy korm+ped, és a többség azért adja el, mert azt hitte jó móka lesz, csak hamar ráunt.5-8ért már kapni korrekteket.Akár FFeset is.Szal nem vészes a helyzet! -
#7 Azért nem annyira, én játszottam a GTR 2-fel, fullreálra állítottam mindent, és 10 perc után már egész jó köröket mentem, billentyűzettel. Persze éreztem is hogy hát nem az a legélethűbb szimulátor... -
gplay #6 Egyszerűen imádnám a SimBin játékokat, de még egyikkel sem játszottam. :((
Hogy miért? Mert nincs kormányom, mert még ne tudtam bele invesztálni(Teszkó gazdaságos meg nem kell). Bill-ről meg játszhatatlanul nehéz és nem is azzal kell. -
neoG #5 szerintem ha elkezdesz játszani ezzel a játékkel nem fog érdekelni hol milyen shadder van. el leszel foglalva azzal, hogy egyáltalán az uton tartsd a járgányt. -
#4 Menjél sírni, abban van seder, más úgysincs benne :) -
#3 szimulátornál nem a graf a lényeg... -
#2 ahh lacetti.... miért nem alakítsák át azt a fasza kis autót a többi játékhoz:S:D -
m4G1c #1 kövezzenek meg, de szerintem elég igénytelen az autókon a shader, a környezet is kissé elhanyagolt.
pedig a modelerek jó munkát végeztek.